Kortingscode.nl ontvangt mogelijk een commissie wanneer je via een van onze links een aankoop doet.

Colofon

Deze pagina’s zijn gemaakt door:
Imbull B.V.
Van Ostadestraat 149
1073TK Amsterdam
Nederland

Contact:
Telefoon: +31(0) 208469520
E-Mail: contact.nl@joingsg.com
Internet: https://www.global-savings-group.com

Vertegenwoordigd door:
Thomas Mansvelt

Johannes Wirth

Handelsregister:
Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.
KVK-nummer: 34339618

De inhoud van de websites van Imbull B.V. wordt zorgvuldig verzameld en verwerkt. Echter wordt de inhoud niet op volledigheid en nauwkeurigheid gegarandeerd. Alle aanbiedingen zijn niet bindend en onder voorbehoud.

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (ODR): http://ec.europa.eu/consumers/odr

Wij zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan procedures voor geschillenbeslechting voor een geschillenbeslechting instantie.

Onze Colofon is van toepassing op de door Imbull B.V. beheerde website www.kortingscode.nl

Opmerkingen over de bescherming van persoonsgegevens

Verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens in het kader van het gebruik van deze website is:

Imbull B.V.
Van Ostadestraat 149
1073TK Amsterdam
Nederland Tel: +31 (0) 20 846 9520
E-mail: privacy@joingsg.com


En

CupoNation GmbH
Radlkoferstraße 2
81373 München
Duitsland Telefoon: +49 (0) 8996058699
E-mail: privacy@joingsg.com
 

U kunt onze data protection officer de heer Herr Kivanc Semen (DataCo GmbH) bereiken door middel van deze contactgegevens.

Gedetailleerde informatie over de verwerking en het gebruik van persoonsgegevens in verband met het gebruik van deze website en uw rechten kunt u vinden in ons [Privacybeleid].


Disclaimer

1. Aansprakelijkheid voor de inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor de inhoud op deze website volgens de algemene wetten. Echter, als een service provider zijn wij niet verplicht om toezicht te houden op doorgestuurde of opgeslagen externe informatie of om omstandigheden die duiden op illegale activiteiten te onderzoeken.

Verplichtingen om informatie te verwijderen of blokkeren blijft volgens de algemene wetgeving blijven onaangetast. Een verplichting in dit opzicht, is alleen mogelijk vanaf de datum dat kennis is verkregen van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van de schendingen, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

2. Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op wiens inhoud wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij niet aansprakelijkheid worden gehouden voor deze externe inhoud. De respectievelijke aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gelinkte pagina's worden gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen op het moment van koppelen. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen.

Echter, een permanente inhoudelijke controle van de gelinkte pagina's is niet redelijk zonder concreet bewijs van een overtreding. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

3. Auteursrecht

De inhoud en werken op deze pagina's gemaakt door exploitanten zijn onderworpen aan het Nederlandse auteursrecht. De reproductie, verwerking, distributie en elke vorm van uitbuiting buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn voor particulier en niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud van deze site niet wordt gemaakt door de exploitant, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. Wanneer een een schending van het auteursrecht wordt opgemerkt, vragen wij om een schriftelijke melding. Na kennisgeving van de overtreding, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

4. Rechtsgeldigheid van deze disclaimer

Deze disclaimer is onderdeel van het internetaanbod van waaruit deze pagina werd verwezen. Wanneer gedeeltes of individuele termen van deze verklaring niet legaal of correct zijn, zal de inhoud of geldigheid van de andere onderdelen onaangetast blijven door dit feit.

© 2024 - Kortingscode.nlOver ons · Colofon · Privacybeleid · Cookiebeleid · Veelgestelde vragen · Contact · Duurzaamheid ·