Veelgestelde vragen

Kortingscodes en cadeaubonnen

Een kortingscode (ook wel promotiecode, actiecode, voucher, voordeelcode of couponcode genaamd) is een code, die je bij het afrekenen in een webshop kunt invoeren. Met deze code ontvang je dan direct korting op je bestelling. Dat kan een vast bedrag of percentage zijn of bijvoorbeeld gratis verzending. Meestal moet je voor het gebruik van een kortingscode aan een aantal voorwaarden voldoen zoals een minimum bestelbedrag.

Ga naar de shop waar je een kortingscode voor zoek. Klik op de gewenste code waarna een pop-upscherm opent. Je kunt nu de kortingscode kopiëren door op het kopieerteken rechts naast de code te klikken. Je kunt de code ook selecteren en via ctrl-c kopiëren. Vervolgens klik je op 'ga naar winkel' waarna je kunt beginnen met shoppen!

Zodra je je winkelmandje gevuld hebt ga je naar de betalingsomgeving. Dit is het moment om je kortingscode in het hiervoor bestemde invulveld te plakken. 

Als je merkt dat de code niet werkt, controleer dan of deze nog geldig is en of aan alle gestelde voorwaarden is voldaan.

Cadeaubonnen

Op Kortingscode.nl staan speciale promoties waarmee je gratis een cadeaubon kunt ontvangen wanneer je een bestelling plaatst bij een webwinkel via onze website. Je moet je registreren met je e-mailadres en een bestelling plaatsen via Kortingscode.nl. De bestelling moet voldoen aan de door ons gestelde voorwaarden. Wanneer je klikt op de promotie dan staan deze voorwaarden onderaan de promotietitel. Let er op dat we alleen cadeaubonnen uitgeven op basis van de orderwaarde exclusief BTW.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle cadeaubonnen::

 1. Om je cadeaubon te ontvangen moet het orderbedrag exclusief btw voldoen aan het vereiste minimumbedrag.
 2. Andere cashbackacties en kortingscodes zijn niet geldig in combinatie met de cadeaubon.
 3. Om in aanmerking te komen voor de cadeaubon, moet je online een aankoop doen bij de geselecteerde winkel nadat je op de button ‘Ontvang cadeaubon’ op deze pagina hebt geklikt.
 4. Het aanbod verliest zijn geldigheid als je, na op het aanbod op Kortingscode.nl te klikken, op andere links of websites klikt waarop kortingen van de geselecteerde winkel worden geadverteerd.
 5. De transactie moet tijdens de promotieperiode online bij de winkel hebben plaats gevonden via Kortingscode.nl.
 6. Telefonische transacties en aankopen via de app worden als ongeldig beschouwd en komen niet in aanmerking voor een cadeaubon.
 7. Als je items annuleert of retourneert die je tijdens je online aankoop hebt gemaakt, is de actie ongeldig en ontvang je geen cadeaubon.
 8. Op voorwaarde dat je aan de volledige voorwaarden van de aanbieding voldoet, wordt na de validatieperiode een e-mail verzonden met de cadeaubon naar het e-mailadres dat je hebt gebruikt om je te registreren bij Kortingscode.nl.
 9. Deze aanbieding is beperkt tot één cadeaubon per persoon.
 10. Er is slechts één cadeaubon beschikbaar per geldige transactie.
 11. Aankopen moeten worden gedaan in euro’s.
 12. De ontvanger moet de cadeaubon activeren binnen 90 dagen na ontvangst. De cadeaubon zal verlopen wanneer deze niet binnen 90 dagen is geactiveerd.
 1. Klik op ‘pak bon’
 2. Geef een geldig e-mailadres op
 3. Voltooi je aankoop direct na registratie
 4. OF klik op ‘krijg cadeaubon’ in je registratiebevestiging om je aankoop te voltooien.

Na je registratie ontvang je 3 update e-mails voordat je eventueel de cadeaukaart ontvangt.:


 1. De bevestiging van je registratie.
 2. We hebben je email adres geregistreerd en als je de aankoop nog niet voltooid hebt, kun je klikken op 'ontvang cadeaubon'..


 3. Bevestiging van aankoop
 4. Deze e-mail bevestigt dat je aankoop succesvol is geweest en wordt gevolgd. Er wordt nu geverifieerd of je aan de algemene voorwaarden en het minimum bestelbedrag exclusief btw hebt voldaan.


 5. Laatste e-mail met de cadeaubon
 6. Gefeliciteerd! Je ontvangt de cadeaubon als je voldoet aan alle voorwaarden. Controleer ook je spam box. Als je de cadeaukaart niet binnen 90 dagen opent, vervalt de geldigheid voorgoed. Zodra je de kaart geopend hebt kun je deze op elk moment gebruiken!

Soms worden we niet op de hoogte gesteld van je transactie. Dit is het geval als de aankoop niet via onze website direct is voltooid.


For example:

 1. You did not click on "Get Reward" on your confirmation email to complete the transaction
 2. Or you clicked out of the retailer website onto another site before completing the transaction
 3. Cookies were disabled on the browser
 4. Adblocker was turned on, on the browser
 5. Another code or discount was applied
 6. Another email address was used at any point in the transaction

Dit proces duurt tussen de 1 en 4 maanden, afhankelijk van de webshops annuleringsvoorwaarden. De wachttijd kan gevonden worden in de algemene voorwaarden en we adviseren je deze goed door te nemen voordat je je aankoop voltooit.


De cadeaubon zal worden toegestuurd als een online cadeaubon. Deze bon bevat een code die je kunt invoeren in het daarvoor bestemde veld van de webwinkel. Waar de code ingevuld moet worden verschilt per webwinkel.


Voorbeeld:

Hoe kan ik mijn MediaMarkt cadeaubon inwisselen?

Ga naar Mediamarkt.nl en plaats je bestelling.

Kies bij betaalmethode, betaalwijze ‘cadeaukaart’

Vul hier de code en de pincode in

Klik op 'inwisselen'


Heb je nog vragen over cadeaubonnen?
Neem gerust contact met ons op via contact.rewards.nl@joingsg.com. Alle cadeaubonnen lopen via kortingscode.nl, niet via de webshop.