Bodystore

Bodystore kortingscodes

Het overzicht met alle actuele Bodystore korting van maart 2018

  • Deze maand zijn er 2 acties toegevoegd
  • 9 actuele kortingen

Betaal gemakkelijk achteraf

Wil je groots inslaan maar krijg je pas over een paar dagen je salaris? Of ben je simpelweg niet zeker over een paar producten en is de kans groot dat je misschien iets retour moet sturen? Dan is het soms handig om achteraf te kunnen betalen. Goed nieuws: bij Bodystore is die mogelijkheid er! Bekijk thuis uitgebreid je producten en betaal pas als je ze binnen hebt.

Lees de reviews en weet wat je bestelt

Op de website van Bodystore staan handige reviews van andere klanten en gebruikers waardoor je meer te weten kunt komen over de producten die je wil bestellen. Zo heb je dus minder kans op een miskoop en hoef je dus nooit producten retour te sturen, wat jou weer retour kosten scheelt. Daarnaast is er ook altijd de review van de maand, een zeer uitgebreide review van een product dat heel goed beoordeeld is door een gebruiker.

Sparen, sparen en nog eens sparen voor korting

Bodystore heeft een fijn spaarsysteem dat vooral voor trouwe klanten veel korting kan opleveren. Bij elke €25 die jij uitgeeft in de webshop (en daar zit je eigenlijk binnen no-time aan) spaar je punten. Die punten kun je invullen in een spaarkaart en bij een volle spaarkaart krijg je een fikse korting van €12,50 op je volgende bestelling! Het loont dus om vaker bij Bodystore te bestellen.

Gratis en voor niets: een 30 dagenplan

Wil je aankomen? Bodystore weet precies hoe je dat voor elkaar krijgt. En daar kun jij nu gratis gebruik van maken! Meld je aan en ontvang het 30-daagse plan vol tips, adviezen en recepten. Het plan geeft je niet alleen toegang tot al deze handige informatie, maar ook tot de Facebook motivatiegroep en constant mental coaching. Eigenlijk kost het 30 dagenplan om aan te komen €49,95, maar jij kunt je nu gratis inschrijven.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Bodystore
Groupon
code
  • Geverifieerd -
  • Geldig vanaf 01 maart t/m 31 maart 2018
5pyje
Voorwaarden
Maak nu gebruik van deze actie. Open de Groupon website.

    Deze kortingscode van Groupon is alleen geldig voor nieuwe leden. Geldig op 1 lokale deal per persoon. Je kunt maximaal €20 korting ontvangen. Enkele deals zijn uitgesloten.

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Bodystore kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Bodystore heb je gemist!
Bodystore korting - Shop en krijg gratis verzending
Pak 10% korting op proteïne snacks en dranken
Pak €10 korting op Creatine 3XL bij Bodystore
Bestel dieet pannenkoekenmix met 40% korting bij Bodystore