Drogistplein_kortingscode

Drogistplein kortingscodes

opener

Op deze pagina hebben we het beste overzicht van de meest actuele Drogistplein kortingscode voor je. Iedere maand zetten we in het overzicht hiernaast gemiddeld 2 nieuwe kortingscodes waarmee je korting of cadeaus kan krijgen bij Drogistplein.nl. 

De korting die je bij Drogistplein krijgt bedraagt meestal zo'n 5%. Dat is mooi meegenomen. Zeker omdat deze Drogistplein kortingscode.nl vaak voor het gehele assortiment geldig is. Ook hebben we regelmatig een kortingscode van Drogistplein waarmee je een cadeaupakket krijgt. Bijvoorbeeld een mondverzorging pakket twv. €10. 

Drogistplein als favoriet

Als we momenteel geen kortingscode Drogistplein hebben kan je twee dingen doen: Je kan klikken op de button met 'favoriet' naast het Drogistplein logo, dan krijg je een melding als we weer een kortingscode hebben, of je gebruikt één van de onderstaande tips om ook zonder kortingscode korting te krijgen bij Drogistplein. 

Drogistplein korting

  • Onder de knop 'aanbiedingen' bij Drogistplein vind je iedere week weer een nieuw aanbod aan de beste drogist deals. Zoals 25% korting Drogistplein op shampoo of vaatwastabletten: 2+1 gratis.
  • Als je eenmaal je mandje hebt gevuld met drogisterij artikelen kan je deze gratis thuis laten bezorgen. Voor gratis verzenden geldt wel een minimale besteding van €25. 
  • Drogistplein pampers korting is altijd wel te vinden. Je betaalt standaard 3% minder dan in de supermarkt en als je in één keer 3 pakken bestelt betaal je maar €45. incl. verzendkosten. 
  • Kom je nog net niet aan €25 voor Drogistplein gratis verzenden dan is het altijd de moeite waard om even de 'euroknallers' te bekijken. Dit zijn diverse producten uit alle categorieën voor €1.  
  • Drogistplein werkt samen met veel andere pleinshops. Het voordeel hieraan is dat je alle producten in 1 winkelmandje krijgt. Zo werkt een Drogistplein kortingscode ook op je bestelling van bijvoorbeeld Huisdierplein, en kom je makkelijk aan het minimale bedrag voor gratis verzenden. 

Heb je zelf een kortingscode Drogistplein of actie gezien die bij ons niet in overzicht staat? Zet deze dan onderaan in de reacties. De andere bezoekers zullen je dankbaar zijn!

opener

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Drogistplein
Albert Heijn
Voorwaarden
  • Deze AH actiecode is geldig op een eerste Pick Up Point bestelling voor nieuwe klanten van Albert Heijn.
  • De minimale bestelwaarde (in combinatie met de actiecode) is €40.
  • De volgende producten zijn uitgesloten: tabak, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding voor kinderen tot 1 jaar, statiegeld en emballage.

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Drogistplein kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Drogistplein heb je gemist!
Alle producten van Taft met 40% korting bij Drogistplein
Gratis verzending bij Drogistplein vanaf €25
Pak tot 50% korting op L'Oréal bij Drogistplein
Bij Drogistplein 2+2 gratis op Syoss producten