ToolMax kortingscode

ToolMax kortingscodes

opener

Kortingscode ToolMax
Een ToolMax kortingscode? Dat is meer regel dan uitzondering. Op de homepage zie je direct wanneer er een kortingscode beschikbaar is. Soms ontvang je korting in de vorm van een percentage. Het komt ook voor dat je met zo’n code een gratis product ontvangt. Alle beschikbare kortingscodes vind je hier links op de pagina. Andere manieren om te besparen, lichten we hieronder toe.

ToolMax korting
Bij ToolMax zie je direct of je korting ontvangt. Links op de homepage staat een kolom met ‘Acties per merk’. Hier vind je alle kortingen op merken als: Bosch, Makita en Panasonic. Alle andere kortingen vind je onder het kopje ‘ToolMax acties’. Heel overzichtelijk dus, want je weet direct waarop je kunt besparen.

Sale bij ToolMax
Onder alle overige kortingen vind je ook de sale. Hier vind je meer dan 500 producten. Het aanbod wisselt regelmatig. Je vindt hier producten als boormachines en breekhamers. Maar ook voor korting op stofzuigers zit je hier goed. Het komt vaak genoeg voor dat een sale gepaard gaat met een kortingscode. Goed om even te checken dus, voordat je een sale-product bestelt. 

Shop de Superdeals
Beter dan de Superdeals, wordt het niet. Hier vind je honderd artikelen tegen een lage prijs. Bijvoorbeeld een slijper van Bosch voor €60. Je kunt in deze categorie makkelijk sorteren op je eigen wensen. Zo krijg je dan de kortingen te zijn op jouw favoriete merk of product. Ook kun je sorteren op prijs, waardoor het goedkoopste artikel bovenaan verschijnt.

Gratis verzending
Zorg altijd dat je een bestelling plaatst van minstens €40. Op deze manier komen de verzendkosten te vervallen. Dat scheelt je €4,95. Natuurlijk moet je geen producten gaan bestellen die je eigenlijk niet nodig hebt. Je kunt er wel voor kiezen om samen met iemand een bestelling te plaatsen. Zo komen jullie vast snel aan het minimum bestelbedrag.

Bonuspunten sparen
Bij ToolMax kun je zelf sparen voor korting. Het bedrijf hanteert namelijk een bonussysteem. Bij elke bestelling die je plaatst, ontvang je punten. Deze punten kun je weer bij een volgende bestelling inwisselen voor korting. Om deel te nemen aan dit spaarprogramma, heb je wel een account van ToolMax nodig. De punten zijn in de wisselen tijdens het afrekenen.

Cadeaubonnen
Ben of ken jij een handige Harry? Dan is een ToolMax cadeaubon misschien wel een leuk geschenk om te geven of te ontvangen. De bonnen zijn te bestellen via de website. De korting die je hiermee ontvangt begint bij €9,99 en loopt op tot wel €200.

Zo, nu kun je gaan bestellen. Zorg wel dat je gebruikmaakt van een ToolMax kortingscode. Natuurlijk kun je ook de sale en Superdeals afstruinen voor de beste kortingen

opener
gratis lamp
Voorwaarden
  • 19 keer gebruikt deze week
  1. Je ontvangt een Bosch GLI 18 V-300 accu lamp wanneer je een Bosch Click&Go artikel koopt.
  2. Bij een besteding vanaf €165.
  3. Registreer je via de website van Bosch om deel te kunnen nemen aan deze actie.
  4. Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.
gratis accu
Voorwaarden
  • 6 keer gebruikt deze week
  1. Je ontvangt een Bosch Procore 18V accu wanneer je een Bosch Click&Go artikel koopt.
  2. Bij een besteding vanaf €205 ontvang je een 4,0 AH accu en bij een besteding vanaf €325 ontvang je een 8,0 AH accu.
  3. Registreer je via de website van Bosch om deel te kunnen nemen aan deze actie.
  4. Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

Gratis retourneren

ToolMax begrijpt dat een product soms kan tegenvallen. Om die reden worden bij een retour alle kosten vergoed. Ook de eventuele verzendkosten komen hierbij te vervallen. De enige voorwaarde waaraan je moet voldoen, is dat het product onbeschadigd en ongebruikt is.

Volg ToolMax op social media

Nooit meer een ToolMax kortingscode missen? Volg het bedrijf dan op social media. Alle kortingen en kortingscodes worden hier weergegeven. Op Facebook, Twitter, Google+ en YouTube is ToolMax op dit moment actief. Er worden regelmatig berichten geplaatst.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals ToolMax

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen ToolMax kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van ToolMax heb je gemist!
Ontvang een gratis Makita accu t.w.v. €24 bij je bestelling
Pak tot €30 cashback op geselecteerde Bosch machines
ToolMax korting: GRATIS Makita accu t.w.v. €79,94
Korting ToolMax: gratis accu bij een Makita accumachine
Ontvang een GRATIS doe-het-zelf accu of gereedschap bij diverse Bosch producten