MyHeritage_kortingscode

MyHeritage kortingscodes

opener

Altijd al willen weten waar jouw roots liggen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Kijk eens op MyHeritage. Daar kun je op een voordelige manier heel gemakkelijk oude stambomen terugzoeken. Kijk voordat je een aankoop doet altijd eerst even op deze pagina. Misschien is er namelijk wel een MyHeritage kortingscode beschikbaar.

Kortingscode MyHeritage 
Er zijn in het verleden verschillende MyHeritages kortingscodes actief geweest. Zo kun je bijvoorbeeld rekening houden met de volgende kortingen:

  • Gratis verzending
  • 20% korting op je abonnement


Pak €20 korting op een DNA kit
Eenmaal aangemeld bestel je de DNA kit niet voor €79, maar voor €59. Dat scheelt je €20; een mooi bedrag. Met de DNA kit kun je er onder andere achter komen of je verwanten hebt waarvan je het bestaan nooit kende.

Aanmelden is GRATIS
Bij MyHeritage zit je niet onnodig vast aan allerlei kosten. Je kunt ervoor kiezen meer te betalen (en dan krijg je uiteraard ook meer voordelen). Maar ze bieden ook een hoop gratis diensten aan. Zo is aanmelden bijvoorbeeld helemaal gratis. En heb je bijvoorbeeld hulp nodig? Dan kun je gratis bellen naar de klantenservice. 

opener

Lees het gratis blog

Meer weten over MyHeritage? Lees dan het gratis blog. Ze delen niet alleen leuke nieuwtjes op het gebied van DNA-onderzoek, ze vertellen je ook wanneer er leuke acties of kortingen zijn.

Verschillende abonnementen

Omdat je bij MyHeritage uit maar liefst vier verschillende premium abonnementen kunt kiezen, betaal je nooit te veel. De een wil nu eenmaal meer betalen of heeft andere wensen als de ander. Bovendien is er zelfs een gratis abonnement met een stamboom van 250 personen!

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals MyHeritage

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen MyHeritage kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van MyHeritage heb je gemist!
MyHeritage korting: bespaar nu €20 op een DNA kit
Scoor een MyHeritage DNA kit voor maar €69
Koop een DNA kit voor maar €49 + ontvang gratis verzendig bij MyHeritage
Scoor de MyHeritage DNA-kit voor maar €59 en gratis verzending