Raisin promo codes 2024

Sparen gaat supervoordelig met de beste Raisin kortingscode in Juni

Korting

Verwijs een vriend(in) en ontvang beiden €50 op je spaarrekening

Pak deze korting
€50korting
Kortingscode

Krijg een €50 tegoed met de Raisin promo code

Pak deze code
Verloopt over 6 maanden
€50korting
Gecontroleerd
Korting

Scoor 3,56% rente per jaar bij BluOr Bank

Pak deze korting
3,56%korting
Korting

Bij Raisin profiteer je van de zekerheid van een vaste rente

Pak deze korting
Vasterente
Korting

Bij Hoist Sparen ontvang je nu 3,40% rente per jaar

Pak deze korting
3,40%korting
Korting

Bij Mano Bank ontvang je nu 3,61% rente per jaar

Pak deze korting
3,61%korting
Korting

Open een depositorekening bij Nordax Bank en pak 3,46% rente

Pak deze korting
3,46%korting
Korting

Open een rekening bij Bai Europe en pak 3,50% rente per jaar

Pak deze korting
3,50%korting
Korting

Ontvang 3,45% rente op je spaargeld bij PayRay

Pak deze korting
3,45%korting
Korting

Zet spaargeld opzij bij ProCredit Bank en krijg 3,50% rente

Pak deze korting
3,50%korting
Korting

Open een rekening bij Inbank en krijg 3,50% rente per jaar

Pak deze korting
3,50%korting
Korting

Spaar bij CA Auto Bank en krijg 3,55% rente per jaar

Pak deze korting
3,55%korting
Korting

Open een spaarrekening bij Coop Bank en krijg 2,25% rente

Pak deze korting
2,25%korting
Korting

Ontvang 3,55% rente bij Fjord Bank via Raisin

Pak deze korting
3,55%korting
Korting

Bij Banca Profilo ontvang je 3,55% rente zonder bronbelasting

Pak deze korting
3,55%korting
Korting

Bij A&G Banco ontvang je 3,10% rente per jaar via Raisin

Pak deze korting
3,10%korting
Korting

Spaar 3,35% rente per jaar via Klarna bij Raisin

Pak deze korting
3,35%korting
Korting

Sluit een rekening af bij Haitong en spaar 3,60% rente

Pak deze korting
3,60%korting

Ontvang een bonus van €50 bij Raisin

Verwijs een vriend en ontvang allebei €50

Als je op zoek bent naar korting bij Raisin, dan moet je vooral denken aan bonussen dat je op je spaarrekening ontvangt. Een manier om zo'n bonus te onvangen is via het verwijsprogramma. Wanneer je namelijk een kennis uitnodigt om te komen sparen bij Raisin, levert dat jullie allebei €50 op. Je vindt de mogelijkheid om iemand door te verwijzen in je account. Zodra jouw vriend een spaarproduct opent voor minimaal zes maanden en minimaal €5000 inlegt, ontvangen jullie beiden €50. Belangrijk is dat de doorverwezene een account opent met het mailadres waarop ze de doorverwijzingslink hebben ontvangen. Ook goed om te weten: het saldo van die spaarrekening mag gedurende de eerste zes maanden niet lager zijn dan €5000. Na 6 maanden en 14 dagen ontvang je de €50 bonus op je rekening bij Raisin.

Scoor de bonustegoed

Verlopen Raisin kortingscodes en acties

Korting

Spaar nu 3% rente per jaar bij Privatbanka

Pak deze korting
3%korting
Korting

Je krijgt nu tot wel 3,60% rente bij Raisin

Pak deze korting
3,60%korting

De beste bespaartips bij Raisin

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Het is moeilijk om een Raisin promo code te vinden. Op dit moment kan je alleen korting ontvangen bij Raisin in de vorm van een bonus. In het begin van onze samenwerking met Raisin bood de bank een welkomstbonus aan van €200. Op dit moment is deze niet beschikbaar, maar wanneer de bonus weer terugkomt, dan wil je deze niet missen. Elke andere bonus ook niet. Daarom raden wij je aan om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Raisin. Natuurlijk plaatst onze redactie ook alle bespaarmogelijkheden in het overzicht op de pagina.

Open een gratis rekening bij Raisin

Overweeg je om een rekening te openen bij Raisin? Dan is het goed om te weten dat het openen van een rekening geheel gratis is. Daarnaast heeft ons team gezien dat het ook gratis blijft. Bij sommige banken moet je namelijk wel elk jaar een bedrag betalen voor het behouden van je rekening. Na de registratie en identificatieproces kan je direct een bank kiezen waarbij je een rekening wilt openen. Je krijgt tot wel 3,60% rente per jaar.

Ontvang 3,6% rente per jaar bij Raisin

Onze redactie heeft onderzocht dat je gemiddeld 2% rente krijgt bij Nederlandse banken. Dit is vrij laag als je dit vergelijkt met de rente bij Raisin. Deze staat nu op maximaal 3,6% per jaar. Dit geldt wel voor depositorekeningen. Bij deze rekeningen zet je je spaargeld voor een langere tijd vast. Dit is een optie als je het geld niet direct nodig hebt. Zonder iets te doen, kan je door deze hogere rente extra geld verdienen. Ideaal toch!

Zo pak je meer rendement bij Raisin

Wat is het verschil tussen een spaarrekening en een depositorekening bij Raisin?

Bij een spaarrekening heb je altijd toegang tot het geld dat op de rekening staat. Dit is niet het geval bij een depositorekening. Hier zet je juist een geldbedrag voor een langere tijd vast. Daarbij heb je ook nog een verschil in rente per jaar. Een depositorekening levert bij Raisin een hogere rente op, dan een spaarrekening. Dit heeft met het wel of niet vastzetten van geld te maken. Mocht je een deel van je spaargeld niet nodig hebben de komende tijd, dan is een depositorekening dus aantrekkelijker.

Hoe zorg ik voor veel rente op mijn spaarrekening bij Raisin?

Je wilt natuurlijk het liefst zoveel mogelijk rendement pakken op je spaargeld. Dit kan door een spaarrekening te openen bij Raisin. Hierbij kan je ervoor kiezen om een eenmalige storting te doen, of je kunt kiezen voor automatisch sparen. Bij deze optie wordt er bijvoorbeeld elke maand geld overgemaakt naar je spaarrekening bij Raisin. De frequentie en het bedrag kan je zelf instellen. Hoe hoger het bedrag op je spaarrekening, hoe meer rendement je pakt.

Kortingscode voor shops zoals Raisin

Korting

Boek een auto-onderhoud beurt met 15% KwikFit korting

Pak deze korting
KwikFit
Korting

Krijg tot wel €300 korting op een jaarabonnement van Surfshark

Pak deze korting
Surfshark
Korting

Krijg 5% korting op een bol.com kaart bij Wissel.nl

Pak deze korting
Wissel.nl
Korting

Pak 83% korting op het populairste abonnement bij Surfshark

Pak deze korting
Surfshark

De beste werkende Raisin kortingscodes

Voordeel:Info:Verloopt:
€50 korting Verwijs een vriend(in) en ontvang beiden €50 op je spaarrekening
€50 kortingKrijg een €50 tegoed met de Raisin promo codeOver 6 maanden
3,56% kortingScoor 3,56% rente per jaar bij BluOr Bank
Vaste renteBij Raisin profiteer je van de zekerheid van een vaste rente
3,40% kortingBij Hoist Sparen ontvang je nu 3,40% rente per jaar
3,61% kortingBij Mano Bank ontvang je nu 3,61% rente per jaar

Hoe open je een rekening bij Raisin?

Als je wilt sparen bij een van de partnerbanken van Raisin, dan moet je eerst een rekening openen bij Raisin zelf. Dit wordt je transactierekening. Hier wordt bijvoorbeeld ook de €50 vriendenbonus op gestort. Het openen van een rekening is gratis en gaat als volgt:

 1. Klik op een van de registratiebuttons op de homepagina bij Raisin.
 2. Maak een account aan en vul je persoonsgegevens in.
 3. Upload een adresbewijs in je account. Dit kan bijvoorbeeld een PDF, scan of foto zijn van een bankafschrift, brief van de Belastingdienst of andere Nederlandse overheidsinstantie, een gas-, water- of energierekening. Het bewijs mag niet ouder zijn dan 3 maanden.
 4. Na het doorlopen van deze stappen wordt de rekening binnen enkele werkdagen geopend. Je krijgt hier per e-mail een bevestiging van.
 5. Vervolgens kan je een spaarproduct kiezen en beginnen met sparen.

Ontvang advies en zekerheid bij Raisin

Krijg gratis advies over sparen bij Raisin

In een keer een deel van je spaargeld verplaatsen naar een nieuwe rekening kan spannend zijn. Wij snappen ook dat je vragen kunt hebben. Gelukkig biedt Raisin gratis advies en kan je eenvoudig terecht voor al je vragen. Mocht je meer willen weten over rendement en de gevolgen van inflatie, dan kan je een kijkje nemen in de kennisbank. Onderaan de website van Raisin vind je een link naar deze pagina.

Ontvang een depositogarantie tot €100.000

Veiligheid en zekerheid zijn twee woorden die je graag hoort als het om je spaargeld gaat. Net als andere banken in Europa, neemt ook Raisin deel aan de wettelijke depositogarantiestelsel. Dit betekent dat je beschermd bent tot €100.000. Dit geldt per rekeninghouder en per bank. Mocht een bank omvallen, dan wordt al je spaargeld onder €100.000 terugbetaald. Alles wat boven de €100.000 zit, ben je helaas kwijt. Wil je dit risico niet lopen, dan is het slim om je geld te verspreiden bij meerdere banken. Je kunt bij Raisin bij meerdere banken een rekening openen en deze onderhouden via hetzelfde systeem.

Over Raisin

Raisin bank is in 2013 opgericht in Berlijn door Tamaz Georgadze en Frank Freund. Ze wilden Europeanen de kans geven om betere spaaropties te ontdekken. Georgadze, een voormalig McKinsey-adviseur, en Freund van Boston Consulting Group, zorgden ervoor dat spaarders via Raisin toegang kregen tot depositorekeningen binnen de EU. Sinds de start is Raisin flink gegroeid en heeft het samenwerkingen opgebouwd met 257 banken. Voorbeelden zijn Haitong uit Portugal en Fjord Bank uit Litouwen.

 • Alle (18)
 • Kortingscodes (1)
 • Deals (17)
 • Gecontroleerd (1)

Recent bij Raisin

 • Verwachtte spaarrente voor 2024
De ECB (Europese Centrale Bank) heeft sinds 2022 de rente stapsgewijs verhoogd naar 4%. In 2024 geldt dit rentepercentage nog steeds, maar de verwachting is dat de rente in juni zal gaan dalen. Onder het kopje 'Informatie over sparen' op de site van Raisin vind je alle informatie terug over de verwachtte spaarrente. Hier worden ook de laatste updates gegeven.

 • Belastingvrij sparen in 2024
Sinds een aantal jaar geldt dat je je vermogen boven €57.000 moet aangeven in Box 3 bij de Belastingdienst. Dit betekent dat je voor alles boven een vermogen van €57.000 belasting dient te betalen. Raisin geeft je graag belastingvrije spaartips. Zo kan je groen sparen, waardoor je vrijstelling kan krijgen op het betalen van belasting. Voor alles gelden voorwaarden, dus wij raden je aan om het artikel te lezen op Raisin. Je vindt deze onderaan de homepagina bij het kopje 'Informatie over sparen'.

Handige weetjes

 • Je opent bij Raisin één transactierekening. Deze koppel je vervolgens aan rekeningen bij partnerbanken. Je doorloopt het aanmeldproces dus maar één keer.
 • Raisin werkt alleen samen met banken binnen de Europese Unie.
 • Alle deposito- en spaarrekeningen zijn in euro.
 • Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Facebookpagina van Raisin.

Vergelijkbare shops

AEG kortingscode
Acer kortingscode
Bitdefender coupon
Conrad kortingscode
Mobiel.nl kortingscode
Norton kortingscode
Odido kortingscode
OnePlus kortingscode
Simyo kortingscode

Populaire shops

Air Up kortingscode
Bongo kortingscode
BoohooMAN kortingscode
Bulk kortingscode
Calvin Klein kortingscode
Flink kortingscode
Groupon kortingscode
INTOLED kortingscode
JD Sports kortingscode
Kaartje2go kortingscode
La Redoute kortingscode
Laudius kortingscode
NordVPN coupon
P&O Ferries kortingscode
PUMA kortingscode
Parfumdreams kortingscode
Philips Hue kortingscode
Ralph Lauren kortingscode
Reebok kortingscode
Sarenza kortingscode
Schuurman Schoenen kortingscode
Sixt kortingscode
Thuisbezorgd kortingscode
Verf.nl kortingscode
Welkoop kortingscode
Westwing kortingscode
Wijnvoordeel kortingscode
Zooplus kortingscode
bol.com kortingscode
smartphoto kortingscode
© 2024 - Kortingscode.nlOver ons · Colofon · Privacybeleid · Cookiebeleid · Veelgestelde vragen · Contact · Duurzaamheid ·