OneFit kortingscode

OneFit kortingscodes

opener

21 mei 2019 Laatste update

Onbeperkt toegang tot de beste sportscholen? Dat kan voordelig met een OneFit abonnement. En met een OneFit kortingscode wordt dat nog goedkoper. Op deze pagina vind je alle actuele acties en kortingscodes waarmee je extra bespaart.

Kortingscode OneFit
Een abonnement afsluiten met een kortingscode van OneFit. Yes please. Met een dergelijke kortingscode krijg je €25 korting op je abonnement. Zo is je eerste maand sporten nog voordeliger.

Vriendenkorting
Wat is er leuker dan sporten met OneFit? Samen sporten natuurlijk. Download de OneFit app en connect met je vrienden. Stuur ze een link en voor iedere nieuwe member die via jou lid wordt krijg jij €10 korting op je volgende betaling. Jouw vrienden starten hun abonnement direct met €20 korting. Win-win!

OneFit Unlimited
Ben je een echte sportfanaat en veel onderweg? Kies dan voor OneFit Unlimited en je krijgt niet alleen toegang tot heel veel sportscholen in jouw stad naar keuze. Met OneFit Unlimited kun je honderden gyms bezoeken in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Doe mee aan groepslessen
Met OneFit krijg je niet alleen toegang tot de sportshcool, je reserveert ook snel online een plek in een groepsles. Spinning, yoga, bodyshape? Doe mee aan een les op jouw favoriete locatie en tijdstip.

Maandelijks opzegbaar
Bij OneFit zit je niet voor langere tijd vast aan een abonnement. Bevalt het toch niet? Check je account en zeg je abonnement 10 dagen voor het einde van jouw maand op. Dat kan eenvoudig via de website of de OneFit app.

Hier zijn nog een paar extra tips op gezond en sterk te worden:

  • De app: Je kunt gratis de OneFit app downloaden en op deze manier makkelijk zien waar er een sportschool bij jou in de buurt is en groepslessen reserveren.
  • De OneFit blog:  Je kunt op de blog iedere week veel  nieuwe artikelen voorbij zien komen over nieuwe sporten waar je misschien nog nooit van gehoord had. Dit is een leuke manier om op een onderzoekende manier fit te worden.
  • Facebook: Op Facebook vind je regelmatig leuke win-acties! Vaak hoef je alleen een reactie achter te laten om deel te nemen.

Zoals je ziet zijn er genoeg manieren om OneFit korting te scoren. Voeg deze shop toe aan je favorieten als je er zeker van wilt zijn dat je nooit een code of actie mist. 

opener

Toegang tot honderden sportscholen

Eén abonnement en je kunt bij talloze sportscholen naar binnen. Dat maakt OneFit uniek. Boksles bij die ene sportschool en zumba bij de andere, dat kan met jouw OneFit abonnement. Handig hè?

Vriendenkorting

Voor elke member die jij aandraagt pak je €10 korting op je eerstvolgende betaling. En jouw vriend begint gelijk met €20 korting op de eerste maand bij OneFit. Gezellig samen sporten met korting!

Reserveer online lessen

Je krijgt niet alleen toegang tot sportscholen, maar je kunt er ook een plek voor een les reserveren via de OneFit website of app. Dus boek nu je lesje crossfit of boksen. Komt de les je toch niet uit? Dan annuleer je deze net zo eenvoudig weer.

OneFit klantenservice

Vragen over je abonnement? De klantenservice van OneFit is zeven dagen per week bereikbaar. Doordeweeks zijn ze van 9:00 tot 21:00 te bereiken en in het weekend van 10:00 tot 15:00. Telefonisch, per mail of via social media, het kan allemaal.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals OneFit

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen OneFit kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van OneFit heb je gemist!
Sport onbeperkt bij honderden sportscholen met OneFit
Onbeperkt sporten met een Onefit abonnement
Meld vrienden aan voor Onefit en profiteer allebei van tot €20 korting
Bezoek ook boksscholen, zwembaden en yoga studio's met een OneFit abonnement
Met deze OneFit kortingscode pak je €25 korting op je abon... FITGIRLCODE
Verlopen op: 30 juni 2018
OneFit kortingscode: pak €25 korting op jouw abonnement FITGIRLCODE
Verlopen op: 6 mei 2018
OneFit kortingscode: ontvang €25 korting + GRATIS tas FITGIRLCODE
Verlopen op: 26 april 2018
Pak €25 korting op je abonnement met deze OneFit kortingsc... ESMEENOELLE
Verlopen op: 26 april 2018
Deze OneFit kortingscode geeft je €25 korting + gratis tas FITGIRLCODE
Verlopen op: 22 april 2018
OneFit kortingscode: pak €25 korting op je abonnement ESMEENOELLE
Verlopen op: 22 april 2018