Center Parcs_kortingscode

CenterParcs kortingscodes

opener

Bij Center Parcs kun je op heel veel manieren extra besparen op boekingen voor langere periodes, maar ook bijvoorbeeld op een enkel dagje uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een CenterParcs kortingscode voor €30 korting op je verblijf? Dit soort kortingscodes vind je altijd als eerste op Kortingscode.nl. We hebben namelijk een nauwe samenwerking met Center Parcs. Dat betekend dat je regelmatig exclusieve CenterParcs kortingscodes op deze pagina kunt vinden die nergens anders te verkrijgen zijn! Als je zeker wilt weten dat je zoveel mogelijk korting op je CenterParcs boeking pakt is het een goed idee om deze tips en tricks even door te lezen. 

Gebruik een periodieke CenterParcs aanbieding
Net als bij Kortingscode.nl hebben ze CenterParcs korting tot een kunst verheven: er zijn meestal meerdere CenterParcs aanbiedingen tegelijk aan de gang. Zo zijn er speciale seizoensaanbiengen: denk aan zomer korting, herfst deals en nog veel meer. Er zijn vaak zelfs maandelijke aanbieding, bijvoorbeeld 'september korting'. Ook tijdens de schoolvakanties zijn er vaak speciale CenterParcs acties bezig. Misschien nog wel de kortste, maar zeker niet de minste aanbieding is de CenterParcs Waanzinnige Woensdag. Elke woensdag zijn er topdeals bij Center Parcs. Supervoordelige aanbiedingen die je eigenlijk niet mag missen als je op het punt staat te boeken. Wij plaatsen iedere week de beste deals hier op de pagina zodat je meteen vindt wat je zoekt. Kijk dus altijd even wat de meeste actuele CenterParcs actie is, zo kun je vaak wat extra besparen op je boeking. 

Boek strategisch: vroegboek- en last-minute voordeel 
Vaak kun je seizoens- en maandaanbiedingen CenterParcs nog combineren andere acties: kijk bijvoorbeeld eens naar de CenterParcs last-minutes. Hier vind je aanbiedingen waarmee je soms wel 35% korting kunt ontvangen op sommige parken. Maar je kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van vroegboekkorting: CenterParcs beloond gasten die op tijd hun verblijf boeken. En dit gaat niet om kleine bedragen: je kunt tot wel 20% CenterParcs vroegboekkorting krijgen in sommige gevallen! Hoe eerder je erbij bent, hoe meer kans je hebt op de volle 20% vroegboekkorting die voor sommige parken geldt.

Korting voor de familie
Hoeveel je kunt besparen bij CenterParcs hangt ook af van je familie. Met de familie of 55+ korting krijg je namelijk nog eens 20% korting op het boekingsbedrag. Je kunt deze korting bij CenterParcs gebruik als jouw groep minimaal één kind onder de 13 jaar, of een familielid van boven de 55 jaar heeft. 

Centerparcs Bungalow Race
Een twee keer per jaar terugkerende kortingsactie van Center Parcs is de Bungalow Race. De Bungalow Race vindt plaats in maart en november. Tientallen bungalows gaan dan tegen vette kortingen in de verhuur. Soms hebben we een CenterParcs kortingscode die daar bovenop nog een extra korting geeft. Het is wel altijd een kwestie van er vroeg bij zijn, want zoals de naam al zegt: het gaat meestal erg hard! 

Gratis toppings bij Center Parcs
Voor alle vroegboekers (boeking 2 maanden van tevoren) op Centerparcs.nl zijn er daarnaast 4 gratis toppings te besteden. Voorkeursligging bijvoorbeeld, waarmee je kunt aangeven waar precies in het park je wilt zitten. Maar denk ook aan een sauna-arrangement of een speciale kinderanimatie-dag. Je kunt kiezen uit meer dan 60 activiteiten. Een leuke extra dus voor degenen die al vroeg vooruit plannen.

Zwemmen met CenterParcs korting
Ook als je een los dagje uit wilt boeken, bijvoorbeeld om gezellig te gaan zwemmen bij Center Parcs kan dat extra voordelig. Bijvoorbeeld met een Aqua Mundo jaarkaart. Zo kun je voor één voordelige prijs het hele jaar door zwemmen in de Aqua Mundo waterparken. Je kunt ook met korting gaan zwemmen en dineren met een dagarrangement. Met en zwem en diner combiticket bespaar je maar liefst €10,45 op kaartjes voor volwassenen en €7,95 op kinderen tussen de 3 en 11 jaar. 

Nog meer manieren om korting te krijgen bij Center Parcs

  • De Vakantie Voordeel Kaart - Boek 3 vakanties in één keer en je ontvangt een superprijs voor alle drie de vakanties
  • Center Parcs & Prénatal - Bij een besteding van 75 euro bij Prénatal ontvang je een vouchercode van maar liefst 50% korting op je eerstvolgende boeking. Mooi!
  • Pack & Go - Bij aankomst ligt er een totaalpakket aan leuke activiteiten en extra's klaar die helemaal zijn afgestemd op jouw wensen (bijvoorbeeld op vakantie met kids, of de hond of als liefhebber van sportvissen)

Zoals je ziet: er zijn tientallen manieren om extra te besparen, ook zonder een Center Parcs kortingscode. Kijk voor de beste CenterParcs aanbieding altijd even op deze pagina. Wij hopen dat je een fijn verblijf hebt en dat je via ons de beste prijs weet te vinden.


opener

Hoe boek je met een Center Parcs kortingscode?

Wanneer je een actieve Center Parcs actiecode of kortingscode hebt gevonden in bijvoorbeeld de nieuwsbrief of hier in het kortingsoverzicht, kan je deze invoeren bij Center Parcs.

  1. Ga naar de website van Center Parcs en kies een van de parken uit.
  2. Bekijk welke bungalows en cottages beschikbaar zijn en kies er een uit die aan jouw voorkeuren en wensen voldoet.
  3. In het overzicht zie je jouw boeking en het totaalbedrag, hier kan je tevens de actiecode invoeren. Klik op bevestig en de korting wordt direct verrekend. Klik vervolgens op op verder.
  4. Voeg enkele extra's toe aan je verblijf zoals een ontbijt of huurfietsen (dit is niet verplicht).
  5. Klik op verder en voer je gegevens in, je hoeft nu alleen nog maar te betalen en de boeking is compleet!

Center-Parcs-kortingscode

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden