McDonalds korting

Gebruik een McDonalds kortingsbon en bespaar november 2019

Filters
20% korting

Met 20% McDonalds korting heb je een McKroket op je bord

Nog 1 dag geldig 450 Gebruikt
Pak deze code
50% korting

Profiteer van kortingen tot 50% in de McDonald's app

Verloopt over 65 dagen 5436 Gebruikt
Pak deze korting
Extra korting

Scoor een voordeelmenu en geniet van korting bij McDonald's

Verloopt over 99 dagen 2049 Gebruikt
Pak deze korting
€2,50 deal

Scoor nu een dubbele cheeseburger voor €2,50

meer infominder info Verloopt over 16 dagen 25 Gebruikt
Pak deze korting
Extra korting

McDelivery: laat McDonald's voordelig bij je thuisbezorgen

Verloopt over 108 dagen 340 Gebruikt
Pak deze korting
Gratis cadeau

Download de gratis McDonald's app en ontvang persoonlijke coupons

Verloopt over 119 dagen 549 Gebruikt
Pak deze korting
1 van de 1

Verlopen McDonald's kortingscodes en acties

Extra korting

Kinderfeestje? Vier het voordelig bij McDonald's

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Kortingscode voor shops zoals McDonald's

McDonalds korting op je menu

Bij McDonald's houden ze van korting, dat betekent dat er bijna elke week wel McDonalds korting is waarmee je kunt besparen. Regelmatig zijn er kortingsbonnen beschikbaar. Laat de bon zien bij je bestelling en de korting wordt automatisch verrekend. Je vindt alle bonnen natuurlijk op deze pagina. Op zoek naar korting bij een McDonald's in de buurt? Wij weten dat veel vestigingen, zoals bijvoorbeeld Amsterdam of Utrecht ook eigen kortingsbonnen verspreiden die alleen in die regio te gebruiken zijn. Daarnaast kan het voorkomen dat er een kortingscode beschikbaar is. Dit is helaas nog nooit voorgekomen, maar dit kan natuurlijk zomaar veranderen. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

Tot 50% korting met de app

De app van de burgergigant staat vol met aanbiedingen waarmee je korting krijgt in het restaurant. De korting loopt op tot 50%. Ook scoor je met zo'n aanbieding regelmatig een BigMac voor €1. De prijzen worden dus vaak flink verlaagd! Aan het eind van het jaar stunt McDonald's in de app met speciale kortingen in de Adventskalender. Dit betekent elke dag een nieuwe verrassing!

Code gevonden?

Deel hier een kortingscode die wij over het hoofd hebben gezien.
Deel hier de code

Extra McDonalds korting pakken

Goedkope voordeelmenu's

BIj McDonald's ben je het meest voordelig uit met een voordeelmenu. Met een voordeelmenu bestel je een burger of McNuggets met friet en een drankje voor een scherpe prijs. Je bent zo voordeliger uit dan wanneer je al deze producten los zou bestellen. Naast voordeelmenu's kun je ook kiezen voor een groot voordeelmenu of een salade voordeelmenu (salade + drankje). Voorbeelden van voordeelmenu's zijn:

  • Big Mac Menu
  • Filet-0-Fish Menu
  • McChicken Menu
  • Quarter Pounder Menu
  • Cheeseburger Menu

Persoonlijke kortingsbonnen

De app van McDonald's biedt allerlei kortingsbonnen voor korting op een bestelling bij McDonald's. Deze kortingsbonnen geven korting op een vestiging bij jou in de buurt en gelden voor iedereen. Maar de burgergigant verstuurt sinds kort ook persoonlijke bonnen via de app. Alleen jij kunt deze gebruiken! De bonnen gelden meestal op jouw favoriete producten van McDonald's. Hier kun je zo dus flink op besparen!

Korting op je verjaardag

Ben je aangemeld voor de app van McDonald's en ben je jarig? Dan is er goed nieuws! Op je verjaardag ontvang je een bonvoor een gratis product. Dit kan een gratis burgers zijn, maar ook gratis  McNuggets of een McFlurry. Je kunt zelf kiezen! Bij de bon staat duidelijk aangegeven waar en tot wanneer je hem kunt inleveren.