Ons Kantoor NL
Onze missie

Welkom bij Kortingscode.nl en Global Savings Group

Bij Kortingscode.nl zijn wij expert in het vinden van de beste kortingscodes en deals voor jou. Sinds 2009 verzamelen we dagelijks de beste kortingscodes en aanbiedingen van meer dan 1200 webshops om jou te helpen besparen. Ook bieden wij exclusieve codes aan die je alleen bij ons kunt vinden. Zo wordt online shoppen nog leuker!

BEKIJK ONZE SAMENWERKINGEN

Besparen bij jouw favoriete winkels

Het team achter Kortingscode.nl werkt hard om iedere bezoeker de beste shopervaring te geven. Dankzij een tal aan samenwerkingen met uiteenlopende webshops, van groot tot klein, doen we ons best om jullie de beste kortingscodes en deals aan te bieden.

Wij breiden ons aanbod aan retailers regelmatig uit, zodat je een ruime keuze hebt aan winkels waar je korting kunt scoren. Van webshops voor kleding en schoenen tot elektronica en woonwinkels; jouw favoriete winkel zit daar vast bij.

Daarnaast ontdek je nog meer manieren om geld te besparen via onze Bespaartips. Hier plaatsen wij wekelijks een artikel.

Over ons

Het verhaal achter Kortingscode.nl

Kortingscode.nl maakt sinds 2015 onderdeel uit van Global Savings Group (GSG), Europa's grootste bespaarbedrijf op het gebied van online shoppen. Sinds de oprichting in 2012 in München, is het bedrijf inmiddels wereldwijd gevestigd. Gezamenlijk streven we ernaar om hét platform te zijn waar bezoekers terecht kunnen voor de beste aanbiedingen, codes en andere bespaarmogelijkheden. Inmiddels hebben we al meer dan 18,5 miljoen bezoekers blij mogen maken met een aankoop. Kortingscode.nl en GSG blijven zich ontwikkelen en zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor de bezoeker om nog meer geld te besparen.

Gevestigd in hartje Amsterdam werken onder andere onze editors en accountmanagers dagelijks hard om jullie de beste shopervaring te geven. Daarbij staan diversiteit, gelijkheid en verbondenheid centraal in onze bedrijfscultuur. Heb jij affiniteit met e-commerce en affiliate marketing en wil je graag deel uitmaken van ons bedrijf? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures: global-savings-group.com/careers/


In 2022 Actief in meer dan Tijdens Black Friday 2022
18.5 miljoen 20 25,000
aankopen gegenereerd landen deals met korting geleverd
ONS TEAM

De experts van Kortingscode.nl

Elke dag van de week is er iemand van het kortingscodeteam aan het werk om de nieuwste codes en deals op onze website te plaatsen. Dit doen we gedeeltelijk vanuit ons mooie kantoorpand in de Oranjekerk in Amsterdam en gedeeltelijk vanuit huis. Dit team bestaat uit maar liefst 16 kortingsfanaten. Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring op zak, weten onze experts precies waar ze de beste deals kunnen vinden. We doorzoeken nieuwsbrieven, social media en natuurlijk de webshops zelf. Als er ergens een code beschikbaar is, kun je erop rekenen dat wij deze op Kortingscode.nl hebben staan. Bezoekers besparen hierdoor tot wel honderden euro's.

Naast ons contentteam is er ook nog een accountmanagementteam actief. Zij hebben direct contact met onze adverteerders en proberen via deze samenwerkingen exclusieve codes te regelen. Dit zijn actiecodes die je alleen op onze pagina's terugvindt en waarmee je ook nog eens meer korting kunt ontvangen dan de reguliere besparingen.

Interesse om meer traffic en sales te genereren voor jouw webshop? Voor meer informatie neem je contact op met onze accountmanagement team via: nl.accountmanagement@joingsg.com.

500+
medewerkers
40
nationaliteiten
10
kantoren wereldwijd
ONS DOEL

Delen van de beste bespaartips

Het doel van Kortingscode.nl is om bezoekers de beste online shopervaring te bieden. Dit doen wij door het verzamelen van alle kortingscodes, de beste deals, het aankondigen van de sale en door te schrijven over andere (online) bespaarmogelijkheden. Hoe je deze kortingen kunt vinden? Je kunt op onze site de naam van de betreffende webshop zoeken. Je ziet dan direct alle kortingen en codes die beschikbaar zijn voor die webwinkel.

Mocht je op zoek zijn naar manieren om op een reis te besparen of een nieuwe outfit te scoren zonder dat je hier een specifiek merk voor in gedachten hebt, neem dan eens een kijkje bij onze bespaartips. Al met al proberen we je een zo'n compleet mogelijk beeld te geven van alle codes en aanbiedingen die er te vinden zijn, zodat jij de meeste waarde voor je geld krijgt.

Heb je niet gevonden wat je zocht of heb je andere vragen?

© 2023 - Kortingscode.nlOver ons · Colofon · Privacybeleid · Cookiebeleid · Veelgestelde vragen · Contact · Duurzaamheid ·