Bij deze winkels ontvang je verhuiskorting

Ga je in je nieuwe woning voor een compleet andere stijl? Of neem je wel je meubels mee, maar wil je de muren nog een likje verf geven? Allerlei keuzes die je maakt tijdens een verhuizing. Leuke keuzes, want misschien houd je wel van het maken van een Pinterestbord. Maar ook minder leuke keuzes, want aan een verbouwing of nieuw interieur zijn vaak extra kosten aan verbonden. Gelukkig kan je bij een aantal interieurwinkels en bouwmarkten korting krijgen. Waar je deze verhuiskorting exact krijgt en hoeveel, lees je hieronder.

1. Scoor 10% korting bij Gamma

Zit er een Gamma bij jou in de buurt? Ren dan meteen naar de servicebalie, want daar kan je je verhuiskorting aanvragen. Neem je koop- of huurcontract mee en een legitimatiebewijs. Na een check van de medewerker ontvang je een verhuispas waarmee je 3 maanden lang 10% korting krijgt. Het is goed om te weten dat je deze korting niet kunt toepassen op aanbiedingen en artikelen met het label ‘Altijd Laag’.

2. Met de verhuisflyer van Praxis krijg je 10% korting

Nieuw opgeleverde huizen en appartementen in de buurt van een Praxis winkel ontvangen een verhuisflyer in de brievenbus. Met deze flyer ontvang je 10% korting bij Praxis voor maar liefst twee maanden lang. Mocht je niet gaan verhuizen naar een nieuw opgeleverde woning, wees dan niet getreurd, want je kunt wel een Praxis Plus account aanmaken. Hiermee ontvang je 10% welkomstkorting op een artikel naar keuze. Besteed deze korting dus op het duurste artikel dat je wilt kopen. Daarnaast raden wij je aan om de aanbiedingen in het weekend in de gaten te houden. In het weekend krijg je doorgaans 20% korting op laminaat, meubels, verlichting en meer.

Man en vrouw gaan verhuizen

3. 6 maanden lang 15% korting bij Karwei

Van alle bouwmarkten, ontvang je bij Karwei de hoogste korting. Je ontvangt namelijk wel 15% verhuiskorting voor maar liefst 6 maanden lang. Deze korting kan je aanvragen bij de servicebalie van Karwei. Neem wel een kopie van je koop- of huurcontract mee en een geldig identiteitsbewijs. Aangezien je flink wat korting krijgt, is deze niet geldig op aanbiedingen en artikelen met een vaste lage prijs. Mocht je een visgraat pvc-vloer willen leggen in je huis, dan kan je hier dus 15% op besparen met je verhuispas.

4. Pak 15% + 5% korting bij Bouwhof

Woon je in Zoetermeer of ga je ernaartoe verhuizen? Dan heb je vast weleens gehoord van Bouwhof. Dit is grote bouwmarkt waar je ook alles kunt vinden op het gebied van bouwen, sanitair en interieur. Bij de servicebalie kan je een klantenpas regelen, waarmee je 15% korting krijgt op alle artikelen in de winkel. Deze artikelen dienen wel op voorraad te zijn. Je ontvangt de 15% korting voor maar liefst 8 weken. Na deze 8 weken ontvang je met de klantenpas 5% korting op elke volgende aankoop. Ben je twee maanden geleden verhuisd? Dan kan je de kortingspas nog net aanvragen. Het nieuwe koop- of huurcontract mag namelijk niet ouder zijn dan 3 maanden.

5. Krijg verhuiskorting bij diverse interieurwinkels

Naast de bovengenoemde bouwmarkten, krijg je ook verhuiskorting bij enkele interieurwinkels in Nederland. Zo ontvang je bij Interieurhof 10% korting op je aankopen in de winkel. Je krijgt deze korting ook als je een voorlopig koopcontract hebt. Zo kan je alvast beginnen met het inkopen van nieuwe meubels. Is er een interieurwinkel bij jou in de buurt waar je graag korting wilt ontvangen? Vraag dan bij de klantenservice of ze ook meedoen met verhuiskorting. Veel winkels promoten het namelijk niet actief, maar doen er wel aan mee. Niet geschoten is altijd mis.

6. Regel 20% korting bij Carpetright

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht? Dan kan je helemaal bepalen hoe de indeling wordt, wat voor vloer je wilt en wat je gaat doen qua raamdecoratie. Soms kan het handig zijn om je te laten adviseren. Wij raden je aan om contact op te nemen met de adviseurs van Carpetright. Zo ontvang je namelijk een kortingsvoucher voor 20% korting. Op basis van het advies plaats je een bestelling waarop je deze voucher kan toepassen. Als je vervolgens ook nog de verhuiskorting bij de bouwmarkten regelt, dan lopen de besparingen hoog op.

Gezin haalt dozen uit verhuiswagen

7. Bespaar wel €250 op een nieuwe badkamer

Is de badkamer in je nieuwe woning aan vervanging toe? Of wil je alleen het toilet vervangen? Breng dan een bezoek aan Sanitairwinkel. Hier heb je niet alleen keuze uit een groot assortiment, je ontvangt ook nog verhuiskorting. Deze korting ontvang je via een voucher die je in de BuurtKadoos vindt. Hoe je de BuurtKadoos ontvangt, lees je hieronder. Als je vervolgens de flyer meeneemt naar de showroom van Sanitairwinkel, dan ontvang je €250 extra korting op je bestelling. Een fijne besparing op een nieuwe badkamer en/of toilet.

8. Doen: vraag de gratis BuurtKadoos aan

Het eerste wat je moet doen als je gaat verhuizen, is niet je adres wijzigen, maar de gratis BuurtKadoos aanvragen. Dit is namelijk een pakket vol met kortingsvouchers bij handige winkels als je gaat verhuizen. Denk aan bouwmarkten, sanitairwinkels en woonwinkels. De meeste vouchers in het pakket zijn oneindig geldig. Dit is handig als je bijvoorbeeld nog even wilt wachten met het verbouwen van de badkamer. Er zit soms ook een voucher in voor korting bij een restaurant in de buurt. Zo kan je extra voordelig je nieuwe woning vieren!