kortingscode -  beste cadeaubonnen van 2023

De beste cadeaubonnen van 2023

De beste cadeaubonnen op Kortingscode.nl

Zo ontvang je een cadeaubon


Door een bestelling te plaatsen bij je favoriete webshop krijg je via Kortingscode.nl een beloning in de vorm van een cadeaubon. De bon is online in te wisselen bij een door ons geselecteerde webshop. We hebben cadeaubonnen voor onder andere bol.com en VVV cadeaubonnen. Dat betekent dus extra korting op een toekomstige bestelling!

- Stap 1: Lees de voorwaarden van de promotie op onze pagina, hier zie je wat bijvoorbeeld de minimale orderwaarde van je bestelling moet zijn om aanspraak te maken op de cadeaubon.

- Stap 2: Deel je e-mailadres met ons zodat we je updates kunnen sturen over de bon. Er zullen drie e-mails naar je worden verzonden met daarin informatie over de status van je cadeaubon.

- Stap 3: Ga via onze link direct naar de online winkel toe en voltooi je aankoop. Je hebt geen kortingscode nodig, maar je mag natuurlijk wel een code gebruiken tijdens het afronden. Belangrijk is dat je ook na de korting alsnog aan de voorwaarden van de cadeaubon voldoet.

- Stap 4: Nadat we zeker weten dat je het product hebt ontvangen en niet retour is gekomen, zullen we de cadeaubon naar je mailen. We hebben één tot vier maanden nodig. Je ontvangt de bon in de vorm van een cadeauboncode in je inbox.


Wat zijn cadeaubonnen via Kortingscode.nl?

Bij geselecteerde adverteerders op Kortingscode.nl kun je een beloning ontvangen na een bestelling. Je ontvangt die in de vorm van een cadeaubon. Je ontvangt deze bon gratis van ons. Het is voor jou alleen belangrijk om te voldoen aan de voorwaarden.


Wat zijn de voorwaarden van een cadeaubon?

Belangrijk is dat je bestelling voldoet aan het minimale bedrag (excl. BTW) dat we hebben vastgesteld. Dit staat duidelijk vermeld in de voorwaarden van de promotie op onze pagina’s. Ook na het gebruiken van een kortingscode, moet het aankoop bedrag voldoen aan de voorwaarden. We vragen je daarnaast ook om je e-mailadres aan ons door te geven. Dit zullen we gebruiken om je op de hoogte te houden van het proces.

Voor meer vragen over de bonnen en hoe wij onze bezoekers belonen voor hun aankoop, kijk ook eens op onze FAQ.

© 2023 - Kortingscode.nlOver ons · Colofon · Privacybeleid · Cookiebeleid · Veelgestelde vragen · Contact · Duurzaamheid ·