AliExpress kortingscode

AliExpress coupons

opener

24 mei 2019 Laatste update

Kortingscode AliExpress
Een AliExpress kortingscode, coupon of promotiecode. Je ziet veel termen voorbijkomen, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel: jou korting geven! En voor korting ben je op deze pagina aan het juiste adres. We zijn elke dag op zoek naar de beste kortingscodes en aanbiedingen. Hierdoor zijn we al veel kortingscodes tegengekomen. De beste tot nu toe zijn die voor:

  • 30% korting
  • €20, €15 of €10 korting op alles
  • €3 of €5 korting op kleine orders


AliExpress coupons
Is er even geen kortingscode te vinden? Niet getreurd, want AliExpress coupons zijn er in overvloed. 
Als nieuwe klant ontvang je zelfs $100 aan coupons. Deze kun je gebruiken voor je aankomende bestellingen. Wanneer alle coupons op zijn, kun je via de homepage ook nog naar de algemene actiepagina. Hier vind je direct een overzicht van alle coupons van mei. De coupons zijn overzichtelijk onderverdeeld in categorieën. Wanneer je een product ziet dat je wilt bestellen, kun je op ‘I want this coupon’ klikken. Je komt dan uit op de productpagina en kunt alle details bekijken. Klik vervolgens op ‘get it now’. Je moet nu inloggen met je account. Daarna is de korting van jou!

Select coupons
Een keer in de zoveel tijd zijn er select coupons beschikbaar. Deze select bonnen zijn speciaal samengesteld door AliExpress zelf en zijn geldig op geselecteerde artikelen. Het grote voordeel is dat deze coupons gecombineerd kunnen worden. Dat betekent dat je €10 korting krijgt op die sneakers en €3 bespaart op dat leuke truitje. De select coupons zijn niet altijd beschikbaar, dus houd het goed in de gaten. 

Flash Deals
Elke dag verschijnen er nieuwe flitsende aanbiedingen op de website. Maar deze aanbiedingen zijn niet voor niets ‘flitsend’, want na zes uur zijn ze weg en heb je de deal gemist. Bovenaan de pagina staat duidelijk het tijdstip aangegeven. Ook hier zijn de producten gesorteerd op categorie. Natuurlijk staat er ook hoeveel korting je ontvangt. En hierbij zit je toch zeker al snel op 30% tot wel 70%.

AliExpress sale
Je denkt misschien dat sommige producten niet nog goedkoper kunnen worden aangeboden. De sale van AliExpress bewijst het tegendeel. Tijdens deze uitverkoop ontvang je tot wel 90% korting op producten uit verschillende categorieën. Soms is er ook een Flash Sale. Dat houdt in dat de artikelen slechts een hele korte periode zijn afgeprijsd. Een Flash Sale duurt gemiddeld 24 tot 48 uur. Een andere sale die je kunt verwachten is bijvoorbeeld een Back To School of Black Friday sale.

Singles day mei
Op 11 november is het Singles Day. Een dag die is ontstaan uit protest tegen Valentijnsdag. De bedenkers vonden 1-1-1-1 namelijk erg goed passen bij het vrijgezellenbestaan. Inmiddels is deze traditie uitgegroeid tot een dag vol met kortingscodes, coupons en aanbiedingen. En aangezien Singles Day is ontstaan in China, doet AliExpress hier elk jaar aan mee. Je ontvangt op deze dag extra korting op honderden artikelen. Zet ‘m dus in je agenda!

Korting op bekende merken
Op de website vind je een groot aanbod van verschillende retailers. Maar daar zitten ook zeker een aantal grote, bekende merken tussen. Zo kun je bijvoorbeeld heel voordelig een paar Vans of Converse bestellen. Maar er zijn ook regelmatig elektronica deals van bekende merken. Natuurlijk zijn deze producten erg gewild, waardoor ze ook snel weer zijn uitverkocht.

Nieuwsbrief
Je kunt gemakkelijk op de hoogte blijven van alle AliExpress coupons via de nieuwsbrief. Helemaal onderaan de website kun je je e-mailadres invullen. Door op ‘subscribe’ te klikken, meld je je aan. Via de nieuwsbrief ontvang je alleen interessante nieuwtjes. Bijvoorbeeld wanneer er een Flash Sale aan zit te komen.

Gratis verzending
Een groot voordeel bij AliExpress is dat je heel vaak gratis verzending ontvangt. En dat terwijl de producten vaak helemaal uit China komen. Per verkoper staat aangegeven hoe de verzending is geregeld. Hier wordt dus ook uitgelegd of je gratis verzending ontvangt. Lees dit dus altijd goed door voordat je gaat bestellen. Zo kom je nooit voor onvoorziene kosten te staan.

Dropshipping bij AliExpress
AliExpress verkoopt artikelen die vanuit het Drop Shipping Centre worden verstuurd. Het voordeel van Dropshipping is dat de artikelen vanuit één magazijn worden verstuurd. Hierdoor heeft de officiële verkoper er zelf geen werk aan. Voor jou betekent dit dat je pakket extra snel geleverd wordt. Soms zelfs binnen 24 uur. Ook worden deze artikelen standaard gratis verzonden. Het gaat hierbij om een selectie van zo’n drieduizend artikelen. Genoeg keuze dus!

Betaal ik invoerkosten?
Aangezien de meeste artikelen uit China komen, is het belangrijk om te checken of je invoerkosten betaalt. Zo kom je nooit voor (dure) verrassingen te staan. Bij AliExpress gelden de volgende regels:

  • Je betaalt geen invoerkosten bij bestellingen voor minder dan €22.
  • Bij orders tussen €22 en €150 betaal je 21% btw voor elektronica. Daarbovenop komen de inklaringskosten.
  • Bestel je voor meer dan €150? Dan betaal je 21% btw, inklaringskosten en invoerkosten.


Zo, nu weet je wat je moet doen om te kunnen besparen op je bestelling. Ook zonder AliExpress kortingscode of coupon kom je al een heel eind. We wensen je veel plezier met je online aankoop!

opener

Veilig betalen

Je kunt gemakkelijk en op veel verschillende manieren je bestelling afrekenen. Zo kun je ervoor kiezen om dit te doen met een tussenpartij, zoals Via, Mastercard of PayPal. Dit is namelijk een makkelijke manier om je geld terug te krijgen, mocht dat nodig zijn. Maar tegenwoordig is betalen met iDEAL ook mogelijk, superhandig!

Gratis retourneren

Aangezien je gratis verzending ontvangt bij veel verkopers, geldt hetzelfde voor retourneren. Wanneer je product niet bevalt, kun je deze negen van de tien keer gratis terugsturen. Let altijd even goed op de voorwaarden die de verkoper hiervoor hanteert.

24/7 klantenservice

In Nederland zie je dit eigenlijk bijna nergens, maar bij een internationaal bedrijf als AliExpress kan wel eigenlijk niet ontbreken: een klantenservice die 24/7 te bereiken is. Zo kun je eens kijken of je nuttige antwoorden vindt tussen de meestgestelde vragen en kun je chatten met een medewerker.

Ruim assortiment

Op de website kan je bijna elk product vinden wat je maar kunt bedenken. Er zijn onwijs veel categorieën, die weer bestaan uit verschillende merken met diverse producten. Het assortiment is één van de grootste van Nederland. Voor ieder wat wils dus!

Verlopen AliExpress kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van AliExpress heb je gemist!
Shop de nieuwste mode tijdelijk met tot 50% korting bij AliExpress
Ontvang tijdelijk 30% korting op mode
Verjaardag uitverkoop: tot 70% korting + diverse AliExpress coupons
Bestel nu met €4 korting bij AliExpress