Black Friday 2019

Op deze pagina vind je alle Black Friday 2019 deals. In die week worden de nieuwste en populairste acties de hele dag in dit makkelijke kortingsoverzicht geplaatst. Klik op een deal om de korting te bekijken.

Wanneer is het Black Friday 2019?

Dit jaar valt Black Friday op 29 november 2019 en wordt gevolgd door Cyber Monday op maandag 2 december. Tijdens deze dagen kun je de beste kortingscodes en kortingen van het jaar verwachten. Dit wil je dus echt niet missen!

Bestel voordelig tijdens Black Friday en Cyber Monday 2019

Koopjesjagers opgelet! Black Friday en Cyber Monday staan in november 2019 weer voor de deur. Dit zijn dé dagen om tientallen euro’s te besparen op je nieuwe aankopen. Wij van Kortingscode.nl plaatsen de beste deals op deze pagina. Zo weet hoe je het meest kunt besparen en haal je het beste uit beide dagen. Tijdens Black Friday en Cyber Monday 2019 kun je kortingen verwachten bij heel veel online shops zoals MediaMarkt, Nike en H&M. Kortom, houd onze website goed in de gaten en haal het maximale uit de populaire shopevents.

Wat is Black Friday?

Het uit Amerika overgewaaide Black Friday, dat traditiegetrouw plaatsvindt op de vrijdag na Thanksgiving, wordt al enkele jaar gehouden in ons land en lijkt momenteel populairder dan ooit. En dat is zeker te merken aan het aantal deelnemers! Steeds meer winkels en online webshops hebben Black Friday deals waarbij je flink wat kosten kunt besparen. Met een Black Friday kortingscode bespaar je zo honderden euro’s! 

Black Friday Nederland sales

Op vrijdag 29 november 2019 kun je hier op deze pagina alle kortingscodes vinden van (web)winkels die mee doen met Black Friday. Het soort actie verschilt per webshop, maar meestal krijg je met een Black Friday kortingscode korting op de gehele collectie, op een bepaalde productcategorie of krijg je een gratis verzending code. Je shopt dus sowieso voordelig! Tip: probeer er -zowel in de winkels als webshops- op tijd bij te zijn. Er is vaak maar een beperkte voorraad aanwezig en op is dan toch echt op.