Vente-Exclusive kortingscode

Vente-Exclusive kortingscodes

opener

26 juni 2019 Laatste update
Wanneer er een Vente-Exclusive kortingscode of waardebon bechikbaar wordt gesteld vind je hem in de lijst hiernaast. We hebben dan ook regelmatig een Vente Exclusive kortingscode, waarmee je €5, 10% of soms wel 20% korting kunt krijgen op topmerken als Desigual, Kipling Pandora en Uggs.

Benieuwd naar andere bespaartips voor extra Vente Exclusive korting? Ook die heb ik voor je!

Gratis verzending
Je krijgt altijd gratis verzending op je eerste bestelling in de online webshop.Daarmee bespaar je direct €5,95 aan gebruikelijke verzendkosten.

Spaar punten met je aankoop
Ontvang 5% extra korting + gratis verzending door Vexxie punten te verdienen. Vexxies kun je ontvangen door o.a. vrienden uit te nodigen, je Facebook account te koppelen aan je profielpagina, de Vente-Exclusive app te downloaden of je account / profielpagina compleet te maken. Check op je profielpagina van de webshop alle mogelijke manieren om Vexxie punten voor extra voordeel te scoren.

Retourneren
Aankoop retour sturen? Via de website Vente-Exclusive.com kun je veilig en betrouwbaar een retour aanvraag indienen voor je bestelling. Als je de betreffende bestelling selecteert.  zie je links de button 'retouraanvraag' staan. Klik op die knop om je aankoop terug te brengen. Retourkosten via Kiala zijn het laagst en bedragen €2,50. Retourneren via PostNL kost €6.95. Als je retour verwerkt is, ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening.

Hopelijk hebben we je een beetje op weg kunnen helpen met de bovenstaande tips en tricks voor Vente Exclusive korting. Vergeet niet om Kortingscode.nl in de gaten te houden voor de nieuwste kortingscode Vente Exclusive. En als je als ware koopjesjager écht niks wil missen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Heb jij nog slimme tips om te besparen bij Vente-Exclusive? Laat dan je wijze raad achter voor anderen in de comment box hieronder!

opener

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Vente-Exclusive

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Vente-Exclusive kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Vente-Exclusive heb je gemist!
Diesel Kids koop je met kortingen tot 70% bij Vente-Exclusive
Grote Dyson kortingen bij Vente-Exclusive
Vente-Exclusive: pak nu tot wel 70% korting op Burberry
Bespaar nu tot 60% op Wesco bij Vente-Exclusive