Medipoint kortingscode

Medipoint kortingscodes

opener

Kortingscode Medipoint
Ben je op zoek naar een voordelige manier om hulpmiddelen te kopen? Dan ben je op de juiste pagina beland. Medipoint is dé webwinkel voor alle hulpmiddelen die je nodig hebt. Met een beetje geluk vind je op deze pagina ook nog eens een fijne Medipoint kortingscode. 

€5 kortingscode Medipoint
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode in je inbox. Naast dit directe voordeel ontvang je ook overige kortingen en acties van Medipoint. Zo ben je altijd verzekerd van de beste prijs!

Wisselende korting
Onder het kopje 'Acties' vind je alle wisselende kortingen van dit moment. Bekijk voor je bestelt dus altijd even of je niet nog wat extra kunt besparen. 

'Tweedekans' producten
In de categorie 'tweedekans producten' vind je hulpmiddelen die in goede staat zijn. Wel zijn ze al een keertje gebruikt. Daarom worden ze met korting aangeboden. Je voordeel kan soms wel oplopen tot 80%!

Gratis verzending bij Medipoint
Bestel je voor €50 aan hulpmiddelen, dan wordt je bestelling helemaal gratis bezorgd. Dit scheelt je mooi weer een paar euro aan verzendkosten. 

Gratis uitleen
Heb je maar korte tijd een hulpmiddel nodig? Leen dan gewoon gratis het product dat jij nodig hebt. Bij Medipoint kun je tot 26 weken gratis lenen!

Gratis informatie op de website 
Bij Medipoint lees je op de website alle informatie die je nodig hebt. Welke hulpmiddelen worden bijvoorbeeld vergoed door je zorgverzekering? Welk hulpmiddel werkt voor jou waarschijnlijk het beste? Je leest het allemaal onder het kopje 'Informatie'. 

opener

Volg Medipoint op social media

Door Medipoint te volgen op hun social media kanalen weet je zeker dat je nooit meer een leuke actie of kortingscode mist. Ook kun je meedoen aan win acties! Ze zijn actief op YouTube, Twitter, Facebook en Instagram.

Lees het gratis blog

Lees het blog van Medipoint en blijf altijd op de hoogte van nieuwtjes. Helemaal onderaan de website vindt je een handige link die je naar het blog leidt. Een leuke bijkomstigheid: je leest het blog helemaal gratis.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Medipoint

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Medipoint kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Medipoint heb je gemist!