Netflix korting

Bekijk hier de Netflix promotiecode en bespaar in juli 2020

€8 korting

Netflix korting: kijk een maand lang gratis naar al je favoriete series en films

meer infominder info7319 Gebruikt
Pak deze korting
Vanaf €7,99

Onbeperkt Netflix kijken kan al vanaf €7,99 per maand

1789 Gebruikt
Pak deze korting
Vanaf €25

Een Netflix cadeaubon is nu verkrijgbaar vanaf €25

406 Gebruikt
Pak deze korting
Gratis download

Download je favoriete series gratis en kijk ze onderweg

222 Gebruikt
Pak deze korting
€13,99 koopje

Voor slechts €13,99 kijk je Netflix nu op 4 schermen tegelijkertijd

326 Gebruikt
Pak deze korting
Gratis opzeggen

Bij Netflix kun je je abonnement op elk moment gratis opzeggen

Pak deze korting
1 van de 1

Verlopen Netflix kortingscodes en acties

Extra korting

Voor Netflix op 2 schermen betaal je slechts €10,99

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Offline kijken

Download je favoriete series en bekijk ze ook offline

Verloopt vandaag
Pak deze korting
App korting

Download gratis de Netflix app

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Kortingscode voor shops zoals Netflix

Pak Netflix korting op je abonnement

Wie wil nu niet besparen op zijn abonnement? Het kan gemakkelijk met een kortingscode. Zo hebben wij ooit een Netflix promotiecode gehad voor 50% korting op de eerste 6 maanden. Daarnaast is de code voor 6 maanden gratis Premium ook altijd populair. Check ons overzicht om geen korting te missen.

1 maand gratis Netflixen

Als nieuwe abonnee krijg je de eerste maand gratis. Dus wil je Netflix uitproberen dan kan dat helemaal voor niets. Je kunt op de site een gratis account aanmaken en je zit vervolgens nergens aan vast (als je op tijd opzegt). Tip: als je meerdere emailadressen en bankaccounts hebt kun je meermaals gebruik maken van deze toffe actie. Ook als je met meerdere mensen in huis woont kun je samen delen en zo steeds opnieuw gebruikmaken van de gratis maand. Op deze manier kan je soms wel tot een half jaar gratis kijken!

Code gevonden?

Deel hier een kortingscode die wij over het hoofd hebben gezien.
Deel hier de code

Deze voordelen pak jij met een Netflix abonnement

Flexibel lidmaatschap

Je hebt de keuze uit verschillende abonnement. Het basic abonnement kost €7,99 per maand en hiermee kun je onbeperkt Films, TV-series en series kijken. Vervolgens kun je de series en films op je Xbox, PlaySation, TV, tablet of smartphone kijken. Daarnaast kan je kiezen voor een Premium abonnement. Met deze membership kan je op vier schermen tegelijk kijken waardoor je Netflix ook kunt delen met familie of vrienden. Deel niet alleen je inloggegevens, maar ook de kosten. Zo kan je tot slechts €2,99 per maand besparen.

Het aanbod series en films

De afgelopen maanden zijn de series heel erg populair geworden. Series zoals Making a Murderer, Homeland of House of Cards worden door Netflix zelf geproduceerd en de nieuwe seizoenen zal je dus ook in eerste instantie alleen hier kunnen vinden. Ook wordt het aanbod aan films steeds groter. Heel veel oude klassiekers, maar ook nieuwe films, kan je vinden in het aanbod.

12 maanden korting

Netflix heeft ook de zogenaamde 12 maanden korting. Dit is een speciale deal waarbij je 50% korting krijgt op het eerste jaar. De deal is er niet vaak. Houd daarom ons overzicht goed in de gaten. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat je geen enkele aanbieding mist en op de hoogte blijft van alle nieuwe series en films.

Hoe pak je korting met een cadeaukaart

10% korting

Er zijn niet vaak Netflix promotiecodes beschikbaar, maar dat betekent niet, dat je niet kunt besparen op je abonnementskosten. Een veelgebruikte manier is door een Netflix cadeaubon te kopen via een webshop waar je korting krijgt. Zo zijn er cadeaubonnen te koop waarop je 10% korting krijgt op de prijs en niet het tegoed. Hierdoor bespaar je dus ook 10% op de abonnementskosten.