Kortingscode.nl ontvangt mogelijk een commissie wanneer je via een van onze links een aankoop doet.

Bente van Leijden

Bente van Leijden
Bente van Leijden

Kortingscode.nl redacteur

Voordat ik bij het Kortingscode.nl team begon was ik al vaak op de website te vinden, op zoek naar de beste codes en deals. Nu is het extra leuk om ook de andere kant van de website te zien, en nog leuker om mijn eigen contributie te leveren om anderen te helpen met besparen. Als echte koopjesjager met een passie voor schrijven is dit platform de ideale plek voor mij om mijn kennis en tips te delen! Ik heb een liefde voor reizen, daarom ga ik graag op zoek naar de goedkoopste vluchten en leuke, betaalbare hotels. In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, koken, en vintage winkels afstruinen voor de leukste items.

Gespecialiseerde onderwerpen

Ik schrijf voornamelijk artikelen over zo goedkoop mogelijk reizen. Ik ga zelf namelijk ook graag op reis en ben daarom regelmatig op zoek naar goedkope vliegtickets, hotels, gratis activiteiten en andere bespaartips voor als je op reis gaat.

Laatste artikelen

Oog in oog met wilde dieren: zo ga je goedkoop naar de dierentuin

Oog in oog met wilde dieren: zo ga je goedkoop naar de dierentuin

Door Bente van Leijden16 apr 2024

Een dagje naar de dierentuin is een leuke én leerzame ervaring voor alle leeftijden, maar het kan ook een flinke impact hebben op de portemonnee. Gelukkig zijn er verschillende manieren om geld te besparen op je entreekaartje, de reiskosten, en de kosten voor eten en drinken. In dit artikel zetten wij onze beste tips voor dierentuin korting op een rijtje.

Handige tips om goedkoop naar de Efteling te gaan

Handige tips om goedkoop naar de Efteling te gaan

Door Bente van Leijden26 mrt 2024

Een bezoek aan de Efteling is altijd een magische ervaring. Het plezier is natuurlijk extra groot wanneer je ook een overnachting erbij kan boeken. Of je nu kiest voor een bezoek van een dag of een overnachting erbij, naar de Efteling gaan kan wel oplopen in kosten. Daarom hebben wij voor jou de beste tips op een rijtje gezet waarmee je goedkoop naar de Efteling kan gaan!

Onderzocht: Zo spaar je voor korting dankzij ING rentepunten en andere banken

Onderzocht: Zo spaar je voor korting dankzij ING rentepunten en andere banken

Door Bente van Leijden13 mrt 2024

Iedereen heeft een rekening bij een bank, maar niet iedereen weet dat je bij deze instellingen flinke korting kunt pakken. Je kunt via je bank besparen op allerlei verschillende producten en diensten: denk bijvoorbeeld aan korting op uitjes of op elektronica. Heb je een creditcard? Dan pak je nog eens extra voordeel. Hoe makkelijk kan het zijn? In dit artikel leggen wij uit hoe en waarop jij kunt besparen via jouw bank of creditcard. 

Goedkoop op vakantie? Onze redactie zet de beste tips op een rijtje

Goedkoop op vakantie? Onze redactie zet de beste tips op een rijtje

Door Bente van Leijden23 feb 2024

Last minutes, vroegboekkorting, pakketreis, of juist los boeken? Soms kun je door de bomen het bos haast niet meer zien wanneer je een low budget reis probeert te boeken. Natuurlijk probeer je ook zoveel mogelijk te besparen op jouw reis, zodat je zonder zorgen kan genieten. Dat herkennen wij maar al te goed! Daarom hebben we de beste bespaartips voor jouw vakantie op een rijtje gezet.  

© 2024 - Kortingscode.nlOver ons · Colofon · Privacybeleid · Cookiebeleid · Veelgestelde vragen · Contact · Duurzaamheid ·