BloomPost kortingscode

BloomPost kortingscodes

opener

Kortingscode BloomPost
Voordelig bloemen bestellen en laten bezorgen doe je bij BloomPost. Je kunt extra besparen op je aankoop met een kortingscode of -actie. Hieronder lees je alle bespaartips.

Bestellen met een kortingscode
Een paar keer per jaar is er een BloomPost kortingscode beschikbaar. Wanneer er codes zijn weten we niet precies. Met Moederdag en Kerstmis zijn er eerder kortingscodes geweest. Ook bij de lancering van een nieuwe seizoenscollectie verschijnen er weleens codes. Met een code ontvang je korting op je bestelling of een gratis artikel. Dit zijn voorbeelden van eerdere codes:

  • gratis verzending
  • 30% korting op je bestelling
  • gratis chocoladereep of slingers
  • 25% korting op een bepaalde categorie

Korting via de nieuwsbrief
Het is dus lastig te voorspellen wanneer er een werkende BloomPost kortingscode is. Het is daarom handig om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle kortingscodes per e-mail. Ook nieuws over kortingsacties of artikelen worden per nieuwsbrief verstuurd.

BloomPost korting op social media
De webwinkel kan je terugvinden op social media. BloomPost is vooral actief op Instagram en Facebook. Hier worden ook regelmatig kortingscodes geplaatst. Hou deze pagina's dus goed in de gaten.

Gratis verzending
Bij BloomPost betaal je €2,95 aan verzendkosten voor brievenbusbloemen. Voor boeketten betaal je €4,95. Je kunt ook gebruik maken van gratis bezorging. Namelijk wanneer je twee brievenbusbloemen of boeketten bestelt. Je betaalt dan maar één keer verzendkosten. De bezorging van het tweede cadeau is dus helemaal gratis.

Voordelige bezorging in het buitenland
Wil je een bloemetje cadeau doen aan iemand in het buitenland? Dat is geen probleem bij BloomPost. Voor €7,95 wordt je bestelling in 17 verschillende landen bezorgd. Alle brievenbusbloemen worden internationaal geleverd. Alleen de boeketten en planten worden ook in België bezorgd.

Stel je eigen cadeau samen
Een boeket of plant is al een mooi geschenk. BloomPost geeft je de mogelijkheid om je cadeau nog leuker te maken. Je kan namelijk voor een klein bedrag extra's toevoegen. Bijvoorbeeld een kaart of een zakje bollen om te planten.

Op deze manieren kan je korting pakken bij BloomPost. Houd het overzicht goed in de gaten voor nieuwe acties en kortingscodes. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor je bestelling.

opener

Kies de verzenddatum

Bij BloomPost kan je zelf de verzenddatum kiezen. Plaats bijvoorbeeld nu je bestelling en kies voor een verzenddatum dagen of weken van nu. Deze service kost je niks extra's.

Verzorgingstips

Onderaan de website vind je het kopje 'tips en tricks'. Als je hierop klikt kom je op een pagina met allemaal verzorgingstips. Wanneer je deze adviezen opvolgt heb je extra lang plezier van je bloemen of planten. Zo krijg je zeker waar voor je geld.