Raisin kortingscodes 2021

Sparen gaat supervoordelig met een Raisin kortingsbon in april

€50 korting

Verwijs een vriend en ontvang een bonus van €50

Pak deze korting
€10 korting

Open een spaarrekening en ontvang een bonus van €10

Pak deze korting
€100 korting

Ontvang een welkomstbonus en scoor tot €100

meer infominder info
Pak deze korting
€200 korting

Begin met sparen en ontvang nu tot €200

meer infominder info
Pak deze korting
€50 korting

Ontvang een welkomstbonus van €50 die tijdelijk twee keer zo hoog is

meer infominder info
Pak deze korting
1 van de 1

Verlopen Raisin kortingscodes en acties

€55 korting

Scoor tijdelijk €55 Raisin korting

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Vanaf €2000

Met een inleg vanaf €2000 kan je al beginnen met sparen

meer infominder info Verloopt vandaag
Pak deze korting
Gratis rekening

Een Raisin-rekening open je geheel gratis

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€70 korting

Kies voor flexibel sparen en ontvang tot €70 voordeel

meer infominder info Verloopt vandaag
Pak deze korting
1,40% rente

Ontvang tot wel 1,40% rente per jaar

meer infominder info Verloopt vandaag
Pak deze korting

Kortingscode voor shops zoals Raisin

Spaar meer met een Raisin kortingscode

Sparen wordt extra leuk wanneer het je extra geld oplevert. Daarom is het verstandig om te sparen bij Raisin. Via de website vind je het juiste spaarproduct voor jou met de gunstigste voorwaarden. Daarnaast kan je op verschillende manieren korting pakken en meer geld sparen. Bijvoorbeeld door een kortingscode te gebruiken. Alle werkende codes vind je in het code-overzicht op deze pagina. Wil je te weten komen welke andere mogelijkheden er zijn om voordeel te pakken? Lees dan snel verder.

Ontvang een €100 welkomstbonus

Als je klant wordt, word je meteen beloond met een bonus. Nieuwe klanten ontvangen namelijk een welkomstcadeau. Je ontvangt minimaal €10 en maximaal €100 als bonus. De hoogte van de bonus hangt af van het inlegbedrag. Hoe hoger het bedrag dat je inlegt, hoe meer geld je ontvangt. Om in aanmerking te komen voor deze beloning, moet je minimaal €5000 inleggen. Ook is het een voorwaarde dat de deposito of spaarrekening minimaal zes maanden looptijd heeft. Je hebt geen Raisin kortingscode nodig om de bonus te ontvangen. De welkomstkorting wordt automatisch verwerkt.

Code gevonden?

Deel hier een kortingscode die wij over het hoofd hebben gezien.
Deel hier de code

De voordelen bij Raisin

Moet ik betalen om klant te worden?

Beginnen met sparen is erg gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken. Zodra je dit gedaan hebt, heb je toegang tot alle spaarproducten met de hoogste rentes. Registreren is helemaal gratis. Er zijn namelijk geen kosten verbonden aan sparen via Raisin. Je hoeft je spaargeld dus niet aan te raken.

Kan ik gratis geadviseerd worden?

Als je begint met sparen, is het begrijpelijk dat je met veel vragen zit. Daarom kan je via de site advies krijgen. Zo is er een pagina met veelgestelde vragen. Hier worden veel voorkomende begrippen uitgelegd en lees je wat het verschil is tussen de verschillende producten. Voor meer tips en informatie kan je ook de blog lezen. Hier leer je hoe je nog meer uit je spaargeld kan halen. Zit je toch nog met een vraag, dan kan je altijd contact opnemen. Het serviceteam is telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Hoe kan ik extra korting ontvangen?

Raisin geeft de mogelijkheid om via e-mail updates te ontvangen. Voor iedereen die extra wil besparen, is het handig om van deze optie gebruik te maken. Via de e-mails ontvang je namelijk aanbiedingen en krijg je toegang tot exclusieve producten en rentes. Daarnaast ontvang je zo ook iedere Raisin kortingscode in je inbox.

De tips voor korting op een rijtje

Hoeveel vriendenkorting ontvang ik?

Als je meer spaarders in je vriendengroep hebt, dan kan dat veel voordeel opleveren. Wanneer je namelijk een kennis uitnodigt om te komen sparen, levert dat jullie allebei €50 op. Je vindt de mogelijkheid om iemand door te verwijzen in je account. Zodra jouw vriend een spaarproduct opent voor minimaal zes maanden en minimaal €5000 inlegt, ontvangen jullie beiden €50.

Welke aanbiedingen zijn er?

Mocht er even geen Raisin kortingsbon beschikbaar zijn, dan is dat geen probleem. Door gebruik te maken van een aanbieding, kan je spaargeld je namelijk nog meer opleveren. Met de tijdelijke aanbiedingen kan je je voordeel verdubbelen. Een voorbeeld hiervan is de actie waarbij je een dubbele bonus ontvangt. Nieuwe klanten krijgen ontvangen tot wel €200 bij het openen van een rekening. Dat is dus een mooi moment om je te registreren.

Hoe ontvang ik de hoogste rente?

Een hoge rente is natuurlijk een belangrijke factor bij het openen van een spaarrekening. Daarom is het aan te raden om via Raisin een rekening te openen. Via de site krijg je namelijk toegang tot de hoogste rentes. De website biedt de beste spaarproducten uit Europa aan, waardoor jij gegarandeerd het beste product voor jouw spaargeld vindt.