Flixbus kortingscode

FlixBus kortingscodes

opener

26 mei 2019 Laatste update

Houd je van reizen? Reis je graag met een bus en ga je regelmatig naar Duitsland of Frankrijk? Op Kortingscode.nl kan je terecht als je een FlixBus kortingscode zoekt. Een kortingscode is een gemakkelijke manier om korting te krijgen op je busreis zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Er staan regelmatig FlixBus vouchers online voor bijvoorbeeld 20% of €5 korting. Een up-to-date overzicht van alle korting voor FlixBus vind je hier. Bekijk deze pagina dus altijd voordat je gaat bestellen, zodat je direct op je FlixBus ticket bespaart.

FlixBus korting

Helaas wil het wel eens voorkomen dat er op het moment geen kortingscode beschikbaar is. Geen stress, want er zijn nog talloze andere manieren om voordelige tickets te bestellen. Lees hiervoor onderstaande tips:

  • FlixBus aanbiedingen: een kaartje voor een bus van en naar Amsterdam bestel je al vanaf €8. Dit betekent dat je al gauw 60 tot 80% goedkoper uit bent dan met de trein.
  • Om je zo comfortabel mogelijk te laten reizen biedt Flixbus gratis wifi aan in alle bussen. Lekker een filmpje kijken onderweg? Of toch nog even een aflevering kijken van jouw favoriete serie? Het kan allemaal!
  • Twee stuks bagage en 1 stuk handbagage mogen gratis worden meegenomen. Dit betekent dat je heel veel spullen kan meenemen waar je veel geld voor kwijt zou zijn als je met het vliegtuig zou reizen.
  • Download de gratis FlixBus app en ontdek alle voordelen. Boek overal en waar je ook bent direct je reis, bekijk de actuele routeinformatie en blijf op de hoogte van aanbiedingen.

Neem de hierboven genoemde tips in achting wanneer je bij FlixBus een ticket bestelt naar een bestemming in Duitsland, België of Frankrijk zodat je voordeliger uit bent. Mocht er een nieuwe FlixBus voucher beschikbaar zijn dan vind je hem uiteraard in dit overzicht.

opener

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Flixbus

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Flixbus kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Flixbus heb je gemist!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang iedere Flixbus kortingscode
Boek een luchthaven transfer vanaf €4,99 bij Flixbus
Boek tickets voor de kerstvakantie al vanaf €7,99 bij Flixbus
Bij Flixbus is je reis tot 15 minuten voor vertrek kosteloos te annuleren