Rijksmuseum korting

Gebruik een Rijksmuseum kortingscode voor korting op je ticket in april 2020

€5 korting

In de giftshop haal je mooie souvenirs al vanaf €5

Pak deze korting
Gratis toegang

Ben je jonger dan 18 jaar? Dan mag je altijd gratis naar binnen

Nog 1 dag geldig
Pak deze korting
Vanaf €4,95

Vanaf €4,95 bestel je schilderachtig speelgoed in de webshop

Pak deze korting
€0,50 korting

Met je CJP-pas bezoek je het museum met €0,50 korting

Pak deze korting
Extra korting

Kriijg een tour door het Rijksmuseum al vanaf €5

meer infominder info191 Gebruikt
Pak deze korting
€10,50 korting

Met een EYCA kaart pak jij €10,50 korting op je ticket

meer infominder info Verloopt vandaag 1644 Gebruikt
Pak deze korting
Gratis museum

Het rijksmuseum neemt je nu gratis online mee: bekijk kunstwerken en verhalen vanuit huis

Pak deze korting
1 van de 1

Verlopen Rijksmuseum kortingscodes en acties

€1 korting

Rijksmuseum korting: betaal online €1 minder voor ticket

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€2,50 deal

Speel het Rijksmuseum familiespel voor slechts €2,50 p.p.

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Extra korting

Word Rijksmuseum Friend voor €50 per jaar en bezoek onbeperkt

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Gratis ticket

Kinderen en jongeren onder de 18 hebben gratis toegang

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Vanaf €4,95

Shop de souvenirs al vanaf €4,95

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Extra service

Start gratis je eigen Rijksstudio bij Rijksmuseum

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Kortingscode voor shops zoals Rijksmuseum

Scoor heel veel Rijksmuseum korting

Korting bij het Rijksmuseum is altijd te regelen, soms zelfs makkelijker dan je denkt! Op deze pagina verzamelen wij namelijk alle Rijksmuseum kortingscodes en aanbiedingen. Je hoeft dus zelden de volle mep te betalen. Staat er geen kortingscode online? Bekijk dan alle aanbiedingen en onze tips om te besparen. Wellicht bespaar je binnen een paar klikken €5 op je tickets.

Bespaar altijd op je toegangsticket

Als er een Rijksmuseum kortingscode beschikbaar is, zul je hem altijd vinden op deze pagina. Kortingen die we bezoekers in het verleden konden aanbieden waren goed voor €2, €5 of 10% korting per ticket. Zo heb je meer budget voor bijvoorbeeld een lekkere lunch of een kop koffie na je museum bezoek.

Code gevonden?

Deel hier een kortingscode die wij over het hoofd hebben gezien.
Deel hier de code

Extra besparingstips

Bekijk gratis alle mooie schilderijen

Ben je jonger dan 18 jaar of in het bezit van een Museumkaart? Dan kun je altijd gratis naar binnen bij het Rijksmuseum! Zo profiteer je wanneer je maar wilt en helemaal gratis van alle prachtige kunst die er hangt in dit mooie museum in Amsterdam. Met deze museumkaart heb je niet alleen toegang tot het Rijksmuseum, maar ook nog tot vele andere musea in heel Nederland.

Rijksmuseum webshop

Als het heel druk is in het museum heb je natuurlijk geen zin om de drukke giftshop te bezoeken. Gelukkig kun je alles wat er in de winkel te koop is ook online shoppen. Wil je bijvoorbeeld toch dat mooie sieraad of boek kopen? Shop het dan via de webshop en wie weet kun je wel een mooie Rijksmuseum kortingscode gebruiken. Mocht er een code zijn, kun je deze natuurlijk vinden op deze pagina.

Neem gratis je kinderen mee

Als je een dagje uit gaat met het hele gezin wil je natuurlijk niet teveel geld betalen. Het moet wel leuk blijven. Het Rijksmuseum is hierdoor ideaal om een dag met z'n allen heen te gaan, want kinderen onder de 18 jaar hebben namelijk gratis toegang. Zo kun je de hele dag genieten met z'n allen voor maar een fractie van de prijs wat je zou betalen in een ander museum.

Nog meer Rijksmuseum korting

Maak vrienden en bespaar

Je kunt extra besparen door vriend te worden van het Rijksmuseum. Wat houdt dit precies in? Als vriend van het Rijksmuseum heb je het hele jaar onbeperkt toegang en zie je elke nieuwe tentoonstelling als allereerste. Verder wordt je uitgenodigd voor speciale evenementen zoals lezingen of rondleidingen. Je wordt al vriend van het Rijksmuseum voor €50

Geniet voor de helft van de prijs

Wil je altijd 50% korting op tickets? Als je een CJP of Stadspas heb kun je altijd de helft besparen op tickets. Je kunt een CJP pas aanvragen als je tussen de 18 en de 30 jaar oud bent, dus check snel of jij hem ook kunt aanvragen! Zo kun je direct met korting naar het museum toe.

Nooit meer wachten in de rij

Jij hebt waarschijnlijk, net als ieder ander, een hekel aan wachten in een lange rij. Om dit te voorkomen raden we je aan om je ticket online te bestellen voordat je het museum bezoekt. Zo kun je vaak extra Rijksmuseum korting ontvangen én hoef je nooit meer in de rij te staan. Je kunt bij het laten zien van je e-ticket namelijk direct doorlopen.

Hoe kun je nog meer besparen?

Kom je niet in aanmerking voor een CJP of stadspas? Houd dan de andere aanbiedingen in de gaten waarmee je kunt profiteren van Rijksmuseum korting. Een aantal voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld korting via een combi-trein ticket. De NS heeft namelijk vaak aanbiedingen waarbij je korting krijg op je treinticket en korting op je ticket voor het museum wanneer je beide tegelijk aanschaft. Ook raden we je aan om de ANWB in de gaten te houden. Hier kun je soms ook profiteren van Rijksmuseum korting.