Alensa kortingscode

Alensa kortingscodes

opener

Als jij een bril of contactlenzen nodig hebt dan baal je daar misschien af en toe best van. Het dragen van lenzen is namelijk niet bepaald goedkoop. Maar bezuinigen ten koste van de kwaliteit, dat wil je natuurlijk ook niet. Het zijn immers wel je ogen! Als je met onze Alensa kortingscodes bestelt, hoef je die afweging gelukkig niet te maken.

Kortingscode Alensa
Wil je met een Alensa kortingscode bestellen? Dan is het een goed idee om deze pagina in de gaten te houden. Je kunt hier namelijk verschillende kortingscodes verwachten. Denk bijvoorbeeld aan 10% korting op je bestelling. Maar ook €5 korting komt vaak voorbij. 

10% kortingscode op de homepage
Een makkelijke manier om korting te pakken is door naar de webshop te gaan. Wacht vervolgens tot er onderin je scherm een balkje verschijnt die je 10% korting geeft. Zo bespaar jij altijd op lenzen en brillen.

Bespaar met voordeelpacks
Door een grote hoeveelheid in te kopen of lenzen en vloeistof in één keer te bestellen, bespaar je geld. Je kunt kiezen voor verschillende soorten voordeelpacks. Denk aan lenzen + gelone vloeistof en lenzen + laim-care vloeistof. Maar er zijn ook voordeelpacks met alleen vloeistof. 

Ontvang gratis verzending 
Als je voor meer dan €50 euro bestelt, ontvang je gratis verzending van je bestelling. Wil je het dus echt slim aanpakken? Bestel extra veel voorraad (met de voordeelpacks!) en betaal ook nog eens niets voor de bezorging. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Wil je nooit meer een actie missen en altijd als eerste op de hoogte zijn van kortingscodes? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Zo ontvang jij alle updates in je mailbox.

Sociale media
Naast de nieuwsbrief zijn ook de social media kanalen van Alensa een goed middel om op de hoogte te blijven. Hier delen bedrijven vaak nieuwe producten, maar ook kortingscodes. 

opener

Sla je bestelling op

Weet zeker dat je altijd de juiste lenzen en de juiste hoeveelheid bestelt, door je bestelling op te slaan. Klik dan de volgende keer gewoon op 'Herhaal jouw bestelling' en je laatste bestelling wordt in je winkelmand gelegd.

Gratis informatie

Het kan soms best een ingewikkelde kwestie zijn: de juiste lenzen kiezen. Welk materiaal vind je fijn en welke vloeistof werkt voor jou het best? Op de website van Alensa vind je veel informatie, zodat je een betere keuze kunt maken.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Alensa

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Alensa kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Alensa heb je gemist!