Timberland kortingscode

Timberland kortingscodes

opener

Iedereen is wel bekend met de gele 6-inch boots van Timberland. Wat maakt nou dat ze na zoveel tijd nog steeds zo populair zijn? Wij kunnen dat wel verklappen, het is namelijk de ontzettend gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Je schaft een keer een paar Timberlands of Timberland Earthkeepers aan en eigenlijk hoef je je erg nooit meer zorgen over te maken. Wij gaan jou, als trouwe Kortingscode klant, haarfijn uitleggen hoe je het beste kan besparen op een paartje. Misschien hebben wij bijvoorbeeld wel een leuke Timberland kortingscode voor je in de aanbieding.

Een van de beste manieren om te besparen op bijvoorbeeld een paar Timberland Earthkeepers, is om een Timberland kortingscode te gebruiken. In het verleden hebben we een aantal keer een code gehad waar je U tegen zegt....wat dacht je bijvoorbeeld van eentje waarmee je maar liefst 30% korting kreeg op je bestelling? Of eentje waarmee je 10% extra korting krijgt op sale producten?

Om even terug te komen op de bovengenoemde sale; de Timberland sale is natuurlijk ook een waanzinnig goede manier om te besparen. Wist je bijvoorbeeld dat je tijdens de sale wel 40% korting kan krijgen op je favoriete paar? Ook op Timberland dames producten natuurlijk. Tip: als er weer een Timberland kortingscode beschikbaar is waarmee je extra korting krijgt op sale producten, dan is dat natuurlijk de perfecte kans om 'm te gebruiken.

Nog een leuk feitje over de Timberland webshop: je betaalt nooit en te nimmer verzendkosten. Hoe groot of klein je bestelling ook is, die verzendkosten blijven lekker in je portemonnee zitten. Kun jij weer mooi een paar extra veters van kopen, bijvoorbeeld.

opener

Geen verzendkosten

Timberland rekent nooit verzendkosten. Je ontvangt de schoenen altijd met UPS Standard Service op de snelste manier thuisbezorgd.

Goede klantenservice

De klantenservice van Timberland staat vijf dagen per week van 09:00 uur 's ochtends tot 19:00 uur 's avonds paraat en biedt persoonlijke hulp bij problemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Timberland

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Timberland kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Timberland heb je gemist!
Ontvang gratis verzending op je bestelling
Volg Timberland op social media en mis nooit meer korting
Bij Timberland is retourneren nu GRATIS
Timberland korting: bespaar 40% op de sale
Een paar Timberland schoenen nu met 20% korting met deze ABO... NIEUW20
Verlopen op: 22 april 2018
Timberland Black Friday kortingscode: 30% korting op ALLES PROMO30
Verlopen op: 27 november 2017
Timberland kortingscode: 20% korting op Design Your Own prod... DESIGNYOUR20
Verlopen op: 26 november 2017
12% korting op een paar Timberlands bij Sarenza AUG17
Verlopen op: 31 augustus 2017
Koop nu een paar Timberlands met 20% korting via Spartoo SLIPPER2KRTING
Verlopen op: 31 augustus 2017
Bestel nu Timberland schoenen voor €109,95 code niet nodig
Verlopen op: 30 maart 2017