Wie zijn wij?

Kortingscode.nl is opgericht in 2009 en verzamelt sindsdien kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen van honderden webwinkels om jou te helpen besparen. Iedere keer als jij een kortingscode invoert krijg je namelijk korting. Op deze manier kan je ieder jaar (afhankelijk van hoeveel je online koopt) tientallen tot honderden euro’s besparen.

Bespaar veel geld

Dagelijks zoekt onze redactie naar de nieuwste kortingscodes en voegt deze direct toe op de website. Zo blijf jij op de hoogte van alle acties en aanbiedingen van elke winkel en kun je direct veel geld besparen. Daarnaast geven wij via Kortingscode PLUS tips en tricks over besparen in het dagelijks leven. Zoek de winkel op en bekijk de beschikbare kortingscodes en aanbiedingen. Vervolgens klik je op de button met 'Pak code' en verschijnt de code in een nieuw scherm. Deze code kopieer je en voer je in bij de webwinkel. De korting wordt dan automatisch verrekend met het totaalbedrag.

Exclusieve kortingscodes

Een aantal webwinkels is zó populair onder onze bezoekers dat wij hebben besloten om direct contact met ze te leggen. Zo zijn er verschillende exclusieve kortingscodes vrijgegeven die je alleen op Kortingscode.nl terug kunt vinden. Met deze exclusieve codes kun je nog meer geld besparen op vrijwel elk denkbaar product of dienst. De exclusieve kortingscodes vind je op geen enkele andere website terug. Wij raden dan ook aan om jouw zoektocht bij Kortingscode.nl te beginnen want dan heb je de meeste kans van slagen.

Hoe wordt er geld verdiend?

Kortingscode.nl is een echt schoolvoorbeeld van een win-win-win situatie. Jij krijgt namelijk korting op je bestelling - WIN! De webwinkel verkoopt meer producten - WIN! Wij van Kortingscode.nl krijgen commissie voor elke verkoop waarbij er gebruik is gemaakt van een kortingscode of aanbieding - WIN! Op deze manier kunnen er dagelijks nieuwe kortingscodes en acties op Kortingscode.nl geplaatst worden en is het niet nodig om vervelende banners of advertenties te plaatsen. Zo kun jij rustig op je gemak zoeken naar de beste kortingscodes.

Vragen

Is je iets nog niet helemaal duidelijk, heb je zelf een webwinkel of heb je een kortingscode gevonden die wij nog niet in ons overzicht hebben? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wij proberen je vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Lees ook onze disclaimer.

Adverteren

Interesse in meer traffic en sales? Kijk dan niet verder en maak gebruik van Kortingscode.nl om jouw website onder de aandacht te brengen. Door gebruik te maken van kortingscodes op Kortingscode.nl komt jouw website bij een groot aantal mogelijke consumenten in beeld. 

In een aantal eenvoudige stappen kun jij al met jouw webwinkels of fysieke winkels adverteren op Kortingscode.nl. Kortingscode.nl werkt op basis van affiliate marketing. Dit houdt in dat de webwinkels op onze website aangesloten zijn bij een affiliate netwerk zoals Awin en TradeTracker.

Het is niet verplicht om een kortingscode aan te bieden maar wij raden het wel aan om de effectiviteit van de campagne te vergroten. Kortingscodes zorgen voor hogere conversie, orderwaardes en het is een goede manier om bepaalde categorieën extra onder de aandacht de brengen of zelfs gerichte stock overschotten weg te werken.

Daarnaast bieden wij extra exposure mogelijkheden door onder andere aandacht op onze homepage, Facebook, top 10 rijtjes bij media partners zoals AT5.nl, Flaironline.nl of Grazia.nl.

Voor meer informatie neem je contact op met onze accountmanagement team via: nl.accountmanagement@joingsg.com.