Kortingscode.nl ontvangt mogelijk een commissie wanneer je via een van onze links een aankoop doet.

Flame Rikkers

Flame Rikkers
Flame Rikkers

Kortingscode.nl redacteur

Uit ervaring weet ik hoe het is om te shoppen: lastig. Ik heb nog een verlanglijst die nog tot in den eeuwigheid doorgaat, maar een bankrekening met een limiet. Gelukkig is het gebleken dat met slim shoppen mijn doel om deze lijst af te werken realistischer wordt. Door zelf veel te shoppen, het internet af te struinen naar bespaarmethodes, en hier te werken bij Kortingscode.nl, word ik er steeds behendiger in. Graag deel ik mijn opgedane kennis over hoe je zo veel mogelijk geld bespaart met anderen, want ik weet zeker dat ik niet de enige ben die die extra euro’s goed zou kunnen gebruiken!

Gespecialiseerde onderwerpen

Mijn interesses lopen zeer uiteen, daarom schrijf ik over veel verschillende onderwerpen. Denk aan besparen op telefoonabonnementen, dagjes weg met vrienden en waar je allemaal jongerenkorting ontvangt.

Laatste artikelen

Uit de doeken: dit is hoe wij naar kortingscodes zoeken

Uit de doeken: dit is hoe wij naar kortingscodes zoeken

Door Flame Rikkers15 mrt 2024

Na al vier kortingscodesites te hebben bezocht zonder enig succes denk je hoogstwaarschijnlijk: waar kan ik nou eens goede kortingsbonnen vinden? Het antwoord is vrij simpel: bij ons hier op Kortingscode.nl. We zorgen er namelijk voor dat we werkende kortingscodes hebben staan, zodat jij ongehinderd kan shoppen. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan, lees dan gauw verder.

De belangrijkste kortingsdagen van 2024: hier vind je ze op een rijtje

De belangrijkste kortingsdagen van 2024: hier vind je ze op een rijtje

Door Flame Rikkers16 feb 2024

Shopaholics opgelet, want ook dit jaar belooft weer een prachtig jaar te worden met veel kortingscodes en acties. Er zijn namelijk weer talloze momenten buiten de lentesale en herfstsale waarop jij naar hartenlust kunt shoppen voor een prikkie. Onze redactie heeft hier alvast wat vooronderzoek naar gedaan en biedt je hier een handig overzicht met data wanneer jij waar het beste je slag kan slaan.

© 2024 - Kortingscode.nlOver ons · Colofon · Privacybeleid · Cookiebeleid · Veelgestelde vragen · Contact · Duurzaamheid ·