Marley Spoon kortingscode

Marley Spoon kortingscodes

opener

Lekker en gezond eten zonder te veel moeite te doen of veel geld uit te geven: dat is de perfecte omschrijving voor de maaltijdboxen van Marley Spoon. Op deze pagina scoor jij jouw avondeten extra voordelig door een Marley Spoon kortingscode te gebruiken! 

Marley Spoon kortingscode
Zodra wij een kortingscode hebben, dan plaatsen we deze zo snel mogelijk online. Zo bespaar je meteen op je aankoop. Wij bieden helaas niet vaak een code aan, maar als we dat wel doen is hij meestal ook exclusief. Deze Marley Spoon kortingscode is dus nergens anders te vinden en is vaak lang geldig. Je kan deze code gebruiken voor €25 korting op een maaltijdbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
​Om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, recepten, acties en aanbiedingen schrijf je je in voor de nieuwsbrief. Zo hoef je nooit meer iets te missen!

Gratis bezorging
Als je een maaltijdbox thuis ontvangt, hoef je zelf geen boodschappen te doen. Heel fijn, maar meestal betekent dat wel dat je een beetje extra betaalt aan bezorgkosten. Maar niet bij Marley Spoon! Hoe vaak je ook bestelt en hoe groot of klein je box ook is, je betaalt nooit extra verzendkosten.

Flexibel
De maaltijdboxen van Marley Spoon zijn zeer flexibel. Ga je een weekje op vakantie? Wil je even een maandje geld besparen? Dan kun je je abonnement heel gemakkelijk opzeggen of even pauzeren. Ook kun je heel precies kiezen op welke dag en welk tijdstip je jouw maaltijdboxen wilt ontvangen.

Supermarkt of toch een maaltijdbox bestellen? 
Maaltijdbox bestellen! Als je het slim aanpakt en voor meerdere mensen een maaltijdbox bestelt, is dit helemaal niet duurder dan in de supermarkt. Meestal is dit zelfs goedkoper. Zelfs zonder Marley Spoon vouchercode! Doordat ze precies de juiste hoeveelheid van ieder ingredient opsturen en van te voren hun inkoop kunnen afstemmen op jouw gekozen gerechten, betaal jij uiteindelijk ook een stuk minder voor je eten. Waarom zou je dan eigenlijk zelf nog boodschappen doen?

opener

Gratis recepten

Weinig inspiratie wat betreft je avondeten? Daar hebben ze bij Marley Spoon goed op ingespeeld. Bij de maaltijdboxen ontvang je namelijk een breed scala aan recepten om uit te proberen. Allemaal heel simpel te bereiden in nog geen 30 minuten!

Ook vegetariërs smullen mee

Eet jij geen vlees? Dat is geen probleem. Je zet de maaltijdboxen van Marley Spoon gemakkelijk om in vegetarische boxen. Zo zorg je goed voor jezelf, maar ook voor de wereld en het kost je helemaal niets extra!

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Marley Spoon
Albert Heijn
Voorwaarden
  • Deze code kan één keer worden gebruikt per klant.
  • Niet geldig i.c.m. andere kortingscodes.
  • Voor thuisbezorgen op dinsdag, woensdag en donderdag geldt een minimum bestelbedrag van €50. Op alle andere dagen is dit €50. Bij PUP-bestellingen ligt dit bedrag op €70.

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden