Kortingscode.nl ontvangt mogelijk een commissie wanneer je via een van onze links een aankoop doet.

Ons Kantoor NL
Ons doel

Welkom bij Kortingscode.nl en Global Savings Group

Bij Kortingscode.nl zijn wij experts in het vinden van de beste kortingscodes en deals voor jou. Sinds 2009 verzamelen we dagelijks de beste kortingscodes en aanbiedingen van meer dan 900 webshops om jou te helpen besparen. Ook bieden wij exclusieve codes aan die je alleen bij ons kunt vinden. Zo wordt online shoppen nog leuker!

ONZE ACTIVITEITEN

Zo helpen we je geld te besparen

Het team van Kortingscode.nl werkt hard om iedere bezoeker de beste shopervaring te geven. Dankzij een tal van samenwerkingen met uiteenlopende webshops, van groot tot klein, bieden we je de beste kortingscodes en deals aan.

Onze editors checken de vouchers dagelijks en geven je informatie over hoe je de code kunt gebruiken. Wij breiden ons aanbod aan retailers regelmatig uit, zodat je een ruime keuze hebt aan winkels waarbij je korting kunt scoren. Van webshops voor kleding en schoenen tot elektronica en woonwinkels: jouw favoriete winkel zit daar vast bij.

Daarnaast ontdek je nog meer manieren om geld te besparen via onze Bespaartips. Hier plaatsen wij artikelen over verschillende onderwerpen met de beste tips om geld te besparen.

ONZE GESCHIEDENIS

Het verhaal achter Kortingscode.nl

Kortingscode.nl is in 2009 opgericht en maakt sinds 2015 onderdeel uit van Global Savings Group (GSG): Europa's grootste bespaarbedrijf op het gebied van online shoppen. Inmiddels is Kortingscode.nl uitgegroeid tot een van de grootste bespaarplatforms van Nederland.

Vanuit het kantoor in hartje Amsterdam werken onder andere onze editors en accountmanagers dagelijks om de bezoekers de beste shopervaring te geven. Daarbij staan diversiteit, gelijkheid en verbondenheid centraal in onze bedrijfscultuur.


2009 2023 2024
Kortingscode.nl ging live We besparen mensen €2,5M per jaar Het 15-jarig jubileum van Kortingscode.nl
ONS TEAM VAN EXPERTS

De beste bespaarmogelijkheden door experts in content en commercie

Elke dag van de week werkt het kortingscodeteam eraan om de nieuwste codes en deals op onze website te plaatsen. Dit doen we gedeeltelijk vanuit ons mooie kantoorpand in de Oranjekerk in Amsterdam en gedeeltelijk vanuit huis. Het team bestaat uit maar liefst 17 kortingsfanaten. Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring op zak, weten onze experts precies waar ze de beste deals kunnen vinden. We doorzoeken nieuwsbrieven, social media en natuurlijk de webshops zelf. Als er ergens een code beschikbaar is, kun je erop rekenen dat wij deze op Kortingscode.nl hebben staan. Bezoekers besparen hierdoor tot wel honderden euro's.

Naast ons contentteam is er ook een accountmanagementteam. Dit team heeft direct contact met onze adverteerders en regelt via deze samenwerkingen regelmatig exclusieve codes. Dit zijn kortingscodes die je alleen op onze pagina's terugvindt en waarmee je ook nog eens meer korting kunt ontvangen dan met de reguliere codes.

Interesse om meer traffic en sales te genereren voor jouw webshop? Voor meer informatie neem je contact op met onze accountmanagement team via: nl.accountmanagement@joingsg.com.

17
editors in het team
250+
nieuwe vouchers per dag
38.000+
vouchers gecreëerd in het afgelopen jaar
OVER ONS

Hoe we geld verdienen

In de meeste gevallen krijgen we een kleine commissie van merken wanneer iemand een bestelling plaatst via een deal op onze website. Ons accountmanagementteam zorgt altijd voor de beste deals van de winkels waar we mee samenwerken. Dankzij hen hebben we regelmatig exclusieve kortingscodes op onze pagina’s.

Onze editors zoeken naar content die we op onze pagina’s kunnen plaatsen en waarmee we geld verdienen. De editors vinden de bespaarmogelijkheden in nieuwsbrieven, via social media en op de websites van de retailers. We checken dagelijks onze codes, zodat de pagina’s alleen werkende deals bevatten.

Niet gevonden wat je zocht, of wil je feedback geven?

© 2024 - Kortingscode.nlOver ons · Colofon · Privacybeleid · Cookiebeleid · Veelgestelde vragen · Contact · Duurzaamheid ·