Goed internet is onmisbaar

Of je nu online werkt, studeert, graag de laatste films kijkt of contact houdt met vrienden en familie: goed internet is onmisbaar. Maar betekent dit dat je altijd diep in de buidel moet tasten voor een verbinding die geen uren doet over het laden van je e-mail? Zeker niet. In dit artikel vertellen we je de beste tips om te besparen op internet voor thuis, zonder dat de kwaliteit verloren gaat. We delen de drie voordeligste internetproviders met je, én hebben onderzocht wat daar dan weer de beste abonnementen en aanbiedingen van het moment zijn. Denk aan betaalbare internetabonnementen en het verbeteren van je WiFi-signaal. Lees snel verder, en kom alles te weten over een goedkoop internet abonnement.

Besparen op WiFi bij T-Mobile

Om te beginnen kijken we naar T-Mobile. Deze naam is flink bekend in de wereld van internet voor thuis, en op je telefoon. Het is dan wel een grote provider die niet per direct bekendstaat als een budget aanbieder, maar dat betekent zeker niet dat het onmogelijk is om goedkoop internet te scoren als je kiest voor deze partij. T-Mobile biedt betrouwbare internetverbindingen aan voor thuis, wat erg belangrijk is. Vandaag de dag regelen we allerlei privézaken online: denk bijvoorbeeld aan online bankieren, of het betalen van belastingen, en dan is het natuurlijk van groot belang dat je internet verbinding veilig en goed geregeld is. T-Mobile is op de hoogte van deze grote behoefte aan goedkoop internet voor thuis, en heeft daarom dan ook veel aantrekkelijke deals om veilig internet mogelijk te maken voor ieder budget. Check ten eerste even het Mijn T-Mobile Thuis platform. Hier zie je namelijk alle opties en kortingen op één pagina, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Wat de beste aanbiedingen van dit moment zijn? We delen ze graag met je. Momenteel ontvang je bij T-Mobile wel €30 korting op de aansluitkosten. Daarnaast scoor je €5 korting per maand op een abonnement met internet only. Wil je gebruik maken van goedkoop internet én TV bij T-Mobile? Op dit abonnement bespaar je wel €20 per maand.

Goedkope WiFi bij Tele2

Tele2 staat bekend om zijn no-nonsense aanpak en scherpe prijzen. Daar houden we van. Als het gaat om goedkoop internet en tv, heeft Tele2 mega aantrekkelijke opties voor de budget bewuste klant. Met internetsnelheden die goed werken voor het streamen van films en series, gamen en dagelijkse online activiteiten zoals werk of studie, is Tele2 een populaire keuze. En wederom: goed internet hoeft niet duur te zijn. Tele2 heeft namelijk vaak aanbiedingen en kortingen voor nieuwe klanten, zoals kortingen op de eerste maanden van je abonnement of gratis installatie - op die kosten kun je dan weer mooi besparen. Deze aanbiedingen komen en gaan, dus we raden je wel aan om regelmatig onze pagina in de gaten te houden om te voorkomen dat je ze misloopt. Door te kiezen voor een internet abonnement van Tele2, kun je genieten van een stabiele verbinding zonder je budget te overbelasten. Wat dan daadwerkelijk de aanbiedingen zijn? Nou, dat zijn dezelfde als bovenstaand bij T-Mobile. Als het aankomt op internet hebben deze twee bedrijven namelijk hun krachten gebundeld. Van de aanbiedingen die gelden bij T-Mobile, profiteer jij dus ook als je kiest voor Tele2 internet.

Voordelig Ziggo internet

Ziggo is misschien wel de bekendste naam op de Nederlandse internetmarkt. Deze provider biedt een groot assortiment aan verschillende internet- en tv-pakketten die op zijn beurt weer aansluiten bij verschillende voorkeuren en portemonnees. Dankzij het uitgebreide netwerk van Ziggo en de bewezen betrouwbaarheid (die zo belangrijk is), is Ziggo een goede keuze als je op zoek bent naar internet met kwaliteit. Ziggo staat niet bekend als de goedkoopste provider, maar gelukkig hebben wij een aantal trucjes hoe je ook hier goedkoop internet kunt scoren. Om te beginnen is het goed om te bedenken wat je nou écht nodig hebt. De internetabonnementen van Ziggo variëren namelijk in snelheid en functionaliteit. Gebruik jij internet bijvoorbeeld alleen om soms een serie te kijken? Dan heb je een minder sterke router nodig dan als je bijvoorbeeld voor je werk hele grote bestanden moet downloaden. Vervolgens heeft Ziggo bijna altijd speciale welkomstaanbiedingen voor nieuwe abonnees. Hierbij kun je denken aan flinke kortingen op de eerste maanden of gratis extra's, zoals een wifi-versterker om de verbinding in je huis te verbeteren. Door de verschillende opties te vergelijken en op het juiste moment toe te slaan, kun je profiteren van de beste kortingen die Ziggo te bieden heeft. Dan nu over op de beste Ziggo kortingen van het moment. Op een Internet Complete abonnement met de beste snelheid scoor je nu wel 50% korting per maand. Je ontvangt ook gratis installatie hulp ter waarde van wel €249, helemaal gratis. Ten slotte scoor je ook nog €19,95 korting op de aansluitkosten. Deze ontvang je namelijk volledig gratis.

Bespaar met een Wifi versterker

Naast het kiezen van een betaalbare internet provider, kun je je voordeel nog verder vergroten door gebruik te maken van slimme technologie. Daarmee bedoelen we: een wifi-versterker. Dit apparaatje breidt de wifi-dekking in je huis uit, waardoor je overal kunt genieten van een sterke en stabiele verbinding. Klinkt goed, toch? In plaats van te investeren in een duurder internetabonnement met hogere snelheden, kun je met een wifi-versterker zogenaamde ‘dode WiFi zones’ uitsluiten en genieten van een verbeterde verbinding in alle hoeken van je woning. Besparen op internet voor thuis hoeft dus helemaal geen opoffering te zijn. Het kost je op z’n minst een beetje uitzoekwerk. Met de juiste tips, tricks en aanbiedingen van providers zoals T-Mobile, Tele2 en Ziggo, kom je er wel uit. Zo kun je genieten van betrouwbare verbindingen zonder je budget te overbelasten. Vergeet niet om regelmatig onze pagina in de gaten te houden voor de beste deals en kortingscodes, zo loop je nooit een bespaarmogelijkheid mis. En dus een extra tip: overweeg een wifi-versterker om je dekking te verbeteren zonder de kosten van een duurder abonnement. Veel plezier met internetten!