KwikFit kortingscode

KwikFit kortingscodes

opener

26 mei 2019 Laatste update
Voor KwikFit kunnen wij regelmatig kortingscodes online plaatsen. Zo hebben wij afgelopen jaar 14 verschillende exclusieve codes van Kwikfit mogen promoten. Hiermee verkreeg je verschillende kortingen van 20% korting op Pirelli banden tot 30% korting op een grote beurt.

De verwachting is dat het aantal codes het komende jaar alleen maar zal toenemen, en het is dan ook zeker de moeite waard om deze pagina in de gaten te blijven houden.

Extra korting KwikFit
Naast de codes kan je bij KwikFit ook gebruik maken van verschillende aanbiedingen om direct te besparen op je APK of banden wisselen.

1. Korting op banden
Tijdens de Kwik Fit banden 10-daagse kan je 30% korting ontvangen met een Michelin en Goodyear actiecode. Deze kortingsperiode wordt in ieder geval één keer per jaar ingezet, rond het najaar. 

2. Ledenkorting
ANWB ledenkorting zorgt er voor dat je altijd bespaart op bandenonderhoud en opslag. Een paar keer per jaar hebben ze speciale aanbiedingen voor ANWB leden voordeel. Ontvang daarmee 10% korting op Goodyear, Michelin en Continental banden. Je maakt hier gebruik van door je ANWB lidmaatschaps- nummer in te vullen.

3. Jaarlijkse acties
Kwikfit geeft het hele jaar door korting op winter- en zomerbanden. De actie is alleen geldig bij het laten monteren van de banden in een Kwik-Fit garage bij jou in de buurt.

Met deze aanbiedingen en de frequente kortingscode voor Kwik-Fit kan je altijd korting ontvangen. Betaal dus nooit te veel voor je nieuwe banden of blitse velgen. Houd deze pagina van Kortingscode.nl goed in de gaten voor elke kortingscode en de laatste Kwik Fit actie!

opener

Altijd nieuwe aanbiedingen

Bij Kwik-Fit zijn er altijd nieuwe aanbiedingen beschikbaar, waardoor je kunt besparen op het bestellen van banden of velgen.

Klantenservice

Vragen voor de klantenservice? Van maandag t/m vrijdag is deze te bereiken tussen 08:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 08:00 - 17:00 uur. Neem contact op het volgende nummer: 088-5945348.

Gratis accu test

Bij Kwik-Fit kun je gratis de accu van je auto laten controleren.

Gratis nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en het nieuws rondom de Kwik-Fit door je gratis aan te melden voor de nieuwsbrief.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals KwikFit

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen KwikFit kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van KwikFit heb je gemist!
Koop Michelin banden en ontvang een €50 bol.com cadeaukaart
Krijg een gratis APK: KwikFit korting
Nu een All-in APK voor maar €29,95
Korting KwikFit: tot 20% korting op Michelin CrossClimate