Tiqets kortingscode

Tiqets kortingscodes

opener

Kortingscode Tiqets
Een dagje uit? Dan boek je natuurlijk je tickets via Tiqets. Je vindt hier een overzicht van alle beschikbare Tiqets kortingscodes van juni. Zo bespaar je direct op een bezoekje aan Diergaarde Blijdorp, Artis of de Keukenhof. De meest voorkomende kortingscodes tot nu toe zijn die van 5% of 10% korting op een entreebewijs.

Tiqets korting
Vaak ontvang je al direct korting bij Tiqets. Dit kun je controleren door jouw bestemming in te voeren in de zoekbalk. Is er een korting van toepassing? Dan verschijnen de oude en de nieuwe totaalprijs in beeld. 

Altijd de beste prijs
Bij Tiqets koop je je kaartjes altijd tegen de laagste prijs. Ook zonder een kortingscode betaal je dus nooit te veel. Mochten er nog andere kortingen zijn, dan vind je die hier op de pagina.

Gratis verzending kaartjes
Via de website van de Tiqets kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen. Maar ook via je smartphone kost het je geen moeite. Na betaling ontvang je de kaartjes per e-mail, sms of in de app. Omdat het digitaal gaat, betaal je nooit verzendkosten!

Download de gratis app
Heb je de app van Tiqets al? Zo kun je altijd tickets bestellen. Waar en wanneer je maar wilt. Omdat je kaartjes in de app worden opgeslagen, kun je deze ook offline gebruiken. De GPS-functie in de app geeft je de mogelijkheid de omgeving van je bezienswaardigheid te verkennen.

Skip Te Line
Als je kaartjes hebt gekocht via Tiqets, dan bof je. Je hoeft namelijk nooit in de rij te staan, omdat je je tickets al op zak hebt. Loop direct door naar een medewerker om ze te laten scannen. Skip Te Line!

Lees de blogs
Naast kortingen, kun je bij Tiqets ook terecht voor handige tips. Ben je in Parijs of Londen? In een blog lees je de leukste tips voor een dagje uit. Bovenaan de pagina vind je altijd een maandoverzicht. Wij zijn ervan overtuigd dat handige kortingen hierin niet zullen ontbreken!

Ontvang ik groepskorting?
We moeten je helaas teleurstellen. Tiqets doet niet aan groepskorting. Ook niet als je voor een reisorganisatie werkt. Wel hebben wij vrijwel altijd kortingscodes. Zo kun je alsnog besparen op kaartjes voor grote groepen.

Hopelijk heb je iets aan onze tips voor korting gehad. Ook zonder een Tiqets kortingscode hoeft besparen niet moeilijk te zijn. Veel plezier met jouw dagje uit!

opener

Tiqets op social media

Wil je zeker zijn dat je geen Tiqets korting of kortingscode mist? Volg het bedrijf dan snel op social media. Je kunt ze volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Op deze manier blijf je tevens op de hoogte van leuke evenementen.

Gratis ondersteuning

De Tiqets klantenservice staat altijd voor je klaar. 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Je kunt ze bereiken via het nummer: +31 85 888 4442. Ook is het mogelijk een appje te sturen naar dit nummer. Je vraag mailen kan naar: customerservice@tiqets.com.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Tiqets

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden