Squla kortingscode

Squla kortingscodes

opener

26 mei 2019 Laatste update

Kortingscode Squla
Leuk leren mét korting? Dat kan met een Squla kortingscode! Met zo’n kortingscode scoor je korting op educatieve spellen voor je kind. Je vindt alle werkende kortingscodes van Squla bovenaan deze pagina.


Een kortingscode gebruiken
Op deze staat regelmatig een kortingscode voor korting op een lidmaatschap bij Squla. De meeste codes geven je €2,50 tot wel €10 korting. Ook vind je hier vaak een exclusieve code online. Met deze exclusieve code ontvang je €2,50 korting op je totale bestelling. Je vindt deze kortingscode alleen op Kortingscode.nl.


€2,50 kortingscode via de nieuwsbrief
Wil je gelijk gebruikmaken van een kortingscode? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en accepteer de aanmelding in je mailbox. Na het accepteren krijg je direct een kortingscode toegestuurd voor €2,50 korting. De kortingscode is geldig op een jaarabonnement.


Vriendenkortingscode
Squla geeft je ook de mogelijkheid iemand blij te maken met korting. Je kunt namelijk een zogenoemde vriendenkortingscode aanvragen via de website van Squla. Deze Squla kortingscode kun je vervolgens geven aan een nieuwe gebruiker. Met deze vriendenkortingscode ontvangt de nieuwe gebruiker €10 korting op een abonnement. Je blijft zelf natuurlijk niet met lege handen achter. Je ontvangt als bedankje namelijk 22500 munten voor de cadeaushop van Squla.


Korting zonder kortingscode
Het kan natuurlijk voorkomen dat er geen kortingscode beschikbaar is. Wees niet getreurd, er zijn nog veel meer manieren om te besparen. We hebben alle bespaartips voor je op een rijtje gezet. Lees ze goed door zodat je geen Squla korting misloopt.


Speel de gratis demo
Weet je nog niet zeker of Squla 100% past bij jouw kind? Laat hem of haar dan de gratis demo doen van 3 gratis spellen. Hiervoor ga je naar Squla.nl en klik je links bovenaan de pagina op ‘DEMO’. De demo start na het invullen van je persoonlijke gegevens en de groep van je kind. 


Bespaar tot €6 op een lidmaatschap
Je bestelt al een jaarlidmaatschap bij Squla voor maar €7,95 per kind per maand. Voor een lidmaatschap van een half jaar betaal je iets meer, namelijk €9,95 per kind per maand. Wil je korting ontvangen op deze lidmaatschappen? Neem dan een lidmaatschap voor meerdere kinderen. Op een lidmaatschap voor 2 kinderen krijg je namelijk €1 korting per kind per maand. Wil je 3 kinderen aanmelden bij Squla? Neem dan een lidmaatschap voor 3 kinderen. Hierop ontvang je maar liefst €2 korting per kind per maand. Zo kun je tot wel €6 besparen per maand!


Ledenkorting
Leden van Squla kunnen ledenkorting ontvangen. Na het inloggen op de speciale ouder login kun je het beste aanbod voor je kind(eren) bekijken. Een goede manier om eenvoudig enkele euro’s te besparen!


Sparen voor cadeaus
Wist je dat kinderen kunnen sparen voor gratis munten? Zij ontvangen deze munten bij het goed beantwoorden van een vraag. De munten kunnen ingewisseld worden voor leuke cadeaus uit de speciale cadeaushop.


Gratis welkomstcadeau
Bij een lidmaatschap krijg je regelmatig leuke gratis extra’s. Denk hierbij aan een rugzak, scheurkalender, koptelefoon, muts of spel.


Gratis bordspel app
Je kunt nu ook de gratis familiebordspel app downloaden. Leuk voor het hele gezin, want dit familiebordspel speel je met de hele familie!


Gebruik het gratis speelschema
Om het beste uit het abonnement te halen, is er een speciaal speelschema ontworpen. Hiermee kan je kind bijhouden wanneer hij/zij heeft gespeeld. Het speelschema verandert elke maand en is helemaal gratis te downloaden.


30 dagen gratis garantie
Heb je een abonnement genomen op Squla maar ben je toch niet helemaal tevreden? Geen enkel probleem! Squla snapt dat je nooit zeker weet of deze vorm van leren ook echt bij je kind past. Daarom hebben ze een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Je kunt het abonnement binnen deze 30 dagen stopzetten en je geld helemaal terugkrijgen.


Er zijn, zoals je hierboven hebt gelezen, tientallen manieren om korting te scoren bij Squla. Check dus regelmatig deze pagina voor elke korting of Squla kortingscode.

opener

Kennismaken met Cito

Wil je jouw kind(eren) spelenderwijs voorbereiden op de vragen die ze tijdens de Cito-toets kunnen verwachten? Met Squla maken ze kennis met de vraagstelling van Cito.

Volg de voortgang van je kind

Als ouder volg je eenvoudig de voortgang van je kind en kun je waar nodig ook motiveren. En als je er echt voor gaat, kun je zelfs tegen je kind spelen. Zo wordt Squla nog leuker!

Korting via de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates, aanbiedingen en kortingscodes? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt al deze handige informatie dan regelmatig in je mailbox!

70.000 quizvragen

Met meer dan 70.000 quizvragen is jouw kind nooit uitgespeeld. Er zijn oefeningen voor alle klassen van de basisschool en voor ieder schoolvak. Squla biedt dus een totaalpakket.

Gratis forum voor ouders

Wist je dat er een speciaal forum van Squla is? Op deze zogenoemde Squla Community vind je allerlei topics over Squla, maar ook over de basisschool en over de ontwikkeling van je kind.

Gratis educatieve posters

Op de Educatieve Poster pagina van Squla vind je posters met vrolijke illustraties en handige ezelsbruggetjes. Je kunt ze alle 30 gratis downloaden en vervolgens ophangen in je kamer of klaslokaal.

Verlopen Squla kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Squla heb je gemist!
GRATIS rugzak bij een abonnement op Squla
Kort geldig: €15 korting op een lidmaatschap bij Squla
Kies voor een jaarabonnement en ontvang een gratis scheurkalender bij Squla
Squla korting - al vanaf €7,95 per maand heb je een jaarabonnement