MyHeritage kortingscode

MyHeritage kortingscodes

opener

Kortingscode MyHeritage 
Je kunt op vele manieren besparen op je MyHeritage order. Een voorbeeld hiervan is het gebruiken van een kortingscode. Er zijn in het verleden verschillende MyHeritages kortingscodes actief geweest. Voorbeelden hiervan zijn gratis verzending van je order, maar ook 20% korting op je abonnement. Wij zullen alle gevonden codes plaatsen zodat jij kunt besparen op je bestelling! Neem dus regelmatig een kijkje op deze pagina als je geïnteresseerd bent in het voordelig ontdekken van je roots.

Pak €20 korting op een DNA kit
Eenmaal aangemeld bestel je de DNA kit niet voor €79, maar voor €59. Dat scheelt je €20; een mooi bedrag. Met de DNA kit kun je er onder andere achter komen of je verwanten hebt waarvan je het bestaan nooit kende. Door je aanmelding kun je gemakkelijk je stamboom maken en aanvullen met namen, foto's, data en verhalen. Meld je dus snel aan om €20 korting te pakken!

Aanmelden is gratis
Bij MyHeritage zit je niet onnodig vast aan allerlei kosten. Je kunt ervoor kiezen meer te betalen (en dan krijg je uiteraard ook meer voordelen). Maar ze bieden ook een hoop gratis diensten aan. Zo is aanmelden bijvoorbeeld helemaal gratis. En heb je bijvoorbeeld hulp nodig? Dan kun je gratis bellen naar de klantenservice. 

Gratis proefperiode
Ben je nog niet helemaal overtuigd en wil je eerst even rondkijken op de website? Geen probleem! Je kunt je aanmelden voor de gratis trial. Hiermee krijg je 14 dagen de tijd om kennis te maken met de site en te besluiten of je verder wilt graven in je stamboom. Door deze gratis trial krijg je toegang tot 9,7 miljoen historische documenten en 2 miljoen stambomen wereldwijd. Pas na deze proefperiode hoef je te betalen voor je abonnement. Wanneer je toch niet verder wilt, kun je je proefabonnement stopzetten en betaal je niets!

Betrouwbare site en info
Nu vraag je je misschien af hoe betrouwbaar deze site is. Lees even de reviews op Google, dan ben je er zo uit! MyHeritage biedt snelle service en lost problemen snel op. Door de enorme database is de info redelijk betrouwbaar, wat jou een opstapje biedt om dichter bij je verwanten te komen. 

opener

Lees het gratis blog

Meer weten over MyHeritage? Lees dan het gratis blog. Ze delen niet alleen leuke nieuwtjes op het gebied van DNA-onderzoek, ze vertellen je ook wanneer er leuke acties of kortingen zijn.

Verschillende abonnementen

Omdat je bij MyHeritage uit maar liefst vier verschillende premium abonnementen kunt kiezen, betaal je nooit te veel. De een wil nu eenmaal meer betalen of heeft andere wensen als de ander. Bovendien is er zelfs een gratis abonnement met een stamboom van 250 personen!

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals MyHeritage

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen MyHeritage kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van MyHeritage heb je gemist!
Tijdelijk €10 korting op een DNA test bij MyHeritage
Meld je nu gratis aan bij MyHeritage
MyHeritage korting: bespaar nu €20 op een DNA kit
Scoor een MyHeritage DNA kit voor maar €69
Koop een DNA kit voor maar €49 + ontvang gratis verzendig bij MyHeritage