Ticketveiling kortingscode

Ticketveiling kortingscodes

opener

Kortingscode Ticketveiling
Bij Ticketveiling bied je mee op de goedkoopste dagjes weg. Daarnaast is er ook weleens een Ticketveiling kortingscode. Deze kun je meestal gebruiken op elke gewonnen veiling. Soms is de kortingscode geldig is op specifieke veilingen. In dat geval geven wij dat altijd aan. In de alinea’s hieronder vertellen we hoe je nog meer kunt besparen.

De beste Ticketveiling kortingscode
Meestal ontvang je met een kortingscode €5 korting bij Ticketveiling. Maar er is ook al eens een kortingscode geweest voor €6 korting. Deze was ter gelegenheid van de verjaardag van de organisatie. Ook toen de nieuwe website werd gelanceerd, ging dit gepaard met een kortingscode. Houd tijdens dit soort speciale gelegenheden Ticketveiling dus extra goed in de gaten!

Korting Ticketveiling
Het is op dit moment een tijdje geleden dat er een kortingscode was. Daarom geven we je hieronder nog een aantal andere tips voor korting.

1. Bieden vanaf €1
Om het overzicht te bewaren, zijn de veilingen opgedeeld in categorieën. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een actief uitje. Maar je kunt lekker ontspannen via een Sauna & Wellness-veiling. De meeste veilingen beginnen bij €1. Goedkoper wordt het niet!

2. Geen administratiekosten
Er is regelmatig een dag waarbij je geen administratiekosten betaalt. Hiermee bespaar je €5. Deze korting is elke eerste van de maand geldig (Firstday Funday). Ook halverwege de maand is er een zondag waarbij je korting ontvangt (Super Sunday). Alle overige dagen worden geheimgehouden. Dus houd de website goed in de gaten.

3. Doe mee aan een winactie
Bij Ticketveiling.nl zijn ze gek op winacties. En ook wel kunnen er geen genoeg van krijgen! Meestal ontvang je een kleinigheidje, zoals chocolade of een notitieboekje. Maar er zijn ook al eens grotere prijzen geweest. Bijvoorbeeld een lang weekend weg naar de Efteling. De klapper was toch wel de cadeaukaart t.w.v. €250.

4. Maak een gratis account aan
Mocht je nog nooit hebben geboden, maak dan gratis een account aan. Dit doe je gemakkelijk via de website van Ticketveiling. Je vult je persoonsgegevens in en klikt vervolgens op ‘registreren’. Je kunt hier ook direct je rekeningnummer invullen. Zo wordt het betalen van een veiling direct geregeld via je eigen account.

5. Bepaal zelf je korting
Hoeveel je betaalt, heb je zelf in de hand. Je bepaalt dus eigenlijk ook zelf hoeveel korting je ontvangt! Als je een beetje tactisch inzet, shop je de meest hippe spullen voor een prikkie. Er is zelfs een categorie voor vakanties. Wat dacht je van een weekje Toscane voor maar €180? Het is allemaal mogelijk bij Ticketveiling.nl.

Zo! Hopelijk hebben we je een beetje op weg geholpen. Bekijk alle veilingen per categorie. Je kunt ze ook allemaal tegelijk checken via ‘alle veilingen’. Vergeet niet om in ons overzicht te kijken voordat je gaat afrekenen. Daar vind je namelijk elke werkende Ticketveiling kortingscode van dit moment.

opener

Kortingscode Ticketveiling nieuwsbrief

Nog niet geregistreerd? Doe dit dan snel. Als extra optie kun je je hier namelijk aanmelden voor de nieuwsbrief. Wanneer je dat doet, ontvang je een Ticketveiling kortingscode voor €5 korting. Deze ontvang je via de mailbox. Zo kun je besparen op je volgende gewonnen veiling. Daarnaast word je nu ook als eerste op de hoogte gehouden van kortingen.

Korting via een cadeaukaart

Bij Ticketveiling kun je regelmatig meebieden op een cadeaukaart. Deze is dan geldig bij het bedrijf zelf. Heb je op een andere manier een cadeaukaart verkregen? Check dan snel het saldo van de kaart. Dit doe je gemakkelijk via de website van Ticketveiling. Er is al eens een cadeaukaart weggegeven voor €250.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Ticketveiling

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Ticketveiling kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Ticketveiling heb je gemist!
Koop je kranten of tijdschriften vandaag met €5 korting
Op zoek naar een actief uitstapje? Bij ticketveiling krijg je €5 korting
Sauna korting: Pak nu €5 korting op vele populaire sauna's
Pak €5 korting op alle moederdag cadeaus bij Ticketveiling
Op deze veilingen krijg je nu €5 korting
Pak €5 korting op alle moederdagcadeaus bij Ticketveiling
Sauna korting: Vandaag €5 korting op veel populaire sauna's bij Ticketveiling
Profiteer vandaag van 5% korting op alle veilingen
Doe mee met het prijzenrad en win parfum: Ticketveiling korting
Boek nu een uitje in de meivakantie met €5 korting