Kwalitaria kortingscode

Kwalitaria kortingscodes

opener

Kortingscode Kwalitaria
Snacken met korting? Op deze pagina vind je elke Kwalitaria kortingscode en alle huidige aanbiedingen. Dit zijn regelmatig kortingscodes voor bijvoorbeeld 25% korting op een menu. Ook 1+1 acties en gratis producten komen voor op deze pagina. Het kan voorkomen dat er geen kortingscode beschikbaar is. Toch zijn er een aantal manieren om te besparen op je aankoop bij Kwalitaria.

Elke woensdag extra korting
Als je met korting wilt bestellen, doe dat dan op woensdag. Elke woensdag is er namelijk bij Kwalitaria de “Breek de week” actie. Je maakt gebruik van de actie door de Kwalitaria kortingscode in te vullen bij het afrekenen. Zo bespaar je al snel een paar euro of ontvang je gratis producten.

Korting via de nieuwsbrief
Elke maand verloot Kwalitaria een cadeaubon ter waarde van €20. Bij aanmelding voor de nieuwsbrief ben je hiervoor automatisch ingeschreven. De verloting wordt elke maand onder alle nieuwe aanmeldingen gehouden. Voor wekelijkse Kwalitaria korting kun je je ook inschrijven. Hierin ontvang je alle korting en acties voor de aankomende week. Een tip voor het inschrijven: vul je volledige profiel in! Op deze manier ontvang je persoonlijke kortingen van jouw favoriete Kwalitaria vestiging.

Winacties
Houd voor leuke winacties de website en Facebook van Kwalitaria in de gaten. Deze winacties zijn vaak seizoensgebonden en op feestdagen. Op Valentijnsdag maak je bijvoorbeeld kans op een romantisch diner voor twee. Ook zijn er regelmatig winacties welk leuk zijn voor het hele gezin.

Gratis thuisbezorgd
Bij een aantal vestigingen van Kwalitaria hoef je geen bezorgkosten te betalen. Maar maak je geen zorgen als jouw locatie hier nét niet onder valt. De maximale bezorgkosten zijn namelijk slechts €3 per bestelling. Kom je je bestelling afhalen? Dan is het uiteraard gratis.

Gebruik dus deze tips en je bespaart gegarandeerd wat geld op je aankoop. Is het geen Kwalitaria kortingscode, dan is het wel een gratis kaassoufflé door de “Breek de week” actie! Houd daarnaast deze pagina in de gaten voor alle aanbiedingen op een rij.

opener

Volg Kwalitaria op social media

Kwalitaria is te vinden op de social media kanalen Facebook, Twitter, Instagram, Youtube en LinkedIn. Volg deze pagina's voor leuke acties, blogs, quizzen en nog veel meer.

Duurzaamheid bij Kwalitaria

Bij Kwalitaria geniet je van (duurzame) producten uit Nederland zelf. Zo zijn bijvoorbeeld de burgers gemaakt met Hollands MRIJ-rundvlees en zijn er alleen plofkipvrije snacks verkrijgbaar.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Kwalitaria

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Kwalitaria kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Kwalitaria heb je gemist!
Scoor vandaag een loempia bij Kwalitaria voor €2,50