Squla_kortingscode

Squla kortingscodes

opener

Leuk leren in alle schoolvakken, mét korting! Dat kan met een Squla kortingscode of aanbieding. Je hebt al een Squla abonnement vanaf €7,95. Wij helpen je graag op weg om zoveel mogelijk te besparen op educatieve spellen voor je kind.

Squla kortingscodes
Squla kortingscodes zijn helaas heel schaars. Wil je op de hoogte blijven van eventuele toekomstige codes? Klik dan op het hartje hieronder en ontvang een code-alert zodra we een code toevoegen. Lees hieronder hoe je kunt profiteren van andere Squla kortingen.

Squla vriendenkorting
Heb je een uitnodiging gekregen met een Squla aanbieding? Lucky you! Dat levert je namelijk €2 korting op een maandabonnement op en scheelt je dus €24 per jaar. Vul jouw vriendencode in op squla.nl/vriendenkorting en de Squla korting wordt toegepast.

Gratis Squla oefenen
Je kunt gratis oefenen bij Squla. Dit kost je helemaal niets en zo kan jouw kind Squla gratis ontdekken en ervaren of hij of zij het leuk vindt.

Sparen voor cadeautjes
Hoe vaker je oefent, hoe meer muntjes je verdient. Met die muntjes kun je weer leuke cadeautjes bestellen, dat maakt leren weer dat extra beetje leuker.

Niet goed, geld terug
Is Squla toch niks voor je kinderen? Dan kun je dat binnen dertig dagen aangeven en wordt je geld teruggestort.

Nieuwsbrief
Meld je aan op de nieuwsbrief van Squla en blijf op de hoogte van alle acties.

opener

Kennismaken met Cito

Jouw kinderen spelenderwijs voorbereiden op de vragen die tijdens de Cito-toets worden voorgeschoteld? Deze dienst is handig om te gebruiken als voorbereiding op die gevreesde toets.

Volg de voortgang van je kind

Als ouder volg je eenvoudig de voortgang van je kind en kun je waar nodig ook motiveren. En als je er echt voor gaat kun je ook tegen je kind spelen en het zo nog leuker maken.

Gemaakt door leraren en ontwikkelaars

Squla is ontwikkeld door zowel leraren als gameontwikkelaars. Ze hebben samengewerkt om jouw kinderen zo de beste, meest leerzame ervaring te kunnen bieden.

Eindeloos veel vragen

Met meer dan 70.000 quizvragen is jouw kind nooit uitgespeeld. Er zijn oefeningen voor alle klassen van de basisschool en voor ieder schoolvak, Squla biedt dus een totaalpakket.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Squla

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Squla kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Squla heb je gemist!
Schaf de TaalExtra methode aan en ontvang een gratis klankenkwartet bij Squla
Koop een jaar lidmaatschap bij Squla en krijg een gratis scheurkalender
Oefen een heel jaar met Squla voor €95
Spaar voor echte cadeautjes bij Squla