Paula's Choice

Paula's Choice kortingscodes

17 augustus 2018 Laatste update

Paula’s Choice kortingscode
Huidverzorgingsproducten kunnen nog best duur zijn. Als je kijkt welke producten je allemaal nodig hebt, dat tikt toch best aan. Gelukkig zijn er regelmatig Paula’s Choice kortingscodes beschikbaar. Dit helpt je weer met besparen. Zo kun je kortingscodes voor €5, €7,50 en €15 korting verwachten. Ook codes voor leuke gratis extra’s of gratis verzenden mag je verwachten.

Exclusieve codes
Wij werken nauw samen met deze shop en dat brengt vele voordelen met zich mee. Niet alleen zijn wij zeer goed op de hoogte van alle algemene codes, maar ook krijgen wij exclusieve. Zo hebben wij kortingscodes voor €10 en 20% korting gehad.

Gratis verzending
Wanneer je gaat bestellen is het handig om ervoor te zorgen dat je voor minimaal €40 in je winkelwagen hebt. Je ontvang dan gratis verzending wanneer je voor meer dan dit bedrag gaat bestellen. Wanneer je onder dit bedrag zit dan betaal je €3,50. Ook handig om te weten, wanneer je voor 22:00 besteld, heb je jouw pakketje de volgende dag al in huis.

Aanbiedingen
Ook zonder code kun je ervan uitgaan dat je bespaart. Je pak zo prima 20% korting op alle bestsellers. Of 10% korting op dagcrèmes en 15% korting op specifieke collecties. Zo zijn er iedere maand nieuwe aanbiedingen te vinden.
 

Ontvang gratis mini’s
Bestel je voor meer dan €75? Dan kun je kiezen uit diverse mini’s. Deze hebben vaak al een waarde van €13 dus je pakt hier zo maar weer extra voordeel mee.

Nieuwsbrief korting
Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Door je aan te melden ontvang je een Paula's Choice kortingscode voor €5 korting. Deze code kan je gebruiken bij een bestelling ter waarde van €25 of meer.

Proefverpakkingen
Wil je eerst een nieuwe crème proberen? Maak dan gebruik van de voordelige proefverpakkingen. Zo kan je rustig een paar dagen/weken een nieuwe dagcrème gebruiken. Je weet dan zonder heel veel geld uit te geven wat voor jouw de beste keuze is. De probeersets bestel je vaak voordelig. De korting loopt op tot 15%.

opener

Garantietermijn

Het komt wel eens voor dat je een verkeerd product hebt besteld, helaas. Je hebt gelukkig 30 dagen de tijd om je aankoop te retourneren.

Gratis advies

Wat is jouw huidtype? Welke producten werken voor een gevoelige huid? Op de blog vind je expert advies, gratis en voor niets.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Paula's Choice

Verlopen Paula's Choice kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Paula's Choice heb je gemist!
Gratis mini-nachtcrème t.w.v. €9 bij je bestelling
Krijg nu 20% Paula's Choice korting op alles
Mini-sets heb je al vanaf €15 besteld bij Paula's Choice
Voor €9 heb jij al een shirt besteld