Besparen op je boodschappen? Zo doe je dat bij Albert Heijn

Op de redactie houden we van aanbiedingen. Daarom zijn we op de hoogte van alle bespaartips bij Albert Heijn. Deze supermarkt is een van de grootste supermarkten van Nederland. Wij delen onze tips, zodat jij aan het einde van de maand meer geld overhoudt. Met ruim 1500 prijsfavorieten en wekelijkse bonusaanbiedingen wordt besparen namelijk een eitje.

1. Houd de bonusaanbiedingen in de gaten

Wist je dat je bij Albert Heijn elke week de beste aanbiedingen in de bonus scoort? Dit kan erg goed uitpakken voor je portemonnee. De aanbiedingen zijn geldig van maandag tot en met zondag. Dat betekent dat je maar liefst een week kan profiteren van alle deals. Heb je verse groenten nodig of kaas en vleeswaren? Je ontvangt op deze producten ook korting. Op bier en wijn kun je ook flink besparen bij Albert Heijn. Je pakt namelijk regelmatig maar liefst 50% korting op een krat Heineken. Lever je weer een krat in? Dan ontvang je €5 statiegeld. We raden je aan om de aanbiedingen van tevoren te bekijken.

Onze bonustips

  • Ga niet met honger of lekkere trek boodschappen doen. Hierdoor kom je vaak met producten thuis die je eigenlijk niet nodig had.
  • Maak een boodschappenlijstje. Een supermarkt is zo ingedeeld dat je met meer boodschappen thuis komt dan je van plan was. Deze extra kosten vermijd je door je aan een lijstje te houden.
Boodschappen ipad tablet folders

2. Profiteer van extra voordeel tijdens de Hamsterweken

Bij Albert Heijn zijn er geregeld acties, zo kun je profiteren van de Hamsterweken. Tijdens deze actie scoor je producten met een hoge korting zoals een stapelkorting. Je kunt dan flink besparen op jouw boodschappen. Je krijgt tijdens deze weken bijvoorbeeld flinke korting op wasmiddel en waspoeder. Op heel veel producten ontvang je ook 1+1 gratis en dat is mooi meegenomen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze website of bezoek de dichtstbijzijnde Albert Heijn bij jou in de buurt.

3. Spaar mee met diverse acties en krijg korting

Bij Albert Heijn kun je met diverse spaaracties meedoen. Spaar bijvoorbeeld mee met de Air Miles. Bij elke aankoop kun je namelijk voor deze spaarzegels sparen. Ook bij online bestellingen kun je sparen op deze actie. In de app vind je een digitale spaarkaart waar je je zegels op kunt plakken. Je kunt de spaarkaart inleveren tijdens de kassakortingsweken of ze inleveren bij Air Miles partners. Naast de Air Miles zijn er ook regelmatig andere spaaracties. Spaar bijvoorbeeld voor een dagje Efteling of korting op bestekzegels bij een volle spaarkaart. Er is eigenlijk altijd wel een leuke spaaractie bij AH. Bij elke €10 aan boodschappen ontvang je één spaarzegel. Bij een volle spaarkaart kun je dan een gratis product ophalen of je korting claimen. Handig!

4. Pak 35% korting met de AH Overblijvers

Albert Heijn heeft nog een handige manier waarmee je kunt besparen, namelijk de AH Overblijvers. Dit zijn producten die aan het eind van de dag overblijven en een naderende houdbaarheidsdatum hebben. Je kunt deze producten voor een voordelige prijs kopen. Ontvang bijvoorbeeld korting op gebak, brood of vlees. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook nog eens duurzaam. De supermarkt probeert hier namelijk minimaal 4.5 miljoen kilo minder voedsel mee te verspillen. Wil je hier snel gebruik van maken en heb je een account? Download de app en klik op de Overblijvers tegel in Mijn Albert Heijn. Hier kun je snel en simpel de beschikbaarheid bekijken en een Overblijverspakket reserveren bij jouw dichtstbijzijnde Albert Heijn.

Daarnaast heeft Albert Heijn nog een manier om geld te besparen. De supermarkt heeft namelijk een eigen huismerk waar je flink op kunt besparen. Zo doe je altijd je boodschappen voordelig. De producten zijn niet alleen betaalbaar, maar ook duurzaam. Fijn voor je portemonnee en fijn voor de natuur.

fruit groenten boodschappen

5. Bespaar met Albert Heijn Premium

Met Albert Heijn premium kun je extra veel voordeel scoren. Zo krijg je altijd 10% korting op het biologische assortiment en spaar je 2 keer zo snel voor spaarzegels. Het abonnement activeer je al voor slechts €12 per jaar. Gemiddeld besparen klanten hiermee €84 per jaar. Daarnaast ontvang je ook persoonlijke aanbiedingen, zoals een Bonus Box. Hier vind je persoonlijke aanbiedingen die speciaal voor jou zijn samengesteld. Zo worden jouw vaste boodschappen nog voordeliger. Leden krijgen ook tot 50% korting op deals van onder andere Select van bol.com, Gall & Gall en Ziggo. Ga je om de paar dagen naar de supermarkt? Grote kans dat je dan meer uitgeeft aan boodschappen. Met Albert Heijn premium ontvang je 10% korting op een AH Bezorgbundel. Kies voor weekboodschappen en laat ze bezorgen.