Hotels.com

Hotels.com kortingscodes

Boek nu met Hotels.com korting een hotelkamer in augustus 2017

  • Er zijn deze week 3 acties toegevoegd
  • 18 actuele kortingen
Gratis korting
  • Geldig vanaf 1 augustus 2017
jkhp9
Voorwaarden
  • 22 keer gebruikt vandaag
Maak nu gebruik van deze actie. Open de Hotels.com website.

    Om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken dien je je in te schrijven voor het Hotels.com rewards programma. Hiermee kun je sparen voor een gratis nacht verblijf in een hotel naar keuze. Nadat je 10 nachten hebt gespaard ontvang je 1 gratis nacht. De waarde hiervan is gelijk aan de gemiddelde waarde van de 10 gespaarde nachten. Zorg dat het hotel dat je boekt in aanmerking komt voor de gratis nacht aanbieding.

50% korting
  • Geldig vanaf 1 augustus 2017
b0i88
Voorwaarden
  • 33 keer gebruikt vandaag
Maak nu gebruik van deze actie. Open de Hotels.com website.

    Met de Hotels.com Secret Prices bespaar je tot 50%. Registreer je voor de Hotels.com nieuwsbrief, download de app, of registreer je voor Hotels.com Rewards om deze speciale aanbiedingen te kunnen zien.

Welcome Rewards

Boek hotels via Hotels.com en spaar voor gratis nachten bij je volgende trip.

Private Sales

Word lid bij Hotels.com voor exclusieve kortingsaanbiedingen. Zo krijg je tot 50% korting op hotelovernachtingen.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Hotels.com

Zo gebruik je een Hotels.com kortingscode

1. Zoek korting op je hotelboeking bij Hotels.com

Een mooie code gevonden in het overzicht hierboven? Goed zo, want dat is natuurlijk waar het allemaal mee begint als je korting wilt krijgen op je hotelreservering. We zullen hieronder kort uitleggen hoe je een kortingscode voor Hotels.com kunt gebruiken bij het online boeken.


2. Vind een hotel op jouw plek van bestemming

De eerste stap is uiteraard het vinden van een geschikt hotel op de plaats van jouw bestemming. Of dat nu Londen, Parijs, Berlijn of New York is: via Hotels.com kun je overal ter wereld boeken. In dit voorbeeld boeken we een hotel in Parijs voor twee personen.

Als je een hotel hebt gevonden, klik je onderaan op de blauwe knop Nu boeken. Je komt nu meteen op een beveiligde webpagina terecht waar je al de benodigde gegevens kunt invullen. Controleer hier ook gelijk even je boeking: heb je de goede datum gekozen, het juiste aantal personen, wel of geen ontbijtbuffet? Klopt het allemaal? Dan kun je nu de kortingscode invoeren.


3. Activeer de kortingscode

Aan de rechtkant van de pagina, onderaan het totaalbedrag zie je Gebruik een kortingscode staan met daaronder een kortingscodeveld. Hier kun je de kortingscode intypen. Klik vervolgens op Toepassen om de code te activeren. Als het goed is wordt de korting nu direct verrekend met het totaalbedrag. Je ziet dus gelijk hoeveel je hebt bespaard op je hotelboeking!

Korting verwerkt? Dan is het tijd om je boeking af te ronden. Vul alle gegevens in, controleer ze voor de zekerheid nog een keertje, en klik op Aankoop bevestigen om je reservering definitief te maken.

Verlopen Hotels.com kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Hotels.com heb je gemist!
Pak nu 50% korting bij Hotels.com tijdens de 72-uurs sale
Boek jouw vakantie nu met 50% korting tijdens de Hotels.com 48-uurs sale
Check hier alle hotels met korting tot 50%
Bekijk hier de Hotels.com 72-uurs sale: korting tot 50%