Bodystore

Bodystore kortingscodes

Het overzicht met alle actuele Bodystore korting van juni 2018

  • 7 actuele kortingen

Betaal gemakkelijk achteraf

Wil je groots inslaan maar krijg je pas over een paar dagen je salaris? Of ben je simpelweg niet zeker over een paar producten en is de kans groot dat je misschien iets retour moet sturen? Dan is het soms handig om achteraf te kunnen betalen. Goed nieuws: bij Bodystore is die mogelijkheid er! Bekijk thuis uitgebreid je producten en betaal pas als je ze binnen hebt.

Lees de reviews en weet wat je bestelt

Op de website van Bodystore staan handige reviews van andere klanten en gebruikers waardoor je meer te weten kunt komen over de producten die je wil bestellen. Zo heb je dus minder kans op een miskoop en hoef je dus nooit producten retour te sturen, wat jou weer retour kosten scheelt. Daarnaast is er ook altijd de review van de maand, een zeer uitgebreide review van een product dat heel goed beoordeeld is door een gebruiker.

Sparen, sparen en nog eens sparen voor korting

Bodystore heeft een fijn spaarsysteem dat vooral voor trouwe klanten veel korting kan opleveren. Bij elke €25 die jij uitgeeft in de webshop (en daar zit je eigenlijk binnen no-time aan) spaar je punten. Die punten kun je invullen in een spaarkaart en bij een volle spaarkaart krijg je een fikse korting van €12,50 op je volgende bestelling! Het loont dus om vaker bij Bodystore te bestellen.

Gratis en voor niets: een 30 dagenplan

Wil je aankomen? Bodystore weet precies hoe je dat voor elkaar krijgt. En daar kun jij nu gratis gebruik van maken! Meld je aan en ontvang het 30-daagse plan vol tips, adviezen en recepten. Het plan geeft je niet alleen toegang tot al deze handige informatie, maar ook tot de Facebook motivatiegroep en constant mental coaching. Eigenlijk kost het 30 dagenplan om aan te komen €49,95, maar jij kunt je nu gratis inschrijven.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Bodystore

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Bodystore kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Bodystore heb je gemist!
Bestel nu ook Mars en Snickers eiwitrepen voor maar €2 bij Bodystore
Bodystore korting: bespaar 20% op een My Best Body slankplan pakket
Vraag nu gratis een 30-dagen aankomplan aan
Pak 10% korting op proteïne snacks en dranken