Kortingscode.nl ontvangt mogelijk een commissie wanneer je via een van onze links een aankoop doet.

Uit de doeken: dit is hoe wij naar kortingscodes zoeken

Geschreven door:Flame Rikkers
Publicatiedatum:15 mrt 2024
6 minuten leestijd
Man leunt op hand en kijkt naar laptop.

Na al vier kortingscodesites te hebben bezocht zonder enig succes denk je hoogstwaarschijnlijk: waar kan ik nou eens goede kortingsbonnen vinden? Het antwoord is vrij simpel: bij ons hier op Kortingscode.nl. We zorgen er namelijk voor dat we werkende kortingscodes hebben staan, zodat jij ongehinderd kan shoppen. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan, lees dan gauw verder.

Waar vind je geldige kortingscodes?

Stel je voor dat je op zoek bent naar een promo code, hoe doe je dit dan? Hoogstwaarschijnlijk vul je iets als ‘123Jaloezie kortingscode’ in, nietwaar? Maar dan is je zoektocht nog niet voltooid, want wat je voorgeschoteld krijgt, is een enorme lijst aan kortingscodewebsites. Hier moet je vervolgens alleen nog op zoek naar de code geschikt voor jouw aankopen. Klinkt niet als al te veel werk met zoveel opties, zou je zeggen. 

Maar hoe vaak krijg je wel niet de notificatie ‘kortingsode verlopen’, ‘kortingscode niet geldig’, ‘kortingscode bestaat niet’? Niet alleen kost dit je onnodig veel tijd, het geeft je soms ook nog eens valse hoop. Daarbij is de kans verder nog aanwezig dat er wel een code beschikbaar is voor jouw bestelling, maar deze niet live staat op de kortingscodesitedie je bezoekt. Heel frustrerend, vinden wij ook zo bij Kortingscode.nl. Daarom streven wij ernaar om jou een zo volledig mogelijk overzicht te geven van alleen maar geldige goede promo codes. Graag vertellen we je met een kort stappenplan uit hoe wij te werk gaan om dat doel te bereiken.

Stap 1: De kweeste naar kortingscodes

Op Kortingscode.nl vind je een divers aanbod aan kortingscodes: normale, exclusieve of unieke. Voordat we deze beschikbaar kunnen stellen op onze site, moeten we deze natuurlijk eerst in handen krijgen. Het is misschien niet verkeerd om te zeggen dat ze soms letterlijk op een presenteerblaadje worden aangeleverd, maar het is hier niet alleen maar wachten tot de codes komen aanwaaien. Zelf maken we zelf ook maar al te vaak expedities in de jungle van het internet, op zoek naar die kostbare coupons. Hieronder leggen we je uit hoe we aan onze kortingscodes komen en waarom je sommige van deze niet op andere plekken terugvindt. 

Expeditie op het internet

Net als jij zoeken ook wij een groot deel van onze promo codes op via Google. Veel ervan zijn namelijk te vinden op de website van een winkel: op de homepage of op speciale kortingscodepagina’s zoals bij HP. Hier hebben we vaak een code waarmee je tot wel €25 korting kunt krijgen. Elke site is echter anders. Niet elke site heeft een speciale pagina voor kortingscodes. Er zijn zelfs sites waarop codes verstopt worden tussen producten. Dan moet je eerst een categorie aanklikken en hierdoorheen scrollen voordat je bij de code uitkomt. Je hebt ook sites waarvoor je eerst heel specifieke zoekterm moet gebruiken voordat je er pas achterkomt dat die shop ook aan studentenkorting of nieuwsbriefkorting doet. 

Er zijn dus vele manieren om via een website aan kortingscodes te komen. Je zou er misschien zelfs door kunnen gaan twijfelen of wij er bij Kortingscode.nl wel geen over het hoofd zien. Geen zorgen, na jaren ervaring op het gebied van actiecodes en onze partnersites al vele malen te hebben bezocht, weten we haarfijn alle ins and outs van elke afzonderlijke webshop. Zo vinden onze experts gegarandeerd zelfs de meest verbloemde actiecodes.

Reclame 

Natuurlijk is het onmogelijk om alle sites elke seconde van de dag tegelijkertijd in de gaten te houden. Het kan dus zo zijn dat er op de ene site een aankondiging oppopt over de start van een nieuwe campagne wanneer we net even met een andere site bezig zijn. Dat maakt het gemakkelijk om een code verlaat (of zelfs wel te laat) in de smiezen te hebben. Om dit fenomeen zo goed mogelijk de kop in te drukken, maken we gebruik van socialmediakanalen. We schrijven ons in voor de nieuwsbrieven van onze partnersites, checken geregeld hun Instagram of Facebook en worden zelfs weleens op de hoogte gebracht van vouchers via televisiecommercials of reclameposters.

Partners

Zoals eerder gezegd hebben we naast normale codes ook weleens exclusieve of unieke codes live. Zie bijvoorbeeld de Bongo- en Gymshark-sites, waar je deze exclusieve en unieke codes kunt vinden. Beide zijn te herkennen aan het label ‘exclusief’. Het verschil is alleen dat een exclusieve code één letter-cijfercombinatie is die voor elke klant hetzelfde is en een unieke code voor iedereen bestaat uit een andere letter-cijferreeks per klant. 

We horen je al denken: wat is dan het verschil met normale codes? Het antwoord is vrij simpel. Normale codes zijn vouchers vrijgegeven door een webwinkel. Iedereen zou die moeten kunnen vinden. Maar ga je op zoek naar de exclusieve of unieke codes, dan kom je er al gauw achter dat je deze over het algemeen nergens anders vindt dan op onze site. Zijn deze dan nep? Zeker niet. Zie het meer als speciale codes die je meestal ook nog eens meer besparen.

Hoe we deze exclusieve en unieke actiecodes in handen krijgen is vrij simpel: we krijgen ze doorgestuurd vanuit onze netwerken en partners, als erkenning van de hechte en fijne samenwerking die we met hen hebben. Dat betekent dus eigenlijk dat exclusieve en unieke codes het neusje van de zalm zijn. Ze geven je niet alleen de beste kortingen, maar ze zijn ook het betrouwbaarst van allemaal. Als je een zo’n coupon in handen hebt weet je zeker dat het big business is. 

Scouting tools

Als laatste maken we ook nog gebruik van scouting tools. Dit zijn programma’s die voor ons netwerken en vergelijkbare sites nalopen op kortingscodes. Op die manier voorkomen we dat we uiteindelijk ook maar een enkele code over het hoofd zien. Bovendien kunnen we via dit programma ook zelf gespotte codes toevoegen, zodat de editor verantwoordelijk voor de site ervan deze kan toevoegen. Het toevoegen van kortingscodes is dus geen zelfstandige klus; het vereist ook teamwork. Samen met de gehele redactie zorgen we ervoor dat elke pagina op-en-top in orde is. 

Vrouw met paars haar kijkt door verrekijker naar laptop

Stap 2: Verificatie

Wanneer we dan een code hebben gevonden, zijn we nog maar één stap verwijderd van het plaatsen ervan: de verificatie. Het is namelijk niet zo dat we elke voucher die we vinden zomaar klakkeloos op onze site plaatsen. Ons doel is ervoor zorgen dat jij zo snel en gemakkelijk mogelijk geld kunt besparen op jouw bestelling. Een foutmelding bij het invullen van je voucher draagt daar niet bepaalt aan bij. Om te voorkomen dat jij ook maar een beetje last hiervan ondervindt, verifiëren we de code op twee manieren

Allereerst checken we op gebruiksvoorwaarden, om de eenvoudige reden dat promo codes niet altijd voor alles kunnen worden gebruikt. We zorgen dat het voor jou helder is welke voucher je kunt gebruiken. Je vindt daarom, waar van toepassing, eventuele voorwaarden toegevoegd aan de voucher of informatie erover in de titel. Vervolgens testen we de codes zelf, rekening houdend met de eventuele voorwaarden, zodat we er honderd procent zeker van zijn dat deze geldig zijn. Mochten dat niet het geval zijn, dan voegen we ze natuurlijk niet toe. Je kunt er dus vanuit gaan dat de promo codes die wel op onze pagina’s staan, je wat geld besparen, zoals deze Domino’s codes. 

Nadat we deze twee controles hebben nagelopen, voegen we de codes die hiervoor geslaagd zijn toe. Vanaf dan kun jij er volop gebruik van maken.

Over-de-schouder-shot van een meisje die op haar laptop kijkt

Stap 3: controle-inspecties

Zo, de code staat. Dat was het dan, zou je misschien denken. Maar niks is minder waar. Zelfs nadat we een actiecode hebben geplaatst, zit ons werk er nog niet op. Vanaf nu begint namelijk stap 3: het monitoren van de codes. Niet alle codes gaan namelijk tot in de eeuwigheid mee. En hoewel het afhangt per actiecode of ze wel of geen einddatum hebben, komt er altijd wel een dag waarop deze niet meer te gebruiken is. 

Daarom is het zo dat zelfs na plaatsing, we regelmatig nog de geldigheid van de live codes controleren. Net zoals in stap 2, testen we de kortingscodes zelf door ze te gebruiken. Blijkt het dat een code niet meer werkt, dan halen we hem meteen offline. Wanneer het nog wel een werkende kortingscode is, dan laten we hem natuurlijk voor je staan. En op deze manier onderhouden we dus een kortingscodesite met goede en geldige codes!

Conclusie

Al met al is er voor het runnen van een kortingscodewebsite dus meer nodig dan alleen codes zoeken en deze op de site plaatsen. Het is een circulair proces waarbij ook het onderhouden van de website content bij inbegrepen zit, opdat jij de beste shoppingervaring beleeft. 

Flame Rikkers

Geschreven door

Flame Rikkers

Ik heb een verlanglijst die tot in den eeuwigheid doorgaat, maar helaas een bankrekening met een limiet. Met mij zijn er nog vele anderen met dit probleem. Daarom ga ik graag op zoek naar handige bespaartips, zodat iedereen wat extra euro's overhoudt.

Gespecialiseerde onderwerpen

Mijn interesses lopen zeer uiteen, daarom schrijf ik over veel verschillende onderwerpen. Denk aan besparen op telefoonabonnementen, dagjes weg met vrienden en waar je allemaal jongerenkorting ontvangt.

Aanbevolen artikelen

Goedkope kleding kopen? Bij deze online webshops krijg je altijd korting

Goedkope kleding kopen? Bij deze online webshops krijg je altijd korting

Door Aartie Narain12 sep 2023

Altijd korting bij een webshop, bestaat dat wel? Wij hebben het voor je uitgezocht! Bij deze online fashion outlets krijg je altijd korting op je bestelling. Dit kan zelfs oplopen tot maar liefst 80% korting. Do we need to say more?

Ontvang bij Amazon korting dankzij deze 15 handige tips

Ontvang bij Amazon korting dankzij deze 15 handige tips

Door Lieke Acket12 mei 2023

Amazon verkoopt werkelijk alles. Van huishoudelijke artikelen tot alarmsystemen en van zitbanken tot speelgoed. Topmerken en minder bekende merken. Met een paar klikken en vaak razendsnelle levering heb je jouw gewenste artikel al in huis. Er zijn ontzettend veel voordelen te halen bij Amazon. Dit artikel maakt je wegwijs hoe en waar je korting kunt pakken als je gaat bestellen bij deze webshop.

De belangrijkste kortingsdagen van 2024: hier vind je ze op een rijtje

De belangrijkste kortingsdagen van 2024: hier vind je ze op een rijtje

Door Flame Rikkers16 feb 2024

Shopaholics opgelet, want ook dit jaar belooft weer een prachtig jaar te worden met veel kortingscodes en acties. Er zijn namelijk weer talloze momenten buiten de lentesale en herfstsale waarop jij naar hartenlust kunt shoppen voor een prikkie. Onze redactie heeft hier alvast wat vooronderzoek naar gedaan en biedt je hier een handig overzicht met data wanneer jij waar het beste je slag kan slaan.

© 2024 - Kortingscode.nlOver ons · Colofon · Privacybeleid · Cookiebeleid · Veelgestelde vragen · Contact · Duurzaamheid ·