OneFit kortingscodes 2021

Bekijk hier het totale overzicht van maart en scoor OneFit korting

Vanaf €32,50

Een abonnement in Amsterdam heb je al vanaf €32,50

meer infominder info400 Gebruikt
Pak deze korting
Gratis opzeggen

Je kan je abonnement iedere maand opzeggen

meer infominder info
Pak deze korting
€5 korting

Maak een vriend lid van OneFit en ontvang €5 korting

meer infominder info552 Gebruikt
Pak deze korting
Gratis trial

Probeer een OneFit abonnement gratis uit

meer infominder info
Pak deze korting
1 van de 1

Verlopen OneFit kortingscodes en acties

50% korting

Kies voor een Lite abonnement en bespaar de helft

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€5 korting

Neem het Live Trial abonnement en krijg de eerste week cadeau

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€5 korting

Probeer uit en profiteer van €5 OneFit korting

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Kortingscode voor shops zoals OneFit

In shape met een OneFit kortingscode

Eén abonnement en je kunt bij talloze sportscholen naar binnen. Dat maakt OneFit uniek. Boksles bij de ene sportschool en zumba bij de andere, dat kan allemaal met jouw abonnement. Wil je onbeperkt toegang tot de beste sportscholen? Dan is dit sportlidmaatschap echt iets voor jou. Doordat je veel afwisseling hebt, blijf je hoe dan ook gemotiveerd. En we kunnen het nog een stukje aantrekkelijker maken, want er is regelmatig een kortingscode beschikbaar. Hiermee ontvang je bijvoorbeeld €25 korting op een abonnement. Bekijk dus altijd eerst even deze pagina, voordat je je in je sportoutfit hijst.

Ontvang €10 korting op een abonnement

Wat is er nou leuker dan samen fit worden? Mocht jij al gebruiker zijn, dan moet je ervoor zorgen dat je vrienden en familie ook voor de bijl gaan. Download de app van OneFit en connect met je vrienden. Stuur ze jouw persoonlijke link en zorg dat ze zich inschrijven. Dit levert jou namelijk €10 OneFit korting op voor je volgende maand. Ook jouw vrienden krijgen korting. Zij besparen zelfs €20 op hun eerste maand.

Code gevonden?

Deel hier een kortingscode die wij over het hoofd hebben gezien.
Deel hier de code

Dit zijn de voordelen van een OneFit abonnement

Je hebt overal gratis toegang

Wil je graag toegang tot elke sportschool in elke deelnemende stad in Nederland? Kies dan voor een het Unlimited abonnement. Met deze membership kan je honderden gyms bezoeken zonder dat je een extra toeslag moet betalen. Ook kan je onbeperkt lessen volgen, waardoor je elke dag van de week kan trainen.

Meld je aan voor sportlessen met de gratis app

Wij raden je aan om de app te downloaden, zodat je overal en ook nog lastminute een les kan boeken. Je kunt eenvoudig je stad of locatie selecteren en reserveren bij de desgewenste sportclub. Kies bijvoorbeeld voor een HIIT training of voor een uitdagende crossfit workout.

Je kunt je abonnement tijdelijk pauzeren

Bij de meeste sportscholen zit je voor een jaar vast aan je abonnement. Best wel zonde van je geld als je niet elke week gaat trainen, als je ziek bent of als je een blessure oploopt. Gelukkig kan je bij OneFit je lidmaatschap kosteloos pauzeren en zelfs maandelijks opzeggen.

Verschillende sporten, één abonnement

Minstens €30 korting

Doe jij aan verschillende sporten, zoals zwemmen, fitness en pilates, en zit je vast aan verschillende abonnementen? Overweeg dan om je aan te sluiten bij OneFit. Dit scheelt je namelijk zo 1 of 2 abonnementen bij verschillende gyms. Omgerekend bespaar je al snel €30 in de maand. Daarnaast voorkom je ook dat je verveeld raakt. Heb je even geen zin in pilates, dan zit je er niet aan vast. Bekijk hier welk type abonnement het beste bij jouw lifestyle past.