Walibi kortingscodes

Vind hier Walibi korting op tickets en alle kortingscodes van september 2020

€24,50 ticket

Plan een dagje Walibi en betaal slechts €24,50 voor een ticket

6576 Gebruikt
Pak deze korting
20% korting

Koop je Walibi Holland ticket online en profiteer van 20% korting

3922 Gebruikt
Pak deze korting
€40 korting

Bespaar €40 op een abonnement en je kunt het hele jaar door naar Walibi Holland

meer infominder info210 Gebruikt
Pak deze korting
€10 korting

Met een Walibi Friends Pas scoren jij en je vrienden €10 korting op een seizoenspas

meer infominder info221 Gebruikt
Pak deze korting
Extra korting

Bekijk hier gratis de plattegrond als voorbereiding op je bezoek

227 Gebruikt
Pak deze korting
1 van de 1

Verlopen Walibi Holland kortingscodes en acties

€6,50 korting

Ga op je verjaardag gratis naar Walibi

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Kortingscode voor shops zoals Walibi Holland

Bespaar 15% met een Walibi kortingscode

Een dagje erop uit in Walibi Holland hoeft helemaal niet heel duur te zijn. Wij helpen je namelijk graag met het besparen op een entreekaartje. Hoe doen wij dit? Wij verzamelen in ons overzicht alle nieuwe kortingscodes en acties. Een voorbeeld van een populaire code is 15% korting op een verblijf in Walibi Village.

Walibi korting op je tickets

Het is niet vanzelfsprekend dat je elke dag een kortingscode kunt gebruiken, maar gelukkig zijn er ook andere manieren om te besparen op je tickets. Zo krijg je 22% korting op entreekaarten als je deze online bestelt. Dit scheelt je omgerekend €6 per ticket en een eindeloze rij bij de kassa. Daarnaast zijn er vaak ook seizoensaanbiedingen die korting geven op tickets.

Code gevonden?

Deel hier een kortingscode die wij over het hoofd hebben gezien.
Deel hier de code

Pak korting voor jou en je vrienden

Ontvang speciale verjaardagskorting

Ben je binnenkort jarig? Vier dan je verjaardagsfeestje bij Walibi Holland. Als jarige krijg je een gratis entreekaartje en op drie extra kaartjes krijg je €6,50 korting. Je kunt dus in ieder geval drie vrienden meenemen met korting. Zo vier je niet alleen je feest op een bijzondere locatie, maar pak je ook nog korting mee!

Bespaar met de Walibi Friends Pas

Krijgen jij en je vrienden niet genoeg van dit pretpark? Zou je het liefst elke dag de adrenaline willen ervaren die je krijgt van de Goliath? Wij hebben goed nieuws voor jullie! Met de Walibi Friends Pas kan je onbeperkt het park bezoeken. Je betaalt slechts €72,50, dus bij drie bezoeken heb je al lang je geld eruit gehaald. De Walibi Friends Pas is geldig vanaf 3 personen.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

Ontvang speciale groepskorting

Naar Walibi Holland gaan doe je natuurlijk het liefst met een groepje. Het mooie is, dat je kan profiteren van groepskorting. Het pretpark biedt groepskortingen op maat. Vraag een gratis offerte aan en bekijk de mogelijkheden.

4=3 korting op tickets

Er zijn regelmatig voordelige aanbiedingen. Zo is er elk seizoen een deal waarbij je 4 tickets bestelt voor de prijs van 3. Hiermee bespaar je maar liefst €26,50 op een hele dag plezier. Wanneer wij deze actie weer voorbij zien komen, kan je deze terugvinden in ons overzicht. Natuurlijk kan je je ook inschrijven op de nieuwsbrief zodat je alle deals in je mailbox ontvangt.

Korting op Walibi Fright Nights tickets

Bespaar €10

Walibi wordt het meest bezocht met Halloween Fright Nights. En dit is niet zo gek. Tijdens dit evenement wemelt het in het park van enge figuren. Een spannend avondje uit dus! Wil je korting ontvangen op je tickets voor Fright Night? Bestel ze dan online. Tickets voor dit evenement kosten normaal €37,50, maar online bestel je ze voor slechts €27,50. Je krijgt op deze manier dus €10 korting. Hier is geen Walibi kortingscode voor nodig.