Desigual kortingscode

Desigual kortingscodes

opener

21 mei 2019 Laatste update
Wat kan je van een Desigual kortingscode verwachten?
Goed nieuws! Door onze samenwerking met Desigual mogen wij jou meerdere keren per maand blij maken met een Desigual kortingscode. De volgende codes kan je vaak voorbij zien komen:

 • Stapelkorting
  Het is heel simpel: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting! Wij hebben een Desigual promotiecode gehad die €10 korting gaf bij bestellingen vanaf €100 en €15 korting bij een besteding van minimaal €150.
   
 • Nieuwe collectie
  Wanneer het nieuwe seizoen aanbreekt, kan je soms ook een extra promotie verwachten op de nieuwe collectie van Desigual. Onze bezoekers hebben vaak kunnen profiteren van een korting van €15 op de nieuwe collectie.

   
 • Gratis verzending
  Deze Desigual kortingscode komt minder vaak voorbij, maar met deze code bespaar je toch al gauw €9,95. Zodra hij beschikbaar is, vind je hem direct hier links in het overzicht.


Geldigheid

De codes zijn meestal een maand geldig of soms zelfs langer. Het kan ook voorkomen dat Desigual kortingscodes pas te verzilveren zijn vanaf een minimale orderwaarde. Wanneer dit het geval is, zullen wij dit altijd onder de voorwaarden zetten.

Nieuwsbrief korting
Bij aanmelding op de nieuwsbrief van Desigual ontvang je behalve informatie over nieuwe collecties ook nog eens een Desigual promotiecode voor maar liefst 15% korting op je eerstvolgende bestelling.

Desigual Loyaliteitsprogramma
Het Desigual Loyaliteitsprogramma is gebaseerd op het verzamelen van punten door aankopen in Desigual winkels. Met deze punten spaar je voor korting! Wil je lid worden? Meld je dan aan via de webshop van Desigual of via de app. De punten worden verzameld op je online account.

Gratis verzending
Een extra voordeel van een lidmaatschap op het Desigual Loyaliteitsprogramma is dat al je bestellingen van minstens €50 gratis worden verzonden.

Desigual Sale
Een paar keer per jaar is het sale bij Desigual! Je pakt tot wel 30% korting op heel veel items uit de dames, heren en kids collectie.

opener

Gratis retour

Ben je na bezorging van je pakketje toch niet zo tevreden met je aankoop? Je mag je pakketje dan binnen 30 dagen kosteloos terugsturen en je geld wordt zo snel mogelijk teruggestort.

Volg je bestelling

Maak een online account aan bij Desigual en traceer je bestelling! Hierdoor kan je precies inzien waar je bestelling zich bevindt en wanneer de verwachte bezorgdatum is.

Social Media

Volg Desigual op social media en blijf op de hoogte van alle nieuwe trends en ontwikkelingen. Ze zijn actief op vrijwel elk kanaal: Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube.

Klantenservice

Elke werkdag tussen 09:00 - 19:00 kan je telefonisch terecht bij de klantenservice van Desigual. Daarnaast kan je ook kiezen voor de chat-optie via de webshop!

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Desigual

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Desigual kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Desigual heb je gemist!
Scoor tot 30% korting op alles bij Desigual
Tijdelijk 30% korting op heel veel artikelen bij Desigual
Desigual korting: 10% korting op je eerste bestelling
Shop nu extra voordelig met de Desigual Special Prices