Kortingscode.nl ontvangt mogelijk een commissie wanneer je via een van onze links een aankoop doet.

Veelgestelde vragen

Met meer dan 800 webshops, 3000 werkende kortingscodes en duizenden deals, is Kortingscode.nl het beste kortingscode platform in Nederland. Ons team in Amsterdam verzamelt de beste kortingscodes en bespaarmogelijkheden voor jou! Zo vind je bij ons de beste deals en codes op gebied van bijvoorbeeld mode, elektronica en reizen. Daarnaast geven we je in onze blogs graag tips over hoe je in het dagelijks leven zoveel mogelijk kunt besparen.

Kortingscodes

Een kortingscode (ook wel promotiecode, actiecode, voucher, voordeelcode of couponcode genaamd) is een code, die je bij het afrekenen in een webshop kunt invoeren. Met deze code ontvang je dan direct korting op je bestelling. Dat kan een vast bedrag of percentage zijn of bijvoorbeeld gratis verzending. Meestal moet je voor het gebruik van een kortingscode aan een aantal voorwaarden voldoen zoals een minimum bestelbedrag.

Om de beste codes van jouw favoriete shops te vinden kun je de zoekbalk (rechtsbovenin) op onze pagina gebruiken. Je hoeft hier alleen maar de naam van je shop in te vullen en je ziet vanzelf alle codes en andere deals. Als er geen zoekresultaten zijn, controleer dan of je de naam juist geschreven hebt. Mocht er dan nog niks naar boven komen zijn er op dat moment geen aanbiedingen voor deze shop te vinden.

Ga naar de shop waar je een kortingscode voor zoekt. Klik op de gewenste code waarna een pop-upscherm opent. Je kunt nu de kortingscode kopiëren door op het kopieerteken rechts naast de code te klikken. Je kunt de code ook selecteren en via ctrl-c kopiëren. Vervolgens klik je op 'ga naar winkel' waarna je kunt beginnen met shoppen!

Zodra je je winkelmandje gevuld hebt ga je naar de betalingsomgeving. Dit is het moment om je kortingscode in het hiervoor bestemde invulveld te plakken.

Als je merkt dat de code niet werkt, controleer dan of deze nog geldig is en of aan alle gestelde voorwaarden is voldaan.

Kortingscode.nl is je beste vriend op het gebied van korting en besparen. Wij weten precies welke kortingscodes werken en wanneer je de hoogste korting krijgt. Ook als er even geen kortingscode beschikbaar is, geven we je tips om alsnog met korting te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan studentenkorting, gratis verzending of manieren om een kortingscode in je mailbox te ontvangen.

Heb je zelf een mooie kortingscode gevonden die wij nog niet op de pagina hebben? Dan waarderen wij het ontzettend als je deze aan ons doorgeeft. Dit kun je doen door op de pagina van de shop op 'deel hier de code' te klikken. Zo help jij ook andere online shoppers te besparen.

Het niet werken van een kortingscode kan verschillende oorzaken hebben. Controleer allereerst de voorwaarden van de code. Is er bijvoorbeeld een minimum bestelbedrag van toepassing? Of geldt de korting alleen op bepaalde producten. Mocht dit allemaal in orde zijn kun je een niet werkende code aan ons doorgeven via de contactpagina. Wij zorgen er dan voor dat deze van de website verwijderd wordt.

De kortingscodes die je bij Kortingscode.nl kunt vinden, zijn afkomstig van verschillende bronnen. Belangrijk om te vermelden is dat alle codes worden geselecteerd en gecontroleerd door ons team. Onze editors speuren dagelijks op talloze websites, volgen de verschillende online winkels op sociale netwerken en schrijven zich in voor nieuwsbrieven om je de nieuwste bespaarmogelijkheden te presenteren. Daarnaast werken wij samen met Affiliate marketingkantoren die namens de vele webshops in Nederland ons voorzien van de beste codes en aanbiedingen. Op onze pagina zal je codes tegenkomen die gemarkeerd zijn als 'exclusief' of 'geverifieerd'. De exclusieve codes zijn kortingscodes die alleen bij ons te vinden zijn. De geverifieerde codes zijn getest voor ze op onze pagina zijn gezet en komen vanuit een betrouwbare bron.

Shoppen met korting is een van de leukste dingen die er is. Dus heb jij korting gescoord met een code van ons? Dan vernemen wij dat graag. Na het kopieren van de code wordt je gevraagd of de code gewerkt heeft. Je kunt die vraag beantwoorden met een duimpje omhoog of omlaag.

Nieuwsbrief

Ja! We versturen 2 keer per week een nieuwsbrief naar onze trouwe bezoekers. Met deze e-mail helpen we onze bezoekers aan de beste aanbiedingen en kortingscodes. Het voordeel van onze nieuwsbrief is, je krijgt niet van één merk specifiek kortingen in je inbox, we hebben een selectie gemaakt van al jouw favoriete webshops. Op die manier weet je zeker dat je de beste aanbiedingen niet mist en altijd met korting kunt shoppen.

Onder elke nieuwsbrief is een button te vinden waarmee je je gemakkelijk kunt afmelden.

Cadeaubonnen

Op Kortingscode.nl staan speciale promoties waarmee je gratis een cadeaubon kunt ontvangen wanneer je een bestelling plaatst bij een webwinkel via onze website. Je moet je registreren met je e-mailadres en een bestelling plaatsen via Kortingscode.nl. De bestelling moet voldoen aan de door ons gestelde voorwaarden. Wanneer je klikt op de promotie dan staan deze voorwaarden onderaan de promotietitel. Let er op dat we alleen cadeaubonnen uitgeven op basis van de orderwaarde exclusief BTW.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle cadeaubonnen:

 1. Om je cadeaubon te ontvangen moet het orderbedrag exclusief btw voldoen aan het vereiste minimumbedrag.
 2. Andere cashbackacties en kortingscodes zijn niet geldig in combinatie met de cadeaubon.
 3. Om in aanmerking te komen voor de cadeaubon, moet je online een aankoop doen bij de geselecteerde winkel nadat je op de button ‘Ontvang cadeaubon’ op deze pagina hebt geklikt.
 4. Het aanbod verliest zijn geldigheid als je, na op het aanbod op Kortingscode.nl te klikken, op andere links of websites klikt waarop kortingen van de geselecteerde winkel worden geadverteerd.
 5. De transactie moet tijdens de promotieperiode online bij de winkel hebben plaats gevonden via Kortingscode.nl.
 6. Telefonische transacties en aankopen via de app worden als ongeldig beschouwd en komen niet in aanmerking voor een cadeaubon.
 7. Als je items annuleert of retourneert die je tijdens je online aankoop hebt gemaakt, is de actie ongeldig en ontvang je geen cadeaubon.
 8. Op voorwaarde dat je aan de volledige voorwaarden van de aanbieding voldoet, wordt na de validatieperiode een e-mail verzonden met de cadeaubon naar het e-mailadres dat je hebt gebruikt om je te registreren bij Kortingscode.nl.
 9. Deze aanbieding is beperkt tot één cadeaubon per persoon.
 10. Er is slechts één cadeaubon beschikbaar per geldige transactie.
 11. Aankopen moeten worden gedaan in euro’s.
 12. De ontvanger moet de cadeaubon activeren binnen 90 dagen na ontvangst. De cadeaubon zal verlopen wanneer deze niet binnen 90 dagen is geactiveerd.

 1. Klik op ‘pak bon’
 2. Geef een geldig e-mailadres op
 3. Voltooi je aankoop direct na registratie
 4. OF klik op ‘krijg cadeaubon’ in je registratiebevestiging om je aankoop te voltooien.
 1. De bevestiging van je registratie.

  We hebben je e-mailadres geregistreerd en als je de aankoop nog niet voltooid hebt, kun je klikken op 'ontvang cadeaubon'.

 2. Bevestiging van aankoop

  Deze e-mail bevestigt dat je aankoop succesvol is geweest en wordt gevolgd. Er wordt nu geverifieerd of je aan de algemene voorwaarden en het minimum bestelbedrag exclusief btw hebt voldaan.

 3. Laatste e-mail met de cadeaubon

  Gefeliciteerd! Je ontvangt de cadeaubon als je voldoet aan alle voorwaarden. Controleer ook je spam box. Als je de cadeaukaart niet binnen 90 dagen opent, vervalt de geldigheid voorgoed. Zodra je de kaart geopend hebt kun je deze op elk moment gebruiken!

Dit proces duurt tussen de 1 en 4 maanden, afhankelijk van de webshops annuleringsvoorwaarden. De wachttijd kan gevonden worden in de algemene voorwaarden en we adviseren je deze goed door te nemen voordat je je aankoop voltooit.

Soms worden we niet op de hoogte gesteld van de transactie. Dit is het geval als de aankoop niet via onze website direct is voltooid.


Voorbeelden:

 • De aankoop is niet direct afgerond na registratie
 • Er is niet op 'ontvang bon' geklikt in de bevestigingse-mail
 • Voor het volledig afronden van de bestelling is er een andere webshop bezocht
 • Cookies zijn uitgeschakeld
 • Er is een adblocker actief
 • Er is een andere korting(scode) gebruikt
 • Er is een ander e-mailadres gebruikt op een moment tijdens de bestelling.


De cadeaubon zal worden toegestuurd als een online cadeaubon. Deze bon bevat een code die je kunt invoeren in het daarvoor bestemde veld van de webwinkel. Waar de code ingevuld moet worden verschilt per webwinkel.

Voorbeeld:

Hoe kan ik mijn MediaMarkt cadeaubon inwisselen?

 1. Ga naar Mediamarkt.nl en plaats je bestelling.
 2. Kies bij betaalmethode, betaalwijze ‘cadeaukaart’
 3. Vul hier de code en de pincode in
 4. Klik op 'inwisselen'


Heb je nog vragen over cadeaubonnen? Neem gerust contact met ons op via contact.rewards.nl@joingsg.com. Alle cadeaubonnen lopen via kortingscode.nl, niet via de webshop.

© 2024 - Kortingscode.nlOver ons · Colofon · Privacybeleid · Cookiebeleid · Veelgestelde vragen · Contact · Duurzaamheid ·