Kortingscode.nl ontvangt mogelijk een commissie wanneer je via een van onze links een aankoop doet.

Naar welke seksspeeltjes wordt het meest gezocht per provindie?

Waar wordt het meeste naar gezocht per provincie?

De online zoektocht naar seksspeeltjes in Nederland

  • De dildo en vibrator zijn de populairste seksspeeltjes in Nederland
  • Flevolanders zoeken online het meest naar seksspeeltjes
  • De provincie Utrecht heeft online het minste zoekverkeer naar seksspeeltjes

De wereldwijde sextoy industrie voorspelt in 2020 een omzet te behalen van over de 25 miljoen euro. Wij deden onderzoek naar welke, en in welke regio er online relatief het meest naar seksspeeltjes wordt gezocht. De dildo en vibrator steken er met vlag en wimpel bovenuit. De top 5 wordt vervolgd met de fleshlight, cockring en buttplug.Van alle provincies in Nederland zoeken de inwoners van Flevoland, volgens de cijfers van Google Trends, het meest naar seksspeeltjes. Friesland en Drenthe staan ook hoog in de lijst. In Utrecht, Noord-Brabant en Gelderland wordt er op het web het minst gezocht naar extra attributen voor in de slaapkamer.


 

Uit het onderzoek blijkt ook dat er per provincie bepaalde speeltjes populairder zijn dan in andere provincies. In Flevoland zoekt men namelijk het meest naar dildo’s, handboeien en de kuisheidsgordel terwijl Noord Hollanders het meest zoeken naar StrapOn en We Vibe. In Drenthe zijn bijvoorbeeld opblaaspoppen het populairst.

De leeftijdscategorie 25-34 is de meest actieve bezoeker van online seksshops. Waarna de 18-24 jarigen nauw volgen. Opmerkelijk is dat de 45-54 jarigen ruim 20% van de seksshop bezoekers vertegenwoordigen maar van al het online shop verkeer maar 15% in beslag nemen. Ditzelfde geldt voor de 65+’ers waarbij het percentage verdubbelt ten opzichte van het algemene online zoekverkeer in die leeftijdsklasse.

Bekijk de beste deals bij shops waar je terecht kunt voor deze meestgezochte seksspeeltjes:

Bronnen: Google AdWords Keyword Planner, Google Trends, Kortingscode.nl data

© 2024 - Kortingscode.nlOver ons · Colofon · Privacybeleid · Cookiebeleid · Veelgestelde vragen · Contact · Duurzaamheid ·