BOLDKING kortingscode

BOLDKING kortingscodes

opener

Scheren is best iets essentieels, maar veel geld kwijt zijn aan scheermesjes is dankzij BOLDKING verleden tijd. BOLDKING maakt scheren namelijk super gemakkelijk en zeer betaalbaar. Zo shop je bij BOLDKING namelijk al 4 scheermesjes voor €10. En mochten er actuele kortingscodes van BOLDKING verschijnen dan vind je deze natuurlijk in het overzicht van Kortingscode.nl. Daarnaast kun je ervoor kiezen om jezelf aan te melden voor de service van BOLDKING. Hier kun je invullen hoe vaak jij je scheert en BOLDKING zorgt er vervolgens voor dat er altijd nieuwe mesjes op de deurmat vallen op het moment dat jij deze nodig hebt. Het is natuurlijk ook mogelijk om eenmalig scheermesjes te bestellen, zo krijg je op de startersset €5 BOLDKING korting met een kortingscode.

Voordelen om vanaf nu te scheren met BOLDKING:

  • BOLDKING levert alleen mesjes van hoge kwaliteit. Deze zijne zeer flexibel waardoor je gemakkelijk alle lastige plekjes kunt scheren.
  • Door je aan te melden voor de service van BOLDKING scheer je nooit meer met botte mesjes. BOLDKING zorgt er namelijk voor dat er automatisch nieuwe mesjes op de deurmat vallen op het moment dat jij deze nodig hebt. 
  • Bestel bij BOLDKING en je bestelling wordt gratis bezorgd bij een minimale bestelwaarde van €7,50. Verder handig: je bestelling past door de brievenbus en je hoeft dus nooit thuis hoeft te zijn om deze te ontvangen. 
  • Krijg een goed gevoel doordat je gemakkelijk een steentje bijdraagd aan een schoon milieu. Je kunt namelijk je gebruikte BOLDKING mesjes terugsturen in een BOLDKING recycle-envelop, zodat de mesjes gerecycled kunnen worden.

Overtuigd om voortaan te scheren met het gemak van BOLDKING? Houd dan deze pagina in de gaten voor het actuele kortingsoverzicht en mis geen enkele BOLDKING kortingscode.

opener

Gratis verzending

Bestel voor minimaal €7,50 bij BOLDKING en je bestelling wordt geheel gratis verzonden. Ook fijn is dat iedere bestelling door de brievenbus past, thuis blijven is dus niet nodig.

Milieubewust

BOLDKING draagt graag bij aan een beter milieu, hierdoor worden jouw oude mesjes gerecycled tot nieuwe! Draag je steentje bij en stuur ze voor €2 terug in de recycle-envelop naar BOLDKING.

Hoge kwaliteit

BOLDKING produceert alleen scheermesjes van hoge kwaliteit. Dit doen ze door de mesjes erg flexibel te maken, zo heb jij nooit meer moeite bij het scheren van lastige plekjes.

Top service

Bij BOLDKING ben je eigen baas over de service die jij kiest. Dit houdt in dat je zelf bepaald hoe vaak je de scheermesjes laat bezorgen, de service gemakkelijk kunt pauzeren of kosteloos kunt opzeggen.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals BOLDKING

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen BOLDKING kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van BOLDKING heb je gemist!
Bestel The Kit vanaf €15 bij BOLDKING
Profiteer van gratis verzending bij BOLDKING
Bestel 4 stuks nieuwe mesjes al voor €10 bij BOLDKING
Bespaar €3 op je bestelling bij BOLDKING