Moederdag kortingscodes

Bekijk hier de beste codes en deals voor Moederdag 2022 en bespaar tot wel 50%.

Het is bijna Moederdag! De hoogste tijd om jouw moeder in het zonnetje te zetten. Op deze pagina vind je de beste kortingscodes en deals waarmee je tot wel 50% bespaart op het perfecte moederdagcadeau.

Wanneer is het Moederdag 2021?
Moederdag vieren we elk jaar op de tweede zondag van de maand mei. Dit jaar valt Moederdag op zondag 9 mei. Verras je moeder op deze dag met een lieve kaart, een bos bloemen of een mooi cadeau.

Welke kortingen kan ik verwachten?
De meeste webwinkels pakken flink uit met Moederdag. Vooral parfum- en bloemenwebshops strooien met korting. Zo bespaar je bij Douglas 25% op bijna alle geuren en geursets, en ontvang je bij Euroflorist 10% voordeel op het gehele assortiment. Ben je op zoek naar een specifiek cadeau? Dan raden we je aan de moederdagpagina’s van webshops als bol.com en De Bijenkorf te checken. Je scoort er hoge korting op veel soorten artikelen. Je kunt je moeder natuurlijk ook verrassen met een gepersonaliseerd cadeau. Bij smartphoto krijg je tijdelijk 20% korting op fotocadeaus met een eigen foto en tekst. Voeg een persoonlijk kaartje toe en laat je verrassing bezorgen op 9 mei. Je hebt nu vast genoeg inspiratie voor een origineel én voordelig moederdagcadeau. Klik op je favoriete deal en bespaar direct!