Drukwerkdeal

Drukwerkdeal actiecode

Bekijk hier de nieuwste Drukwerkdeal kortingscode van juni 2018

  • Er zijn deze week 2 acties toegevoegd
  • 12 actuele kortingen

Eigen productie

Drukwerkdeal.nl heeft de beschikking over productie in eigen huis, waardoor de prijzen laag blijven en de levertijden kort. Dat scheelt jouw in de kosten!

Spoedlevering is mogelijk

De online drukkerij staat garant voor snelle levertijden en zelfs spoedleveringen zijn mogelijk. Dus heb je een last-minute drukwerkje? Grote kans dat je die zonder stress nog gewoon op tijd binnen hebt.

Veilig betalen

Op de website kun je kiezen uit diverse veilige en makkelijke betalingsmogelijkheden, waaronder iDeal, doorlopende machtiging en achteraf betalen. Zonder extra kosten. Altijd fijn!

Pakket volgsysteem

Dankzij het volgsysteem weet je exact wanneer je pakket verzonden is en bezorgd wordt. Dit scheelt jou een hoop gedoe!

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Drukwerkdeal

​Hoe shop ik met een Drukwerkdeal actiecode?

Om een actiecode van Drukwerkdeal door te voeren, is het handig om het volgende stappenplan te volgen:

  1. Ga eerst naar de website en kies de door jou gewenste producten. Een x aantal flyers bijvoorbeeld, of een foto op plexiglas voor op kantoor. Het bestand dat op het product gedrukt dient te worden (zoals een foto of een bedrijfslogo) lever je pas na het plaatsen van de bestelling aan.
  2. Heb je je ooit al eens geregistreerd bij Drukwerkdeal? Dan kan je opnieuw inloggen door op "Inloggen" te klikken. Heb je je nog niet eerder geregistreerd? Dan moet je dat eerst doen om je bestelling te kunnen plaatsen. Klik daarvoor op "Ik ben nieuw". Vul vervolgens je gevens in.
  3. Wanneer je je gegevens hebt ingevuld kies je, in Stap 2 van het bestelproces, een leveringsmethode. Daarna kom je aan bij Stap 3 van het bestelproces: het kiezen van de betalingswijze. Hier voer je tevens de actiecode in. Vul in deze stap ook een referentie in, dit kan later van pas komen.
  4. Klik wanneer je de code hebt ingevoerd op "controleer". Onder de balk waar je de code hebt ingevoerd zal nu in het groen een beschrijving van de korting verschijnen. Klik vervolgens op "Bestelling doorvoeren", in het volgende scherm zul je vervolgens zien dat de korting op het totaalbedrag in mindering wordt gebracht.
  5. Je hebt nu met succes met een actiecode bespaart op je bestelling. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is je bestelling af te ronden!


 

Verlopen Drukwerkdeal kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Drukwerkdeal heb je gemist!
Je bestelt tijdelijk 500 visitekaartjes voor slechts €17,95
Drukwerkdeal korting: op krijtborden bespaar je tijdelijk met 10%
Bestel spandoekframes met 15% korting bij Drukwerkdeal
Pak 10% korting op magneethouders