de beste kortingscodes van Nederland

Welkom bij kortingscode.nl

Bij kortingscode.nl zijn wij expert in het vinden van de beste kortingscodes en deals voor jou. Sinds onze oprichting in 2009 worden de beste kortingscodes en aanbiedingen van meer dan 1200 webwinkels verzameld om jou te helpen besparen. Deze worden dagelijks toegevoegd op de website. Wij bieden ook exclusieve codes aan die je alleen bij ons kunt vinden. Begin je zoektocht bij ons want dan heb je de meeste kans van slagen.

Bekijk onze samenwerkingen

De beste kortingscodes voor jouw favoriete winkels

Bij kortingscode.nl vind je kortingscodes en deals van webshops, groot of klein. Of je nu opzoek bent naar mode, meubels, hardware of speelgoed, bij ons scoor je altijd jouw favoriete producten met korting.

dankzij ons Shop je altijd met korting

Kortingscodes en deals om van te profiteren

Betaal nooit meer teveel voor jouw online aankopen

Niemand houdt ervan om te veel te betalen. Dat begrijpen wij bij kortingscode.nl maar al te goed. Bij ons vind je niet alleen de beste kortingscodes en deals, maar ook tips om altijd en overal kosten te besparen. Wist jij bijvoorbeeld dat je bij heel veel webshops kunt profiteren van gratis producten of korting op je verjaardag? Of geniet van extra veel korting tijdens de feestdagen, Black Friday of Cyber Monday. Benieuwd naar nog meer bespaarmogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze website bij jouw favoriete winkels.

Wij zijn gek op korting
over ons

Wie zijn wij?

Dankzij onze teams die gespecialiseerd zijn in affiliate marketing veranderen wij de manier waarop mensen kopen. Wij richten ons op het creëren van winkelbeloningen dat miljoenen mensen in staat stelt om betere aankoopbeslissingen te nemen. Dit wordt bewerkstelligd door de consument toegang te geven tot de beste aanbiedingen, cashback mogelijkheden en kortingscodes die op dit moment beschikbaar zijn, en dat helemaal gratis. Scroll, love and buy!

Wij sparen ook de natuur
waar we voor staan

Wat vinden we belangrijk?

Bij kortingscode.nl weten we dat de planeet en haar natuur ons thuis is. Een thuis die we graag beschermen tegen klimaatveranderingen. Om onszelf en anderen te beschermen is het van belang dat we onze ecologische voetafdruk verkleinen. Wij dragen ons steentje bij door middel van een samenwerking met Wildernis International. Voor elke transactie die jij doet, doneert Kortingscode.nl 5 eurocent voor het behoud van het regenwoud. Zo kunnen we allemaal thuiskomen, met het vooruitzicht op een groenere toekomst.

Altijd de beste kortingscodes
Ontdek wie wij zijn

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Teams van experts op het gebied affiliate marketing, waaronder tech-enthousiastelingen, online marketeers, key-accountmanagers en content editors zetten zich elke dag in, vanuit de prachtige Oranjekerk in Amsterdam, om het beste uit hun werk te halen. Wij hebben een bedrijfscultuur van diversiteit, gelijkheid en verbondenheid, waar alle medewerkers worden verwelkomd, gerespecteerd en betrokken. Wil jij graag deel uitmaken van ons bedrijf en heb je affiniteit met e-commerce en affiliate marketing? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures: global-savings-group.com/careers/

Heb je niet gevonden wat je zocht of andere vragen?

Neem contact op

Wil jij ook je kortingscodes via ons aanbieden?

Neem contact op
© 2022 - Kortingscode.nlOver ons · Colofon · Privacybeleid · Cookiebeleid · Veelgestelde vragen · Contact · Duurzaamheid ·