Domino's Pizza

Domino's kortingscodes

Met ons Domino's kortingscode overzicht ben je extra goedkoop uit - oktober 2017

 • 8 kortingscodes
 • Deze maand zijn er 24 acties toegevoegd
 • 9 actuele kortingen
Kies de beste Domino's pizza actie

Er zijn altijd tientallen aanbiedingen te vinden waarmee je gemakkelijk met extra korting je pizza bestelt.

Betaal geen extra kosten

Of je nu direct met de dichtstbijzijnde Domino's winkel belt, of online je bestelling plaats: je betaalt nooit vervelende transactie kosten.

Italiaans of Amerikaans: jij beslist

Wat jouw voorkeur ook is: Domino's heeft het allemaal. Wat voor korst wil je? Hoe groot jouw pizza precies moet zijn? Wat voor toppings heb je zin in? Aan jou de keus!

Bespaar extra met een Domino's coupon

De nieuwsbrief, de website, of natuurlijk Kortingscode.nl: er zijn zoveel verschillende plekken waar je een kortingscode kunt vinden. Er zit altijd wel wat tussen.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Domino's Pizza
Zalando
code
 • Geverifieerd -
 • Geldig vanaf 01 oktober t/m 3 november 2017
hgrx9
Voorwaarden
Maak nu gebruik van deze actie. Open de Zalando website.
  • De kortingscode Zalando van oktober 2017 is geldig bij orders met een minimale bestelwaarde van €150 (express levering kosten niet inbegrepen).
  • Alleen geldig voor nieuwe klanten.
  • Enkele producten kunnen uitgesloten zijn van deze actie.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en is niet inwisselbaar voor geld.
  • Lounge-artikelen zijn uitgesloten.
  • Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen.
  • Eén keer bruikbaar per klant.
New York Pizza
code
 • Geverifieerd -
 • Geldig vanaf 16 oktober t/m 31 oktober 2017
o8kh0
Voorwaarden
Maak nu gebruik van deze actie. Open de New York Pizza website.

  Wil je korting ontvangen met deze New York Pizza coupon? Ga dan snel naar de website en zoek jouw favoriete pizza's uit. Let op: om deel te nemen aan deze actie moet je minimaal 2 pizza's bestellen. Je ontvangt dan de 3e pizza gratis, waardoor je tot 35% op je bestelling bespaart.

Body en Fit
code
 • Geverifieerd -
 • Geldig vanaf 01 oktober t/m 31 oktober 2017
dgccc
Voorwaarden
Maak nu gebruik van deze actie. Open de Body en Fit website.

  Wil je met onze Body en Fit kortingscode producten bestellen? Vul dan snel je winkelmand en ontvang 10% korting, maar let op: de code is niet geldig op boeken, cadeaukaarten, weekdeals en andere lopende acties.

Zo gebruik je een Domino's kortingscode


Een kortingscode toevoegen aan je bestelling

Heb je in het overzicht hierboven een couponcode of pizza aanbieding gezien die je wilt gebruiken bij jouw bestelling? Klik dan op de aanbieding of kortingscode om gelijk naar de website te gaan. Je kunt ook eerst je bestelling kiezen via www.dominos.nl en daarna langs Kortingscode.nl gaan: klik op de bestel hier knop om direct jouw bestelling te plaatsen.

Het eerste wat je moet doen om toegang te krijgen tot de website is je postcode en huisnummer invoeren. Op basis hiervan koppelt de website jouw adres aan de dichtstbijzijnde vestiging en kun je het aanbod van die vestiging bekijken.


Bekijk alle Domino's aanbiedingen

Let ook altijd goed op de lopende aanbiedingen, er zijn namelijk Dominos kortingscodes die meer korting opleveren op actiepizza's, sommige zijn ook alleen geldig op specifieke aanbiedingen. Zo tref je regelmatig een code aan waarmee je korting krijgt op de Chef's Best pizza.


Vul de jouw Domino's actiecode in

Heb je via Kortingscode.nl jouw favoriete code geselecteerd? Dan hoef je alleen nog je bestelling te plaatsen: de coupon code wordt namelijk automatisch verwerkt. Bestel je via de website? Dan kun je nu jouw Domino's pizza coupon kopiëren. Aan de rechterkant zie je wat je tot nu toe hebt besteld én kun je de kortingscode (hier Couponcode genoemd) invoeren.Type (of plak) de code in het veld in en klik OK om de coupon code te activeren. Je kunt eronder gelijk zien hoeveel korting je hebt gekregen.


Dominos kortingscode toevoegen


​Klaar om af te rekenen? Klik dan op Next. Je kunt nu eventueel nog extra voorgerechten of frisdrank bestellen. Wil je dan niet, blijf dan op Next klikken.

Vervolgens kom je bij de pagina waar je je gegevens kunt invullen en eventueel bezorginstructies. Klik op Continue om te kunnen betalen. Je kunt nu je betaalwijze kiezen en je bestelling afronden. Het is dan alleen nog eventjes wachten op de bezorging van je pizza's. Enjoy!