Netflix korting

Bekijk hier de Netflix promotiecode en bespaar in februari 2020

€8 korting

Netflix korting: Kijk een maand lang gratis naar al je favoriete series en films

meer infominder info Verloopt over 118 dagen 3239 Gebruikt
Pak deze korting
€7,99 deal

Onbeperkt Netflix kijken kan al vanaf €7,99 per maand

Verloopt vandaag 977 Gebruikt
Pak deze korting
€13,99 koopje

Voor slechts €13,99 kijk je Netflix nu op 4 schermen tegelijkertijd

Verloopt over 160 dagen 70 Gebruikt
Pak deze korting
Vanaf €25

Een Netflix cadeaubon is nu verkrijgbaar vanaf €25

Verloopt over 118 dagen 60 Gebruikt
Pak deze korting
Offline kijken

Download je favoriete series en bekijk ze ook offline

Verloopt over 33 dagen 141 Gebruikt
Pak deze korting
1 van de 1

Verlopen Netflix kortingscodes en acties

Extra korting

Voor Netflix op 2 schermen betaal je slechts €10,99

Verloopt vandaag
Pak deze korting
App korting

Download gratis de Netflix app

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Kortingscode voor shops zoals Netflix

Pak heel veel Netflix korting

Met een Netflix promotiecode kun je nog meer korting krijgen op je account. Deze codes zul je in het kortingoverzicht op kortingscode.nl vinden, naast alle actuele Netflix korting en acties! Een voorbeeld van een code van de afgelopen tijd is bijvoorbeeld de kortingscode voor 6 maanden gratis Premium.

Gratis Netflix

Voor iedereen is de eerste maand gratis! Dus wil je Netflix uitproberen dan kan dat helemaal voor niets. Je kunt op de site een gratis account aanmaken en je zit vervolgens nergens aan vast (als je op tijd opzegt). Tip: als je meerdere emailadressen en bankaccounts hebt kun je meermaals gebruik maken van deze toffe actie. Ook als je met meerdere mensen in huis woont kun je samen delen en zo steeds opnieuw gebruikmaken van de gratis maand. Op deze manier kan je soms wel tot een half jaar gratis Netflix kijken!

Code gevonden?

Deel hier een kortingscode die wij over het hoofd hebben gezien.
Deel hier de code

Waarom kiezen voor Netflix

De verschillende abonnementen

De kosten verschillen per abonnement. Het basic abonnement kost €7,99 per maand en hiermee kun je onbeperkt Films, TV-series en series kijken. Vervolgens kun je de series en films op je Xbox, PlaySation, TV, tablet of smartphone kijken. Als je een abonnement neemt is dit de eerste maand een proefabonnement. Deze maand is altijd helemaal gratis! Ook handig: met een Premium abonnement kun je op vier schermen tegelijkertijd kijken waardoor je je Netflix abonnement ook kunt delen met familie of vrienden. Zo kunnen je kosten dalen tot slechts €2,99 per maand!

Het aanbod series en films

De afgelopen maanden zijn de series heel erg populair geworden. Series zoals Making a Murderer, Homeland of House of Cards worden door Netflix zelf geproduceerd en de nieuwe seizoenen zal je dus ook in eerste instantie alleen op Netflix kunnen vinden. Ook wordt het aanbod aan films steeds groter omdat steeds meer mensen gebruikmaken van Netflix. Heel veel oude klassiekers, maar ook nieuwe films, kan je vinden in het aanbod.

Geef Netflix cadeau

Netflix heeft zelf de cadeaubon in het leven geroepen. Dit betekent dat je iemand een abonnement cadeau kunt geven! Super leuk voor wellicht je vader, moeder, vriend of vriendin.