UberEATS kortingscode

UberEATS kortingscodes

opener

15 juni 2019 Laatste update

UberEATS kortingscodes: hoeveel korting?
Je lievelingsgerechten aan huis laten bezorgen is al fijn, maar wat als we je vertellen dat je dit ook nog eens met korting kan doen! Onze UberEATS kortingscodes geven meestal €2,50 (wat neerkomt op een gratis bezorging) of €5 korting. De hoogste code die wij hebben gehad gaf €10 korting. Soms zijn de UberEATS kortingscodes alleen te gebruiken door nieuwe klanten. Wanneer dit het geval is, zullen wij dit altijd onder de voorwaarden plaatsen.

UberEATS app: sparen voor korting
De UberEATS app geeft je de mogelijkheid om korting te sparen voor je volgende bestelling. Als je jouw persoonlijke UberEATS kortingscode naar je vrienden stuurt, ontvangen ze €10 korting op hun eerste bestelling en krijg jij weer €10 UberEATS korting.

Deel jouw UberEATS kortingscode
Hebben al je vrienden je UberEATS code al gebruikt, maar wil je wel toch met korting eten? Deel dan jouw UberEATS promo code op deze pagina, zodat je andere mensen blij kunt maken met jouw code en jij vervolgens ook weer korting krijgt!

Waar vind ik mijn persoonlijke code
Jouw UberEATS kortingscode vind je in de UberEATS app. Klik linksboven op het menu en vervolgens op 'Gratis eten'.

Hoe deel ik de code?
UberEATS kortingscodes kan je op twee manieren delen. Via de deelknoppen op de pagina ‘Gratis eten’ in de app of door de code te kopiëren en te plakken in een mail, WhatsApp, SMS, social media of ergens anders. Heeft iemand gebruik gemaakt van jouw UberEATS kortingscode? Dan ontvang jij korting!

Hoe verzilver ik de code?
De code verzilveren kan op twee manieren:

  1. Open de app en kies de maaltijd waar jij vandaag trek in hebt; in je winkelwagentje zie je nu een overzicht van jouw bestelling; onder de betaalmethode zie je een veld waar je de code kan invoeren.
     
  2. Open de app en ga naar je account; ga naar promoties en voeg je UberEATS kortingscode toe; de korting wordt automatisch verrekend bij de eerstvolgende bestelling die je plaatst (let wel goed op tot wanneer de code geldig is!).


Geldigheid
Goed nieuws! UberEATS kortingscodes zijn geldig en te verzilveren in alle Europese steden waar ook de euro als munteenheid wordt gebruikt.

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte gehouden worden van iedere UberEATS actie en aanbieding of ben je benieuwd wanneer UberEATS naar jouw stad komt? Meld je dan aan voor de UberEATS nieuwsbrief.

opener

Volg je bestelling

Volg je bestelling via de UberEATS app. Je ziet wanneer je bestelling wordt geaccepteerd, klaargemaakt en onderweg is. Bovendien zie je de naam en foto van je bezorger.

Supportteam

Loop je tegen aan probleem aan? Neem dan na je bestelling in de app contact op met het supportteam en je probleem wordt opgelost.

Blog

Foodies opgelet! UberEATS plaats regelmatig blogposts met interessante onderwerpen zoals must-try foods, nieuwe hotspots en andere tips!

Social Media

Volg UberEATS op Twitter, Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes of laat je inspireren door heerlijke food pics.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals UberEATS
Albert Heijn
Voorwaarden
  • Deze code kan één keer worden gebruikt per klant.
  • Niet geldig i.c.m. andere kortingscodes.
  • Voor thuisbezorgen op dinsdag, woensdag en donderdag geldt een minimum bestelbedrag van €50. Op alle andere dagen is dit €50. Bij PUP-bestellingen ligt dit bedrag op €70.

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen UberEATS kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van UberEATS heb je gemist!
UberEATS kortingscode voor 3 x €5 korting NLGOTNL
Verlopen op: 27 mei 2019
UberEATS kortingscode voor 3 x €5 korting PASTANL
Verlopen op: 1 mei 2019
UberEATS kortingscode voor €5 korting eats-5muoem
Verlopen op: 30 april 2019
Bespaar €5 op je maaltijd met deze UberEATS kortingscode eats-1zn93
Verlopen op: 30 april 2019
Gebruik deze UberEATS kortingscode en bespaar €5 eats-0jx95a
Verlopen op: 30 april 2019
Kortingscode UberEATS: €5 korting voor nieuwe klanten eats-24k1jr
Verlopen op: 30 april 2019
Bestel al vanaf €5 een volledige maaltijd bij UberEATS
Ruime keuze uit exclusieve restaurants bij UberEATS
Download de UberEATS app gratis
Bestel van 11.00 tot 23.00 zeven dagen per week bij UberEATS