Paula's Choice_kortingscode

Paula's Choice kortingscodes

opener

12 november 2018 Laatste update

Paula’s Choice kortingscode
Huidverzorgingsproducten kunnen nog best duur zijn. Als je kijkt welke producten je allemaal nodig hebt, dat tikt toch best aan. Gelukkig zijn er regelmatig Paula’s Choice kortingscodes beschikbaar. Dit helpt je weer met besparen. Zo kun je kortingscodes voor €5, €7,50 en €15 korting verwachten. Ook codes voor leuke gratis extra’s of gratis verzenden mag je verwachten.

Exclusieve codes
Wij werken nauw samen met deze shop en dat brengt vele voordelen met zich mee. Niet alleen zijn wij zeer goed op de hoogte van alle algemene codes, maar ook krijgen wij exclusieve. Zo hebben wij kortingscodes voor €10 en 20% korting gehad.

Gratis verzending
Wanneer je gaat bestellen is het handig om ervoor te zorgen dat je voor minimaal €40 in je winkelwagen hebt. Je ontvang dan gratis verzending wanneer je voor meer dan dit bedrag gaat bestellen. Wanneer je onder dit bedrag zit dan betaal je €3,50. Ook handig om te weten, wanneer je voor 22:00 besteld, heb je jouw pakketje de volgende dag al in huis.

Aanbiedingen
Ook zonder code kun je ervan uitgaan dat je bespaart. Je pak zo prima 20% korting op alle bestsellers. Of 10% korting op dagcrèmes en 15% korting op specifieke collecties. Zo zijn er iedere maand nieuwe aanbiedingen te vinden.
 

Ontvang gratis mini’s
Bestel je voor meer dan €75? Dan kun je kiezen uit diverse mini’s. Deze hebben vaak al een waarde van €13 dus je pakt hier zo maar weer extra voordeel mee.

Nieuwsbrief korting
Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Door je aan te melden ontvang je een Paula's Choice kortingscode voor €5 korting. Deze code kan je gebruiken bij een bestelling ter waarde van €25 of meer.

Proefverpakkingen
Wil je eerst een nieuwe crème proberen? Maak dan gebruik van de voordelige proefverpakkingen. Zo kan je rustig een paar dagen/weken een nieuwe dagcrème gebruiken. Je weet dan zonder heel veel geld uit te geven wat voor jouw de beste keuze is. De probeersets bestel je vaak voordelig. De korting loopt op tot 15%.

opener

Garantietermijn

Het komt wel eens voor dat je een verkeerd product hebt besteld, helaas. Je hebt gelukkig 30 dagen de tijd om je aankoop te retourneren.

Gratis advies

Wat is jouw huidtype? Welke producten werken voor een gevoelige huid? Op de blog vind je expert advies, gratis en voor niets.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Paula's Choice

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Paula's Choice kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Paula's Choice heb je gemist!
Paula's Choice kortingscode voor €3,50 korting SHIP18
Verlopen op: 1 november 2018
GRATIS verzending van je bestelling met deze Paula's Choice ... SHIP18
Verlopen op: 1 november 2018
Paula's Choice kortingscode: 20% korting op ALLES VOSN18
Verlopen op: 31 oktober 2018
Paula's Choice korting: 20% korting op ALLES
Kortingscode Paula's Choice voor 20% korting FAV20NL
Verlopen op: 15 oktober 2018
Paula's Choice kortingscode: 20% korting op je favoriete art... BEAUTY20
Verlopen op: 15 oktober 2018
Paula's Choice kortingscode voor 20% korting GLAMOUR2018
Verlopen op: 29 september 2018
Nu 15% korting op C15 Super Booster bij Paula's Choice
Gratis verzending van je bestelling bij Paula's Choice
Nu 15% korting op Resist anti-aging producten bij Paula's Choice