Disney Plus kortingscodes

Sluit je abonnement af met Disney Plus korting in september 2020

€14 korting

Bespaar €14 op een jaarabonnement

40 Gebruikt
Pak deze korting
Gratis kijken

Kijk 7 dagen gratis

196 Gebruikt
Pak deze korting
€6,99 koopje

Voor slechts €6,99 per maand heb je onbeperkt toegang tot alle films en series

Pak deze korting
Zonder reclames

Kijk jouw favoriete Disney films zonder reclames

Pak deze korting
App korting

Download gratis de app

meer infominder info31 Gebruikt
Pak deze korting
1 van de 1

Verlopen Disney Plus kortingscodes en acties

€14 korting

Neem een jaarabonnement en ontvang €14 Disney Plus korting

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€6,99 korting

Voor maar €6,99 per maand onbeperkte toegang tot series en films

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Gratis download

Download series en films en kijk offline

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Gratis download

Download films en programma's en kijk gratis offline

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Kortingscode voor shops zoals Disney Plus

Disney Plus kortingscodes

Voor deze streamingdienst is er maar zelden een code beschikbaar, jammer maar helaas. Wij zouden ook graag willen dat het anders was. Maar niet getreurd, want we zijn op onderzoek uitgegaan. Op deze pagina vind je alle mogelijke manieren om korting te krijgen. Natuurlijk blijven we uitkijken naar codes. Zodra wij een Disney Plus kortingscode vinden, delen we die met je op deze pagina. Neem dus regelmatig een kijkje, want wie weet!

€14 Disney Plus korting

Wil je direct besparen op je Disney Plus abonnement? Kies dan voor een jaarabonnement en krijg €14 op het jaarbedrag. Een mooie beloning voor je vertrouwen in het aanbod en de service. Voor een heel jaar films, series en documentaires betaal je nu maar €69,99 in plaats van €84.

Code gevonden?

Deel hier een kortingscode die wij over het hoofd hebben gezien.
Deel hier de code

Dit maakt Disney Plus meer dan de moeite waard

Gratis toegang

De beste series en films kijk je de eerste 7 dagen helemaal gratis. Dat betekent een week lang onbeperkt toegang tot het hele aanbod kijkvoer. Daarna kun je ervoor kiezen om over te stappen naar een maandabonnement. Voor maar €6,99 per ben je elke dag verzekerd van al het goeds van Disney.

Tijdelijk besparen door aan- en uitzetten

Heb je gekozen voor een maandabonnement? Dan heb je de flexibiliteit om het abonnement tijdelijk stop te zetten. Dit doe je in je account. Stopzetten kan elk moment; de pauze gaat in als je abonnementsmaand om is. Wil je later opnieuw toegang om alle nieuwe aanwinsten te bekijken? Met een klik op de knop activeer je het abonnement weer.

Wat je allemaal krijgt bij een abonnement

Disney Plus Originals

Op dit platform vind je een grote selectie films en televisieshows; van nieuwe releases, Disney Originals tot je favoriete klassiekers. Het aanbod is al heel fijn en wordt alleen maar groter. De verhalen van de meestervertellers van National Geographic, Marvel, Star Wars, Pixar en Disney kun je onbeperkt en zonder reclame kijken. Heerlijk wegdromen bij een kerstfilm of je kennis vergroten met een documentaire. Jij hoeft je nu nooit meer te vervelen.

Kijken via de browser of gratis app

Op welke manieren kun je de content van Disney Plus bekijken? We zetten het voor je op een rij:

  • Desktop web browser (streaming)
  • Mobiele apparaten, tablets (app)
  • Smart TV (app)
  • Set-top box en game console (app)
  • Andere streaming apparaten zoals de Chromecast of AppleAirPlay (app)

Voor de meeste apparaten is het nodig om de gratis app te downloaden in de App Store of Google Play store. Na het inloggen heb je toegang tot alle content. Kijk je via de browser, dan log je in via de website van deze streamingdienst.

Met 4 apparaten tegelijk kijken

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom kun je met één account 7 profielen aanmaken en op 4 verschillende apparaten tegelijk kijken. Stel je voor dat jij en je 3 huisgenoten gezamenlijk en ieder voor zich gebruik maken van deze dienst. Dan kost een Disney Plus abonnement maar €1,75 per persoon per maand. Waar voor je geld als je het ons vraagt. Wil je met meer dan 4 mensen tegelijk kijken? Dan kun je tijdelijk of voor langere tijd een tweede abonnement afsluiten. Dan is er genoeg ruimte voor iedereen.

Nog meer voordelen van Disney Plus

Eén abonnement

Heerlijk ongecompliceerd: Disney Plus heeft maar één abonnement waar je alles mee kan. Je hoeft dus niet na te denken over welk abonnement nou het best is voor jou. Het enige wat je hoeft te doen om toegang te krijgen tot al het goede van Disney Plus is een account aanmaken. Daarna kan het kijkfeest beginnen en is er weer genoeg te kiezen.

Films en series downloaden

Soms ben je op een plek in de wereld waar internet minder vanzelfsprekend is, zoals in het vliegtuig. Bij een goede voorbereiding hoort tegenwoordig ook het downloaden van films of series. Dan kun je in de trein of het vliegtuig wegzinken in een spannende serie of romantisch verhaal. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is wat ruimte op je tablet, telefoon of laptop. Het downloaden gaat heel eenvoudig via de Disney Plus app.