Singles Day 2019

Ontdek hier de beste kortingscodes voor Singles Day. Bespaar tot wel 70%!

Wat is Singles Day?
Vrijgezellendag in China. Bedacht in 1993 en de dag waarop het alleen zijn centraal staat. Je zou het dus de tegenhanger van Valentijnsdag kunnen noemen. Sinds 2009 is dit dé shopping dag van het jaar voor de Chinezen. En dat is inmiddels uitgegroeid tot dé grootste shoppingdag wereldwijd.

Wanneer vieren we dit?
Op 11 november is het Singles Day. De 1 staat in het chinees voor alleen zijn. Door de vier 1nen in de datum is deze dag gekozen om alle vrijgezellen te eren.

Waar kun je online shoppen tijdens Singles Day?
Overal in Nederland. Nog niet alle online winkels doen mee aan deze shoppingdag, maar het aantal online winkels dat kortingen geeft op deze dag, groeit elk jaar.

Singles Day en Bol.com - een perfecte combinatie
Bol.com heeft Singles Day omarmt en pakt groots uit op 11 november 2019.

Hoeveel korting kun je ontvangen?
Tja, we hebben geen glazen bol, maar je kunt zeker scherpe elektronica deals verwachten. En kijk vooral ook naar de grote webshops uit China.

Zijn er speciale Singles Day kortingscodes?
Die gaan wij zeker wel weer verwachten. Ook in Nederland is deze speciale dag opgepikt door de grotere online webshops. En daarom zullen we hiervoor op deze pagina alle kortingscodes plaatsen die je kunt gebruiken op 11 november.

Waarom juist op Singles Day 2019 bestellen?
Naast heel veel korting is de datum ook erg gunstig voor alle Nederlanders die dit jaar hun sinterklaascadeaus op tijd in huis willen hebben. Elk jaar weer weten we hoe druk het bij de pakketdienst is en daarom kun je maar beter het zekere voor het onzekere nemen en op 11 november alle cadeaus hebben besteld.