Beste Canvas kortingscode

Beste Canvas kortingscodes

opener

26 mei 2019 Laatste update

Beste Canvas kortingscode
Een Beste Canvas kortingscode hebben we altijd! Beste Canvas heeft namelijk iedere maand wel 3-5 nieuwe kortingscodes. Je hoeft bij Beste Canvas dus nooit de volle prijs te betalen! Daarmee is Beste Canvas misschien wel de goedkoopste website als het gaat om een foto op canvas. Maar ook foto's op aluminium, foto's op plexiglas en fotoboeken kun je goedkoop kopen. 

De korting die je krijgt met een Beste Canvas kortingscode is ook niet mis. Dit zijn enkele voorbeelden:

  • De meeste kortingscodes gaan van 10% tot 40% extra korting. De 40% zul je vooral tegenkomen bij productgroepen. De wat lagere percentages is vaak geldig op alles. 
  • We hebben af en toe ook andere kortingscodes. Hiermee krijg je de tweede canvas afdruk gratis bij je bestelling. Je kan dan bijvoorbeeld dezelfde foto twee keer laten printen. Leuk om weg te geven!
  • Sommige Beste Canvas kortingscodes zijn maar 1 - 3 dagen geldig. Dit zijn de kortingscodes voor de aller hoogste korting. Bijvoorbeeld een 120x80 cm foto op canvas voor €20, inclusief verzending. 

Ook zonder kortingscode krijg je bij BesteCanvas korting. Je bespaart namelijk tot wel 83% en Beste Canvas garandeert je hiermee de laagste prijs. Een foto op canvas heb je al voor 5 euro (20x20 cm). 

Gratis verzending
Je betaalt geen verzendkosten voor bestellingen met een waarde van €19,90 of meer. Er wordt ook alles aan gedaan om jouw foto op canvas onbeschadigd bij je voordeur af te leveren. Door de speciale kartonnen doos kan Beste Canvas onbeschadigde levering garanderen. 

Beste Canvas Nieuwsbrief 
Ook een goede manier om extra veel korting te pakken is door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan een welkomstwaardebon. Daarnaast blijf je automatisch op de hoogte van nieuwe acties en kortingen. 

Heb jij nog vragen over de kortingscodes van Beste Canvas? Laat je vraag achter in de reacties onderaan deze pagina.

opener

Snelle levering

Beste Canvas print en verstuurt jouw bestelling super snel. Binnen 24 uur is deze klaar voor verzending. Dat is nog eens fijn als je een cadeautje op tijd binnen moet hebben.

Goede kwaliteit

De Beste Canvas kwaliteit van prints is optimaal! Dit komt door de UV-bestendige, briljante kleuren en oplosmiddelvrije inkt. Kies dus voor Beste Canvas en voorkom miskopen.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Beste Canvas

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Beste Canvas kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Beste Canvas heb je gemist!
Pak tot 75% korting op handdoeken bij Beste Canvas
Nu 80% korting op een foto op tapijt
Bespaar tot 74% op fotocadeaus bij Beste Canvas
Bespaar tot 50% op een foto met passe-partout