BlueMovement kortingscodes

Sluit jouw abonnement af met BlueMovement korting in februari 2020

Filters
50% korting

Ontvang 3 maanden lang 50% korting dankzij deze BlueMovement kortingscode

Verloopt over 18 dagen 59 Gebruikt
Pak deze code
€11 korting

BlueMovement korting: kies voor een langere huurtermijn en bespaar tot €11 per maand

Verloopt over 32 dagen
Pak deze korting
€9,99 deal

Droger huren met je huisgenoten? Dat kan al vanaf €9,99

Verloopt over 32 dagen
Pak deze korting
Gratis service

Garantie en onderhoud is helemaal gratis

Verloopt over 66 dagen
Pak deze korting
1 van de 1

Verlopen BlueMovement kortingscodes en acties

€60 korting

Gebruik deze BlueMovement kortingscode en krijg €60 cashback

Verloopt vandaag
Pak deze code
€15,99 deal

Een Premium Bosch wasmachine (A+++) huur je al vanaf €15,99 per maand

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€9,99 deal

Huur een droger bij BlueMovement al vanaf €9,99 per maand

Verloopt vandaag
Pak deze korting
2 maanden gratis

Met deze BlueMovement kortingscode krijg jij de eerste twee maanden gratis

Verloopt vandaag
Pak deze code
Gratis bezorging

Jouw nieuwe wasmachine of wasdroger wordt gratis geleverd

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Kortingscode voor shops zoals BlueMovement

Bespaar met een BlueMovement kortingscode

Een wasmachine of wasdroger is vaak een dure aankoop. BlueMovement heeft een oplossing. Hier kun je wasmachines en drogers huren. Je kiest een abonnement en betaalt per maand. Hierdoor blijft wassen voor iedereen betaalbaar. Bovendien levert BlueMovement de meest duurzame en energiezuinige apparaten van het merk Bosch. Dat is goed voor het milieu én bespaart jou geld. Wil je nog meer besparen? Dat kan door je abonnement af te sluiten met een Bluemovement kortingscode. Wij maken het extra makkelijk: op deze pagina verzamelen wij alle geldige kortingscodes.

Wat voor kortingen kan ik verwachten?

Op deze pagina vind je alle kortingscodes en aanbiedingen. Wat voor kortingscodes je hier kunt verwachten? Denk aan een code waarmee je de eerste twee maanden van je wasmachine of droger gratis krijgt. Of een code voor €60 cashback. Klinkt goed, toch? Houd deze pagina in de gaten om te kijken of je je wasmachine of droger nog voordeliger kunt huren. Op die manier weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.

Code gevonden?

Deel hier een kortingscode die wij over het hoofd hebben gezien.
Deel hier de code

Scoor voordelig een wasmachine

Hoe krijg ik BlueMovement korting?

Je kunt altijd korting pakken! Je kunt namelijk zelf de lengte van je abonnement bepalen en zo korting krijgen. Hoe langer je abonnement loopt, hoe goedkoper het wordt. Het voordeel kan oplopen tot wel €11 per maand. Zo bespaar je dus elke maand opnieuw, terwijl je geniet van een energiezuinige en goed werkende wasmachine.

Betaal ik reparatiekosten als mijn wasmachine of droger kapot is?

Normaal kost je dit meestal een dure reparatie of zelfs een nieuw apparaat. Bij BlueMovement heb je nooit reparatiekosten. Je abonnement komt altijd inclusief 100% garantie en service. Het bedrijf zorgt voor het onderhoud, opknappen en eventueel recyclen van jouw wasmachine of droger. Duurzaam én goed voor jouw portemonnee. Je loopt dus nooit risico op onverwachte kosten. Neem eenvoudigweg contact op met de klantenservice als iets niet goed werkt. Er wordt dan meteen een oplossing gezocht.

Wat kost de levering en aansluiting van mijn wasmachine?

Sluit je een abonnement af, misschien wel met een BlueMovement kortingscode die je hier vindt? Dan hebben we nog meer goed nieuws. Je wasmachine of droger wordt gratis geleverd én aangesloten. Erg handig, zeker bij zulke zware apparaten die soms lastig aan te sluiten zijn. Woon je niet op de begane grond en is er geen lift, dan levert BlueMovement tot en met 4 hoog. De bezorgdatum kun je zelf kiezen, zodat je zeker weet dat jij thuis bent als je wasmachine wordt bezorgd.

Zo huur je een wasmachine of droger

Kan ik kiezen uit verschillende abonnementen?

Zeker, bij BlueMovement kun je zelf de wasmachine of droger en het abonnement kiezen dat bij jou past. Op de website vind je een uitgebreid overzicht van de specificaties van de apparaten. Kies welke wasmachine of droger het best bij jouw was past: de Basic, Comfort of Premium. Vervolgens kies je de lengte van je abonnement. Hoe langer jouw abonnement, hoe minder je betaalt. Zo profiteer je dus altijd van BlueMovement korting!

Krijg ik gratis service of advies?

Ja, dit is altijd gratis. Service, zoals onderhoud en reparaties, zit namelijk bij je abonnement in. Je kunt de klantenservice ook kosteloos bereiken. Dit kan eenvoudig telefonisch of via het contactformulier op de website. Als je apparaat niet werkt, helpt een medewerker je eerst via de telefoon om het defect op te lossen. Lukt dit toch niet? Dan komt er binnen 3 werkdagen een monteur langs om jouw apparaat gratis te repareren.

Kan ik een wasmachine huren voor mijn studentenhuis?

Absoluut! Als je met huisgenoten woont, bijvoorbeeld in een studentenhuis, is het handig om een wasmachine te huren. Helemaal als je bespaart met een BlueMovement kortingscode. Check dus zeker of wij die hier hebben. Met een abonnement voorkom je discussies over wie een dure wasmachine of droger aanschaft en wie hoeveel betaalt. Je huurt de wasmachine simpelweg per maand. Zo split je makkelijk de maandelijkse kosten met je huisgenoten. Daarnaast weten wij dat je als student vaak geen auto hebt. Dit maakt het vervoeren van een wasmachine lastig. Ook daarom is BlueMovement ideaal. Jouw wasmachine of droger wordt gratis thuisbezorgd en geïnstalleerd.

Extra gratis service

Bij verhuizen of tijdelijke woningen

Heb je een tijdelijke woning of verhuis je vaak? Ook dan biedt BlueMovement een uitkomst. Je kunt dan een kortlopend abonnement afsluiten voor bijvoorbeeld 3 maanden. Als je gaat verhuizen profiteer je zelfs nog van extra service. BlueMovement kan jouw apparaat gratis voor je verhuizen. Je hebt dus nooit meer gedoe met de verhuizing van een zware wasmachine.