Lexa kortingscode

Lexa kortingscodes

opener

24 mei 2019 Laatste update
Met een Lexa kortingscode ontvang je korting op een fullmembership. De kortingscode die het vaakst online staat  is er een voor 3 dagen gratis full membership. Dit is dus voor leden die al ingeschreven zijn, maar nog gebruikmaken van een gratis membership, en voor nieuwe leden. We kunnen je gemiddeld elke maand blijmaken met een Lexa code. Het kan dus voorkomen dat er nu geen code voor Lexa beschikbaar is. Daarom staan hier onder een paar tips om op andere manieren korting te ontvangen bij Lexa. 

Hoe ontvang je Lexa korting?

  • Lexa Membership
    Je kunt je kosteloos inschrijven op Lexa. Je kunt dan kiezen om een betalend member te worden, of je wacht op een Lexa kortingscode om eerste 3 dagen lang gratis een full membership uit te proberen. Je kunt ook een maand lang een volledig abonnement nemen, geef dit een dag later aan na het inschrijven. Alle abonnementen worden namelijk automatisch met een maand verlengd. 
  • In veel steden in Nederland organiseert Lexa speciale borrels waar je heel makkelijk in contact kan komen met leuke beschikbare vrouwen en mannen. Inschrijven voor deze evenementen is gratis. De Lexa events vinden meerdere keren per maand plaatst en ben je aanwezig tijdens het eerste uur dan ontvang je een welkomstdrankje gratis. 
  • Daten vanaf je mobiel
    De Lexa app is er voor Android, iPhone en Windows Phone te downloaden. Gratis te downloaden wel te verstaan. Met een volledig membership kan je dan overal waar je maar wilt en onbeperkt berichten sturen naar Lexa singles.

Ik denk dat je met deze tips genoeg geld overhoudt om een extra drankje te bestellen tijdens een Lexa borrel of tijdens een eerste date. Succes!

opener

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Lexa

Verlopen Lexa kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Lexa heb je gemist!
Neem een maand Full Membership bij Lexa voor maar €4,99!
Ontvang nu 50% korting op een Lexa membership
Meld je gratis aan voor de grootste datingsite van Nederland
Ontvang gemakkelijk en gratis berichten van andere leden bij Lexa