NordVPN kortingscode

NordVPN kortingscodes

opener

NordVPN kortingscode
Wil je veilig op het internet surfen zonder dat al je gegevens bij derden partijen of zelfs bij criminele terecht komen? NordVPN biedt hiervoor de juist oplossing zodat dit verleden tijd is. Maak gebruik van een kortingscode op het moment dat jij een abonnement afsluit bij NordVPN. Hierbij een paar voorbeelden van het voordeel dat je met een code kunt behalen. Voor slechts €3,99 per maand geniet je namelijk 2 jaar lang van ultieme gemoedsrust. Dit pakket zorgt voor een besparing van maar liefst 66%. Naast dit pakket ontvang je op een pakket voor 12 maanden 41% korting en krijg je bij een contract van 6 maanden 24% korting.

Veilige internetverbinding
Wanneer jij op internet zit worden deze gegevens altijd doorgestuurd naar jouw provider. Deze internetprovider kan alles van jou zien. Met een VPN wordt je internetverbinding omgeleid via een externe server die door een VPN-provider beheerd wordt. NordVPN zorgt ervoor dat je internetverbinding wordt omgeleid en vormt zo een veilige basis voor jouw internetbezoeken.

Beveilig al je apparaten
Je wilt natuurlijk niet maar 1 apparaat beveiligen. Via de website van NordVPN kun je de apps downloaden voor alle apparaten die je wilt beveiligen. Wanneer je de app van NordVPN download heb je de mogelijkheid om wel zes apparaten te beschermen. Download de app op je laptop voor Windows of macOS. Voor beveiliging van NordVPN op je smartphone download je de app voor iOS of Android. Het maakt hierdoor niet meer uit waar en via welke apparaat je gebruik maakt van internet.

Betalingsmogelijkheden
Bij NordVPN heb je de mogelijkheid om op diverse manieren voor je abonnement te betalen. Zo betaal je bijvoorbeeld via je PayPal account, je creditcard zoals Visa, Mastercard of American Express, of zelfs met cryptovaluta. Zo zit er altijd een betalingsmogelijkheid bij die bij jou past.

opener

Niet goed? Geld terug!

Ben je toch niet helemaal tevreden over het gebruik van een VPN beveiligingspakket bij NordVPN? Geen zorgen. Bij NordVPN geldt een geld terug garantie van 30 dagen.

Beste klantenservice 2018

De helpdesk van NordVPN is bekroond tot beste klantenservice van 2018. Zij staan dan ook altijd voor jou klaar voor eventuele vragen en/of opmerkingen.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals NordVPN

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen NordVPN kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van NordVPN heb je gemist!
NordVPN coupon van 41% korting op een 1 jarig abonnement
Bij aankoop van een 6 maanden abonnement bij NordVPN krijg je 24% korting
Download de app van NordVPN en beveilig al uw apparaten